top of page
Keresés

A felébredési folyamatod folytatása

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon szerencsések vagyunk, hogy olyan perspektívával rendelkezünk, mint amilyennel mi a földi életről, mert látjuk, milyen könnyű lenne a kétségbeesés útjára lépni, amikor magatokra és a társadalmatokra tekintünk. Azért nem esünk ebbe a csapdába, mert mindannyiótokban a legjobbat látjuk. Úgy látunk benneteket, amilyenek valójában vagytok, mint Forrásenergia Lények, akik csupán úgy tesznek, mintha valami kevesebbek lennének, mint a Forrás teljessége. Nagyon jók lettetek a színlelésben, de a felébredésetek valójában egy emlékezés. Ez a feledés fátylának felemelése, és az elkülönülés illúziójának elengedése.


Mindannyian gyorsabb ütemben ébredtek fel a földi élet utóbbi időben tapasztalt szörnyű körülményei miatt . Ha a kétségbeesés gödrébe kerültök, csak vegyétek észre, hogy ki fogtok mászni belőle. Ez az érzés, ez a tapasztalat átmeneti lesz, mert ez mind része annak a játéknak, amit mindannyian játszotok magatokkal, és semmi sem állandó. Most pedig szeretnénk néhány stratégiát adni nektek arra, hogyan kezelhetitek a kétségbeesést, vagy akár csak azt az érzést, hogy időről időre a padlón vagytok. Mindig vehettek néhány mély lélegzetet, hallgathattok nyugtató zenét, kimehettek a szabadba, és élvezhetitek az anyatermészetet, gondolhattok valakire, akit szerettek, és mindig ráérezhettek arra az igazságra, hogy kik vagytok a szívetek közepén.


Ez az emlékezés, amit csináltok, nagyon természetes. Nem igényel erőfeszítést, sőt, valójában a felejtéshez is erőfeszítésre van szükség. Erőfeszítés kell ahhoz, hogy a rezgéseteket olyan mértékben csökkentsétek, ahogyan azt mindannyian tettétek ebben az életben és a korábbiakban ott a Földön. A felejtés ezen rétegeit olyan ütemben kell lecsupaszítanotok, ami számotokra kényelmes, de ne tévedjetek; ez az, amit tesztek. Azért vagytok ott, hogy emlékezzetek arra, hogy ti kik vagytok valójában, és hogy mindenki más is ki valójában, és a többi valójában csak arról szól, hogy játszotok egymással.


Most, tudjuk, hogy nagyon komoly dolgok történnek, és hogy ott a Földön mélységes fájdalom és szenvedés van, és nem akarjuk ezt lekicsinyelni semmilyen módon, de ha olyan helyen vagytok, ahol most nem éreztek sok fájdalmat, szenvedést és kétségbeesést, akkor emlékezzetek arra, hogy azok az egyének, akik érzik ezeket (a negítv érzéseket), nekik jól jönne, ha szeretetet, fényt, együttérzést, gyógyulást és megbocsátást küldenétek nekik. Mindannyian bármikor szolgálhattok, amikor csak szeretnétek, és mindannyian folytathatjátok a felébredési folyamatot is bármikor. Teljesen rajtatok múlik, hogy hogyan haladtok előre, de tudjuk, hogy így fogtok tenni, és ez a mi perspektívánk, és ezért üdvözlünk benneteket mindig ilyen optimistán és lelkesen.


Be fogjátok fejezni a tudatosságotok megváltoztatásának ezt az ösvényét, és ezt egy sokkal jobb érzésű idővonalon fogjátok megtenni, mint amilyennek a legtöbb idővonal érződik. Tehát kérlek, szánjatok egy pillanatot arra, hogy megveregessétek magatok vállát, és ne feledjétek, hogy ez a perspektíva, amit mi tartunk, mindannyiótok számára is elérhető.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page