top of page
Keresés

Új portálok a februári, márciusi energiák elhozására és sok más

∞A 9D Arkturiánus Tanács, Daniel Scranton csatornázása.


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottan jelentjük be, hogy más dimenziókból származó földönkívüliekkel együtt dolgozunk egy projekten, és ez a projekt több portál megnyitására irányul, több szállítási rendszerre, hogy az energiák elérjék a Föld bolygót és a ti légkörötöket. Ezek a portálok nem csak arról szólnak, hogy eljuttassák hozzátok a februári energiákat, és nem csak arról szólnak, hogy eljuttassák hozzátok a márciusi energiákat. Ezek a portálok nyitva maradnak, hogy segítsenek azoknak, akik mindannyiótoknak segítenek, és pontosabbak lesznek és több energiát képesek kezelni, mint más portálok, amelyek már jó ideje nyitva vannak.


Ez csodálatos hír az emberiség számára, mivel minden támogatásra szükségetek van, amit csak kaphattok. Szükségetek van minden szeretetre és együttérzésre, amit csak kaphattok, és szükségetek van minden frissítésre, letöltésre és aktiválásra, amit ezek a portálok is szállítanak, hogy felkészítsenek benneteket a teljes földönkívüli kapcsolatfelvételre. A színfalak mögött mindig sok minden történik a pozitívumokban, és erről mindig beszámolunk nektek. Az összes pozitív lény és az összes segítség, amit kaptok, messze felülmúlja a negatív napirendeket, ezért akár abba is hagyhatjátok, hogy olyan jelentésekre figyeljetek, amelyek arról szólnak, hogy mi történik, ami bármilyen negatív napirendet támogat. Ez olyan, mintha gyufát gyújtanátok egy hurrikán alatt.


Mindig pozitív energia vesz körül benneteket. Vezetők, angyalok, galaktikus csapattagok és más segítők vesznek körül titeket, akik éppen arra járnak, és annyi minden van, ami miatt izgatottnak érezhetitek magatokat. Annyi minden van, amit éreznetek kell, ennyi. Ha megnyitjátok magatokat az érkező pozitív energiák előtt, akkor pozitívan fogjátok megélni 2022 hátralévő részét és a negyedik dimenzióban töltött időtöket, ahogy elkezditek érezni a váltás sürgősségét és szükségességét.


De a váltás mindannyiótokban megtörténik, és ez sokkal könnyebben és örömtelibben történik, ha megnyitjátok magatokat ezeknek a csodálatos energiáknak, amelyek a már meglévő és a most megnyíló új portálokon keresztül érkeznek hozzátok. Lazítsatok és legyetek békében. Tudjátok, hogy a segítség úton van, és tudjátok, hogy ahogyan megkapjátok ezt a segítséget, úgy lesz még több, amit adhattok embertársaitoknak. Tudjuk, hogy olyan sok együttérzés van bennetek, és hogy olyan sokaknak akartok szolgálatot tenni, és a 2022-es energiák nagyon támogatni fogják azokat, akik valamilyen módon, alakban vagy formában szeretnének szolgálni.


Még ha még nem is találtátok ki, hogy személyesen mit tehetnétek, tartsátok szem előtt, hogy olyan lehetőségek is kínálkoznak majd, amelyeket fizikai elmétekkel nem tudtok felfogni. Csak tudjátok, hogy egyelőre elég, ha megnyitjátok magatokat ezeknek az energiáknak, és hagyjátok, hogy átáramoljanak rajtatok, és hogy elegendőek vagytok, és a hozzájárulásotok elég ahhoz, hogy átbillentse a mérleg nyelvét, és hogy segítsetek előidézni azt a nagyon pozitív, szeretetteljes és örömteli tudatossági változást, amit mindannyian akartok és megérdemeltek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page