top of page
Keresés

Vigyázz a bolygódra | Az andromédaiak üzenete 2021.09.20.

Vania Rodriguez csatornázása

Kedves testvéreim, ennek a gyönyörű kék bolygónak! Andromédai vagyok!


Nemrég jártam itt, hogy tapasztalataimat belevigyem ebbe a nagyszerű folyamatba; és engedélyt kaptam, hogy ma ismét eljöjjek ide, hogy elhozzam egy kis víziónkat arról, hogy mi történik ezzel a bolygóval.


Ennek a bolygónak a története az univerzumban ismert, és biztosíthatlak mindannyiótokat, hogy az univerzumban mindenki ismeri ezt a bolygót; már csak a tapasztalatok alapján is, amin mindvégig keresztülmentetek. Az Atya/Anya Isten bölcsessége, hogy egy ilyen gyönyörű bolygót teremtett, ilyen sokszínűt, - és mondhatjuk, hogy ez a legszebb bolygó az univerzumban, - pontosan azért volt, hogy az ott élő lényeknek lehetőségük legyen arra, hogy minden szenvedés ellenére, minden probléma ellenére, amit a dualitás hozott, ezen a bolygón békét és harmóniát találjanak a szívük számára.


Sajnos, általában kevesen értékelik ezt a gyönyörű látványt. Általában nem értékelitek mindazt a szépséget, ami ezen a bolygón létezik. Minden bolygó, amelyen élünk, függetlenül attól, hogy kik vagyunk, gyönyörű, a mi látásunkon belül gyönyörű, amíg meg nem ismerhetjük az univerzumot. És akkor az az érzésünk lehet, hogy új égitesteket, új világokat, új lényeket ismerhetünk meg, és kapcsolatba kerülhetünk a bolygó mindenféle fizikai struktúrájával és az ott élő lényekkel.


Tehát még egyszer mondom: az olyan szépség, mint ez a bolygó, ritka az egész univerzumban. Olyan, mintha az Atya/Anya Isten nyitva hagyott volna egy ajtót, hogy amikor távol éreznétek magatokat a Forrástól, újra találkozhassatok vele, a bolygó szerkezetének környezetén keresztül. De ezt elvették tőletek. Megtanultátok, hogy ne tiszteljétek, ne szeressétek, ne becsüljétek meg mindazt, ami a bolygón van. Megtanultátok, hogy kíméletlenül kizsákmányoljatok, anélkül, hogy a jövőre gondolnátok, anélkül, hogy a következményekre gondolnátok, mert azt hittétek, hogy a bolygó a tiétek. Így azt tehettetek vele, amit akartatok.


Ma azt látjuk, hogy továbbra is pusztítjátok a bolygót. A leckét még nem tanultátok meg. Továbbra is pusztítjátok az otthonotokat, mintha nem lenne holnap, mintha nem lennének következményei a mai tetteiteknek. Miért mondom mindezt? Képesek vagyunk az itt és mostban élni, de képesek vagyunk az idővonalakon előre és hátra navigálni is. És pontosan tudjuk, hogy milyen következményekkel kell számolnunk. A folyamatot nem lehet megállítani, mert már régen elkezdődött. De enyhíthetitek; sugározhattok szeretetet Gaia iránt, sugározhattok Fényt, tisztelhetitek a bolygót. Mindannyian megteszitek a magatokét.


Minden egyes kis részecske visszhangzik az Egészben. Legyetek tehát biztosak abban, hogy egyetlen cselekedet, egy aprócska cselekedet, amit tesztek, visszhangozni fog az Egészben; és más emberek, akik befogadják ezt az energiát, ezt a pozitív cselekedetet, magukba szívják, mert rezonálni fognak vele. Tegyétek tehát a dolgotokat. Nem számít, hogy a szomszédod nem teszi a sajátját.


Megpróbálhatod irányítani őt, de ez az ő döntése, és minden döntésnek megvan az eredménye. Tehát legyetek tudatában minden tetteteknek, amit a bolygó ellen tesztek.

Puhítsd meg a saját járásodat, mert ha elkezdesz Fényt, szeretetet, jótetteket sugározni Gaia javára, akkor tudni fogja, hogy van egy szövetséges, van valaki, aki vele együtt pozitívan rezeg, és ez jó lesz neked és neki is. Tehát mindenki tegye meg a maga részét a bolygóért, ez az egyetlen módja annak, hogy enyhítsétek azt, ami jön. Értsétek meg, Gaia nem okoz semmit. Ami ma a bolygótokon történik, az éghajlati változásokat, a sokkal erőteljesebb eseményeket, azt mindaz okozza, amit az idők során tettetek. Semmi más. Senki sem okozza. Azt fogjátok aratni, amit vetettetek.


Tehát fogjatok össze egy gondolatban, Gaia megsegítésében. Most egy mély gondolatban segítsétek a bolygót, ne pedig segítsétek Gaia-t, hogy megpróbáljon megúszni mindent. A szeretetnek feltétel nélkülinek kell lennie a bolygó iránt, így hozva a saját utatokba egy kis megbocsátást azért, amit oly sokáig tettetek. Nincs olyan lény ezen a bolygón, aki ne tett volna valamit a bolygó ellen. Tehát azok, akik kimentek, hogy harcoljatok a bolygóért, ne gondoljátok magatokat felsőbbrendűnek másoknál. Ti nem most születtetek ide, már régóta itt vagytok.


Sokan közületek talán azt gondolják: "De honnan tudjátok mindezt, ha nem itt éltek?". Ne felejtsétek el, hogy mi már egy ideje itt vagyunk a bolygótok körül, és ismerjük az egész történelmet. Megtanultuk, hogyan kerültetek ide, és így lépésről lépésre követni tudjuk, hogy mi történik. Csak gyertek össze egy szívvel a bolygóért. Biztosíthatlak benneteket, hogy ezzel még fel is gyorsítjátok az 5. dimenzióba való átmenetet.


Tehát mindenki tegye meg a maga részét, a maga apró kis részét. Ne gondoljátok, hogy egy kis gesztus haszontalan, hogy egy kis gesztus felesleges, mert nem az. Egy apró gesztus is sokat jelent a bolygónak, mert visszhangzik, és a globális tudatosság észreveszi, és elkezdi ugyanezt tenni. Erősek vagytok, igen, erősebbek, mint gondolnátok. Olyan hatalmasak vagytok, hogy ti hoztátok a bolygót erre a pontra. Fordítsátok meg az események sebességét azáltal, hogy Fényt sugároztok a bolygóra, szeretetet sugároztok a bolygóra. A bolygó számára tetteket produkálva az események simábbá válnak, és könnyebb lesz mindezt elviselni.


Mi itt vagyunk kívülről és mindent figyelünk. Segítünk nektek, amiben csak lehetséges, amit szabad akaratotok meghatároz. Nem tudjuk csak ma meggyógyítani az egész bolygót, a leckéket nem tanulnátok meg, de segíteni fogunk nektek. De ahhoz, hogy ez megtörténjen, meg kell tennetek az első lépést, különben nem kaptok segítséget, mindent magatoknak kell megtennetek. Tehát gyertek össze egy szívvel, egy elmével, egy módon, hogy segítsetek a bolygón. Nem kell hozzá sok, csak apró cselekedetek és néhány perc a napotokból, hogy Fényt és szeretetet sugározzatok a bolygó felé.


Amikor Fényt sugározol, sugározd a felszín alá, mert ott születnek a rügyek, a gyökerek, a fák. Világítsátok be Gaia altalaját, hogy minden, ami a felszínről eltűnt, kioltódott, újra létrejöjjön, így segítve az egész bolygó egyensúlyát. Tegyetek gyökereket, éteri magvakat Gaia altalajába, és lássátok a gyökerek kihajtását.

Végezzétek el ezt a munkát, és ezzel nemcsak a bolygót, hanem az egész emberiséget segítitek abban, hogy sokkal enyhébb eseményekben legyen részetek, és együtt viseljétek el az elkövetkező nehézségeket. Nyissátok meg a szíveteket. Gaia nem csak a talaj, amelyen jártok, nem csak a bolygó, amelyen éltek; ennek a bolygónak a részei vagytok, és mindent, amit ellene tesztek, ellenetek teszitek.

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page