top of page
Keresés

Nagy dolgok történnek a Földön

∞A Fény Andromédai Tanácsa, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi vagyunk a Fény Andromédai Tanácsa, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy kapcsolatba léphetünk veletek.

 


Ez egy alkalmas időszak arra, hogy mindannyian átgondoljátok, mi történik miattatok, és mi történik amiatt, ami "odakint" van. Hajlamosak vagytok arra, hogy több erőt adjatok annak, ami odakint történik, és kevésbé veszitek figyelembe azt, ami bennetek történik. Ez igaz, akár spirituálisan éberek vagytok, akár nem. Az a vágyunk, hogy visszaadjuk nektek az erőtöket, hogy emlékeztessünk benneteket az erőtökre, hogy megmutassuk, milyen erősek vagytok.

 

Nos, van, amikor a rajtatok kívüli dolgokba vetett hit nagyon jól szolgálhat benneteket, és van, amikor a rajtatok kívüli dolgokba vetett hit legyengít benneteket, megakadályozva benneteket abban, hogy megkapjatok valamit, amit akartok, vagy hogy boldog, egészséges életet éljetek. Tehát az a személy, aki hajlandó befelé nézni és feltenni magának a legfontosabb kérdéseket, az a személy, aki a legjobban fog boldogulni a Földön. Tegyétek fel magatoknak rendszeresen a kérdést: "Ez csak én vagyok?".

 

Más szavakkal, ez csak a ti érzékelésetek a valóságról? Vajon egy nagyon konkrét okból érzitek azt, amit éreztek, ami rátok igaz, de nem igaz mindenki másra? Ahogy a tágabb világ táját és a világegyetemet nézitek magatok körül, manapság könnyű sok mindent annak tulajdonítani, ami rajtatok kívül történik. És mi mindig vissza fogunk irányítani benneteket önmagatokba, hogy megvizsgáljátok, mi a perspektívátok, mik a gondolataitok, mik a hiedelmeitek, és hogyan érzitek magatokat, mert tudjuk, hogy az önvizsgálatotok így szolgálja a legtöbbet.

 

Most, mindig sok minden fog történni a Földön, a már folyamatban lévő változások miatt, de amikor valami a puszta létezésével mindenkit érint a bolygón, akkor azt is fel kell ismernetek, hogy ez mindenkire nagyon egyedi módon hat. Nem mindenkit érint ugyanolyan módon ugyanaz a globális esemény. És ahogy ezt felismeritek, rájöttök, hogy a választásotokkal meghatározhatjátok, hogy valami hogyan hat rátok, és mit fogtok vele kezdeni. Ha ez valami olyasmi, ami lehetőséget kínál arra, hogy jobban belépjetek a hatalmatokba, akkor használjátok ki. Ha valami olyasmi, ami elerőtlenítőnek tűnik számotokra, akkor elemezzétek azt.

 

Menjetek mélyebbre magatokba, és kérdezzétek meg magatoktól, hogy miért. Miért érzitek úgy, hogy ez az esemény, ami rajtatok kívül történik, elnyomja a hatalmatokat? Mert csodálatos felismerésekre fogtok jutni, amikor ezt megteszitek, és tudnotok kell, hogy milyen erősek vagytok. Tudnotok kell ezt, és meg kell tapasztalnotok, és addig nem fogjátok megtapasztalni, amíg nem tudjátok. Ne feledjétek, hogy amikor megváltoztatjátok valaminek a perspektíváját, akkor megváltoztatjátok azt, és ez szó szerint megtörténik, akár tudatosan teszitek, akár nem.

 

Ha tudatos önvizsgálatot élsz, azzal nagyon messzire jutsz a céljaid elérésében és abban az életben, amit élni szeretnél. Ezért arra bátorítunk, hogy csak akkor adjatok valaminek rajtatok kívül álló hatalmat, ha hiszitek, hogy az valamilyen módon segít nektek, és azt is vegyétek észre, hogy közben a belé vetett hiteteket használjátok. Mert akkor ez egy pozitív dolog maradhat számotokra, és az életnek több pozitív aspektusa lehet ott a Földön, ami segít benneteket az utatokon.

 

Azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek az utazásotokon azáltal, hogy ilyen típusú tanításokat adunk nektek, és arra bátorítunk benneteket, hogy alkalmazzátok őket az életetekben. Tudjuk, hogy az életetek jobb lesz, ha ezt teszitek, és tudjuk, hogy nincs szükségetek arra, hogy a csillagrendszerünkből varázspálcát lengetve mindent jobbá tegyünk nektek és mindenki másnak ott a Földön.

 

Mi vagyunk a Fény Andromedai Tanácsa, és örömmel szolgálunk titeket ezen a módon."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page