top of page
Keresés

A felemelkedésed útja

∞A Fény Andromédai Tanácsa, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi vagyunk a Fény Andromédai Tanácsa, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy ilyen módon kapcsolódhatunk hozzátok.

 


Többet nyittok meg belőlünk, ahogy mi is többre nyitunk meg benneteket, és több energiához férünk hozzá, amit megoszthatunk veletek, mert segítünk nektek, ahogy tudunk. Megvan bennetek a képesség, hogy olyan sok segítségre megnyíljatok, és olyan sokféleképpen tudtok segítők lenni, és ez segít, ha így látjátok magatokat. Bizonyára nagyobb önbizalmat ad nektek, ha tudjátok, hogy már azzal is segítetek, hogy ott vagytok. És amikor elismeritek, hogy sokkal több segítség érkezik hozzátok, hogy segítsen és szolgáljon benneteket, akkor hajlamosak vagytok megnyílni feléjük.

 

El kell hinnetek, hogy ott van, hogy befogadjátok, hogy időt szánjatok arra, hogy egyáltalán ellazuljatok a befogadóképességnek ebbe az állapotába. Nem arra vagytok hivatottak, hogy egyedül járjátok ezt az utat. És bár néha lehet, hogy nincsenek más emberek vagy állatok a közelben, akik veletek együtt járnák az utat, mi mindig itt vagyunk, a vezetőitek mindig veletek vannak, és nagyon sokan mások is segítenek nektek.

 

Ez egy olyan időszak, amikor igazán érezhetitek a segítséget, amit kaptok. Nem csak hogy bíznotok kell abban, hogy ott van, hanem zsigerileg is érezhetitek a testetekben, és sokan közületek ezt is teszik. Sokan megkérdőjelezitek az érzéseiteket, ahogyan a gondolataitokat is megkérdőjelezitek. Ne feledjétek, hogy amikor emelt rezgésszámotok van, akkor mindenben megbízhattok, ami ebben az állapotban történik, és mindig bízhattok abban az igazságban, hogy minden azért van, hogy titeket és a spirituális fejlődéseteket szolgálja.

 

Ahogy kevésbé ragaszkodtok ahhoz, hogy a fizikai körülmények pontosan olyanok legyenek, amilyennek szeretnétek, a spirituális fejlődés sokkal gyorsabban megtörténik, és ennek eredményeképpen valóban többet élvezhetitek a fizikait. De jó, ha megértitek, hogy a segítség, amit kaptok, mindig arra szolgál, hogy mindkét fronton segítsen benneteket. Nem kell szenvednetek a fizikaiban a spirituális fejlődésetekért. Nem kell mindent feladnotok fizikailag ahhoz, hogy spirituálisan fejlődjetek, és amikor élvezitek a fizikai birodalmat, az nem jelenti azt, hogy lemondtok a spiritualitásotokról.

 

Valójában sokkal jobban fogtok élvezni mindent, ha a spiritualitásotokat is belevonjátok. Sokkal jobban tudjátok élvezni az étkezést, ha közösségben vagytok az étellel. Sokkal jobban élvezhetitek a légzést, ha azt tudatosan, megnyílva és kapcsolódva teszitek. Sokkal jobban tudjátok élvezni az alvást, ha felismeritek, hogy rengeteg fejlesztést és aktiválást kaptok, amikor az alvás állapotába kerültök.

 

Ha elengeditek a fizikai körülményeitek feletti kontrollt, akkor megnyílhattok a hozzánk hasonlóktól érkező segítségnek. És ahogy elengeditek az időzítést és a körülményeket, a kit, a holt, a mikort és különösen a hogyant, tudatos társalkotókká váltok tudatosságotok eme gyönyörű kitágulásában. És amikor többünket bevonjátok a tudatosságnak ebbe a kitágulásába, érezni fogjátok. Fizikailag érezhetitek a csontjaitokban, a bőrötökben, az izmaitokban, a szerveitekben.

 

És a nem-fizikai és a fizikai több részének egyesülése a legnagyobb élmény, amit a Földön ebben az időben szerezhettek. Tehát engedjetek be többet azáltal, hogy lazítotok, és többet fogtok tenni a fizikaiban, többet abból, amit akartok, többet abból, amit mindannyiunknak elmondtatok a magasabb birodalmakban, amire vágytok, és mindannyian együtt szórakozhatunk ezen a felemelkedési utazáson, aminek mindannyian együtt vagyunk a részesei.

 

Mi vagyunk a Fény Andromédai Tanácsa, és élvezzük, hogy ilyen módon szolgálhatunk titeket."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page