top of page
Keresés

Tedd ezt és változtass meg mindent

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon készek vagyunk elérni minden egyes embert, aki kapcsolatba akar lépni velünk. Nem teszünk különbséget, és nem tartjuk vissza magunkat, és csak annyit kérünk, hogy szánjatok néhány pillanatot arra, hogy ellazuljatok, megnyíljatok, és emeljétek a rezgéseteket, hogy a frekvenciátok elég magas legyen ahhoz, hogy képesek legyetek befogadni minket és azt, amit felajánlunk. Ez igaz mindenre, amit meg akartok tapasztalni a Földön. Nagyon jók vagytok abban, hogy kérjétek, amit akartok, és meghatározzátok, hogy mi az, és aztán még jobban finomhangoljátok, de azt vesszük észre, hogy nem vagytok ugyanolyan elkötelezettek abban, hogy megkapjátok, amit kértetek, és azt is észrevettük, hogy nincs sok türelmetek.


Ezért az, hogy jelen vagy a pillanatban, és keresed azt, ami valóban örömet okoz neked, mindig jobb helyzetbe hoz téged a megnyilvánuláshoz. Ha ehelyett a külvilágot nézed, és azon gondolkodsz, hogy mi az, ami nincs meg, mi az, ami még nem manifesztálódott, és hogy ez miért jelenti azt, hogy az életed olyan örömtelen, akkor hajlamos vagy többet tapasztalni ebből, mert ökölbe szorított kézzel elzárkózol attól, ami hozzád érkezik. Inkább a nyitott kézhez kell hasonlítanod, amely képes befogadni, és amikor a kezed nyitott, az általában azt jelenti, hogy nyugodt vagy. Nyugodt vagy. Az is lehet, hogy értékeled annak lehetőségét, amit meg akarsz nyilvánítani. Más szavakkal, már a puszta tény, hogy a lehetőség létezik, az izgalom, az öröm, a buzgalom és a pozitív várakozás állapotába hozhat.


Ha tudsz bízni és hinni abban, hogy minden, amit megteremtesz, eljön hozzád, akkor sokkal könnyebben tudod manifesztálni, mintha arra összpontosítanál, hogy miért nem történt még meg, és hol lehet, hogy blokkolva vagy, és így tovább. A tiéd, mert te teremtetted, de összhangban kell érezned magad vele ahhoz, hogy megjelenjen a valóságodban. Másképp fogalmazva, azzá a rezgéssé kell válnod, amit megteremtettél, hogy elmenj abba a valóságba, ahol az (a teremtésed) van, mert a tudatosságoddal állandóan különböző valóságokon utazol keresztül, és a teremtésnek ebben az állapotában is állandóan ott vagy. Ezért úgy tűnhet, mintha tökéletesen mozdulatlanul ülnél és várnád, hogy valami eljöjjön hozzád, pedig valójában valóságról valóságra utazol, és mindegyik megfelel az általad felkínált rezgésnek.


Amikor azt mondjuk nektek, hogy menjetek befelé, akkor a rezgésetekre való ráhangolódásról beszélünk, ami azt jelenti, hogy figyeljetek arra, hogyan érzitek magatokat. És annak a tudatának, hogy ami az életedben történik és nem történik, azt a rezgésed határozza meg, elégnek kell lennie ahhoz, hogy eléggé törődj vele ahhoz, hogy tegyél valamit. Amikor azt mondjuk, hogy tegyél valamit, mit értünk ezalatt? Nos, az első dolog, amit teszel, hogy elismered. Itt van, amit érzek. A következő dolog, amit teszel, hogy hajlandó vagy leülni vele és érezni. Harmadszor, lélegezz bele. Teljes figyelmedet szenteld neki, és engedd, hogy az legyen, ami, miközben arra törekszel, hogy többet érezz belőle, ne kevesebbet.


Ez elveszi a benne lévő töltést. Elveszi a hatalmat, amit ez a negatív érzés gyakorolt rád. Így most már el tudod engedni, mert a hozzá való viszonyod megváltozott. Már nem az, amit szégyellsz, amit tagadsz vagy amitől félsz. Egyszerűen csak van, és amikor megengeded annak, ami van, hogy legyen, akkor következhet be a változás. Ekkor történik az előrehaladás.


Azért vagy ott, hogy először magadat változtasd meg, és aztán megváltoztathatod a világot. Aztán segíthetsz másoknak, és akkor meglátod a rajtad kívüli világot, amely a magadban véghezvitt változás tükörképe. Te döntöd el, hogyan akarsz érezni, amint megengeded és elengeded azt, amit eddig éreztél, ami nem szolgált téged. És amikor megérted, hogy megvan ez a hatalmad, akkor még csak türelmesnek sem kell lenned azért, amit megteremtettél, mert boldog vagy. Elégedettek vagytok. Békében vagytok. És most, abban a világban élve, amiben éltek, ezek a létállapotok elégségesek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page