top of page
Keresés

Tedd ezt minden nap

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon örülünk a lehetőségnek, hogy tanúi lehetünk tudatosságotok fejlődésének. Tudjuk, hogy nehéz számotokra felismerni a fejlődést, amit tesztek, mert az nagyrészt annyira lassú és egyenletes. Számotokra ez olyan, mintha a fű növekedését figyelnétek, de szeretnénk, ha felismernétek, hogy valahol a világotokban ma valaki a kollektívátokban jelentős áttörést ért el. Valaki másnak egy igazán csodálatos ébredési élménye volt. Valaki más egy életen át tartó traumát dolgozott fel.


Mindig történik valami a kollektív tudatosságotokon belül, ami monumentális, és mindannyiótoknak megvan a lehetősége, hogy ráhangolódjatok az emberi kollektív tudatosságra, hogy megérezzétek azt a kiterjedést, ami azoknak az embereknek köszönhetően történt, akiknek egészen más napjuk volt, mint nektek. Azért vagytok ott, hogy segítsetek egymásnak, és azért is, hogy hasznot húzzatok abból az ugrásszerű fejlődésből, amit valaki más tesz a kollektívában.


Ezért minden nap azt javasoljuk, hogy hangolódjatok a saját energiátokra, a saját rezgésetekre, hangolódjatok az emberi kollektív tudatosságra, és hangolódjatok azokra az energiákra, amelyek felülről, a magasabb birodalmakból, a hozzánk hasonló lényektől és kollektíváktól érkeznek hozzátok. Mindig van valami jó, amire ráérezhetsz, ha szánsz rá időt. Ez egy gyönyörű spirituális gyakorlat, amely messzebbre visz, mint bármilyen tudás. A tudás és az információ a fejetekben tart benneteket, és amikor a fejetekben ragadtok, akkor nagyon valószínűtlen, hogy képesek lennétek érezni azokat az ugrásokat és előrelépéseket, amelyeket embertársaitok tesznek.


Egyénként egy nap alatt csak ennyit tudtok tenni, de gondoljatok arra, hogy mennyi mindent megtehettek, ha kollektívaként tekintetek magatokra, és gondoljatok arra, hogy mennyi mindent kaphattok, mennyi mindent teremthettek. Ez az az idő, amikor igazán elgondolkodhatnátok azon, hogy mit jelent az emberi lények kollektívájának lenni, de aztán megint csak ne gondolkodjatok túl sokat, mert az megint csak a fejetekben fog megrekedni.


Meg kell éreznetek, hogy mi az, ami elérhető számotokra, ha ki akarjátok használni azt a tényt, hogy mindig felfelé spiráloztok egyre magasabb és magasabb frekvenciákba. Nagyon sok fejlődést értek el ott, de még többet tapasztalhattok, ha egy sokkal nagyobb egész részeként tekintetek magatokra, egy olyan csoportos tudatosság részeként, amely együtt fejlődik, az ottani különbségek ellenére is.


Keressétek a fejlődés lehetőségeit, ahol és amikor csak tudjátok, hogy lépést tudjatok tartani az energiákkal, és hogy az ötödik dimenzióba vezető utatok örömteli és könnyű legyen. És amikor elsajátítjátok ezt a spirituális gyakorlatot, amit ebben a közvetítésben lefektettünk nektek, akkor lesz mit tanítanotok embertársaitoknak, akik hajlandóak erre, és ebből nagy hasznotok lesz.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page