top of page
Keresés

Te vagy a változáshozó ebben a felemelkedési folyamatban

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottan szemléljük, ahogyan mindannyian kezelitek magatokat ezen a felemelkedési folyamaton keresztül. Kifejezetten azokhoz beszélünk, akik ezt az adást kapják, mert ti vagytok azok, akik eléggé éberek ahhoz, hogy fejlett és érett módon kezeljétek a traumáitokat, a negatív érzelmeiteket és a szívfájdalmaitokat. Mindannyian láttatok már olyan szereplőt a filmekben vagy tévéműsorokban, aki úgy kezeli, ha visszautasítják, kirúgják, vagy más módon megbántják, hogy elmegy a bárba, és a feledés homályába issza magát. Láttatok ezekben a történetekben tükörképeket arról, hogyan kezeli sok ember a bánatát és a kellemetlenségeit.


És mindannyian eljutottatok már arra a pontra, hogy nem keresitek a legközelebbi menekülő- vagy zsibbasztószert, hogy megpróbáljatok elbújni az érzések és emlékek elől, amelyeket olyan nehéz elfogadni és felvállalni. Ti vagytok ennek a tudatossági evolúciónak a vezetői, mert úgy döntöttetek, hogy szembe akartok nézni ezzel a sötétséggel és ezekkel a démonokkal.


Sokan azon tűnődnek, hogy mit kellene tenniük, mintha lennének olyan cselekedetek, amelyek olyan nagy változást hozhatnának a világotokban, mint az érzelmeitek feldolgozása és a saját dolgaitokkal való foglalkozás. Nincs olyan cselekedet, ami többet adna embertársaitoknak, mint ez a gyönyörű példamutatás.


Amikor kommunikáltok, amikor meditáltok, amikor vigyáztok magatokra és együttérzést tanúsítotok mások iránt, biztosak lehettek benne, hogy eleget tesztek ahhoz, hogy segítsetek az egész kollektívának, egy olyan kollektívának, amelynek nagyon kevés példát mutatnak arra, hogyan kell helyesen kezelni valamit, ami belülről jön fel. És így ti vagytok a meg nem énekelt hősök. Ti vagytok azok, akik a színfalak mögött dolgoznak, hogy hozzájáruljanak valamivel, ami felbecsülhetetlen értékű az egész kollektív tudatosság számára. Ti vagytok azok, akik mutatják az utat, és ez elég hozzájárulás. Minden más, amit tesztek, csak bónusz.


Az, hogy kik vagytok, és hogyan vagytok a világban, ezek azok a dolgok, amelyek számítanak. Azzal is lehetővé teszitek magatoknak, hogy eljussatok a magotokban lévő szeretethez, hogy foglalkozhattok azzal, ami nehéz, sötét és elhomályosítja azt a szeretetet és fényt, ami mindannyiótokban létezik. Tehát világítotok a fényetekkel, és a szeretet ügynökei vagytok, és ez az oka annak, hogy úttörők, fényhozók és a változás ügynökei vagytok. Így történik ez, és ti vagytok azok, akik ezt teszik. Gratulálok a sikeretekhez.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page