top of page
Keresés

Te teremted az Új 5D Földet

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon elégedettek vagyunk a kollektívaként való előrehaladásotokkal, mivel látjuk, hogy egyre többen adjátok fel a harcot és a küzdelmet, és tanúi vagyunk annak, hogy befelé mentek a gyógyulásért, amire szükségetek van, és ott találjátok meg a megbocsátást. Tudjuk, hogy sok minden van a bolygótokon, ami miatt felháborodhattok. Tudjuk, hogy rengeteg olyan dolog van, aminek ellenállhattok, ha keresitek. Egész nap, minden nap harcolhatnátok az igazságos ügyekért, és csak az érdemleges ügyek egy kis töredékéhez jutnátok el, és sokan úgy érzik, hogy ez az életük küldetése. Sokan úgy érzik, hogy ez lesz az az út, amivel hatást gyakorolnak és változást érnek el.


De ahogy látjátok a világot odakint, mint egy makrokozmoszát nektek, mint egyénnek, akkor megértitek. Akkor rájöttök, hogy ha bármi ellen is ágáltok, az csak önmagatok ellen irányul. Amikor ezt megértitek, és felismeritek, hogy a munkátok önmagatokban rejlik, akkor letehetitek a sztrájktáblákat, és elengedhetitek a petíciót, amelyet a domináns kezetekben szorongattok, és felismerhetitek, hogy egy jobb, harmonikusabb világ megteremtéséhez magatokkal kell kezdenetek. Ez olyasvalami, amit egyre több embert látunk, hogy csinál, mivel látják a hagyományosabb megközelítés hiábavalóságát. A hagyományosabb megközelítések szerint a változásokat politikailag, tüntetéseken, felvonulásokon, törvények megváltoztatásán keresztül kell elérni.


A kevésbé hagyományos megközelítésekről is bebizonyosodott, hogy működnek a lefolytatott tanulmányok alapján. A kevésbé hagyományos megközelítések közé tartozik az ima és a meditáció. Rengeteg anekdotiku