top of page
Keresés

Te teremted az Új 5D Földet

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon elégedettek vagyunk a kollektívaként való előrehaladásotokkal, mivel látjuk, hogy egyre többen adjátok fel a harcot és a küzdelmet, és tanúi vagyunk annak, hogy befelé mentek a gyógyulásért, amire szükségetek van, és ott találjátok meg a megbocsátást. Tudjuk, hogy sok minden van a bolygótokon, ami miatt felháborodhattok. Tudjuk, hogy rengeteg olyan dolog van, aminek ellenállhattok, ha keresitek. Egész nap, minden nap harcolhatnátok az igazságos ügyekért, és csak az érdemleges ügyek egy kis töredékéhez jutnátok el, és sokan úgy érzik, hogy ez az életük küldetése. Sokan úgy érzik, hogy ez lesz az az út, amivel hatást gyakorolnak és változást érnek el.


De ahogy látjátok a világot odakint, mint egy makrokozmoszát nektek, mint egyénnek, akkor megértitek. Akkor rájöttök, hogy ha bármi ellen is ágáltok, az csak önmagatok ellen irányul. Amikor ezt megértitek, és felismeritek, hogy a munkátok önmagatokban rejlik, akkor letehetitek a sztrájktáblákat, és elengedhetitek a petíciót, amelyet a domináns kezetekben szorongattok, és felismerhetitek, hogy egy jobb, harmonikusabb világ megteremtéséhez magatokkal kell kezdenetek. Ez olyasvalami, amit egyre több embert látunk, hogy csinál, mivel látják a hagyományosabb megközelítés hiábavalóságát. A hagyományosabb megközelítések szerint a változásokat politikailag, tüntetéseken, felvonulásokon, törvények megváltoztatásán keresztül kell elérni.


A kevésbé hagyományos megközelítésekről is bebizonyosodott, hogy működnek a lefolytatott tanulmányok alapján. A kevésbé hagyományos megközelítések közé tartozik az ima és a meditáció. Rengeteg anekdotikus bizonyíték is van arra, hogy a pozitív gondolkodás működik a pozitív gondolkodók számára, és amikor a felébredt kollektívából elég embert tudsz rávenni arra, hogy valami pozitív dologra összpontosítson, valamire, amit az emberiség akar, akkor valóban hozzáférhettek az erőtökhöz. Ez az, amit a felébredettek közül egyre többen tesznek, és ezért érezzük olyan boldognak magunkat a haladás miatt, amit az ottani kollektív tudatosságon belül érzünk. Ahogy továbbra is összegyűltök kis csoportokban, nem számít, hogy milyen kicsik vagytok, vagy akár az interneten keresztül kapcsolódva, és valami pozitív szándékotok van az emberiség számára, a hatás óriási.


Megteremtitek az ötödik dimenziós Földet, amelyet Új Földnek is neveznek. Először is azzal teremtitek meg, hogy felismeritek, hogy van egy problémás társadalom, ami változtatásra szorul. Vannak rendszerek, amelyek hibásak és korruptak. Először felismeritek, hogy mik a problémák, és kezdetben valóban ellenálltok nekik, és ez normális és rendben van. Ez azt mutatja, hogy szenvedélyesek vagytok, és hogy a változás iránti vágyatok erős, és ezek a dolgok segítenek az új megteremtésében. De végül nem álltok ellen, és eszetekbe jut, hogy bennetek van az erő, hogy megteremtsétek ezeket a változásokat anélkül, hogy bármilyen rendszert meg kellene döntenetek, anélkül, hogy dokumentumfilm-sorozatot kellene forgatnotok arról, hogy mi a baj ezzel vagy azzal.


Mindezt a pozitív energiátokon keresztül teszitek, a Forrással való összehangolódásotokon keresztül. Lehet, hogy meglepődtök, ha ezt halljátok, de a Forrás nem áll ellen semminek. És így, amikor ellenálltok, akkor nem vagytok összhangban a Forrással. Gondolkodjatok el ezen; hagyjátok, hogy belétek ivódjon. Aztán válaszd az összehangolódást a valódi erőddel és a fizikai világban lévő összes társaddal, akik ugyanazt a változást akarják látni, mint te, olyan változásokat, amelyek mindenki javát szolgálják.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

1188 Budapest, Póth irén u. 87/a

+36 20 928 65 21

feher.katalin77@gmail.com
® Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma Fehér Katalin szellemi tulajdonát képezi és engedély nélkül nem használható fel.

© Since 2019-2023 by feherkatalin.com

bottom of page