top of page
Keresés

Több információra van szükséged az ébredéshez?

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Lassan, de biztosan egyre több emberhez jutunk el. Azt a megközelítést alkalmazzuk, hogy szeretetet és fényt küldünk minden egyes emberi lénynek ott a Földön, és ezzel a megközelítéssel nem vagyunk egyedül. Tudjuk, ahogy sok más magas frekvenciájú lény és kollektíva is tudja, hogy a szereteten keresztül fogtok ráébredni arra az igazságra, hogy ti magatok vagytok a szeretet. Az információ csak egy bizonyos pontig fog eljuttatni benneteket, mert az elmétek nagyon korlátozott, és a több információ hajlamos arra, hogy egy elme-orientált állapotban tartson benneteket. A mi célunk az, hogy megnyissuk a szíveteket, és ez a cél és a terv is, amit a felsőbb énetek kitűzött, és amit a szellemi vezetőitek megvalósítanak.


Ez az oka annak, hogy az emberiségnek időbe telik teljesen felébredni és felemelkedni. Ez azért van, mert az embereknek még mindig megvan a lehetőségük arra, hogy nemet mondjanak. Az emberek elutasíthatják a szeretetet, és elkerülhetik a fényt, mert tudják, hogy végső soron mindent érezniük kell majd egy ponton. És bár a legtöbb ember ezt tudatosan nem tudja, de még a tudatalatti szinten való tudatosság is távol tarthatja a szeretetet és a fényt. Azok, akik ébren vannak, szintén ezt a munkát végzik. Nem tehetnek mást, minthogy ezt teszik. Nem tehetitek meg, hogy ne ragyogtassátok fényeteket és ne sugározzátok a szeretetet, mert felfedeztétek, hogy ezek azok az anyagok, amelyekből készültök.


Több hozzáférést adtok másoknak önmagukhoz a szeretet által, ami vagytok és a szeretet által, amit irántuk éreztek. Még akkor sem csüggedtek, amikor az emberek elutasítják szereteteteket és kedvességeteket. Tovább adjátok, mert megértitek, hogy ti vagytok az, és tényleg nincs más lehetőség onnan, ahol vagytok. Nagyon sok szeretetet és fényt kaptatok a mi szeretetünkből és fényünkből, és minél többet terjesztetek, annál többet kaptok. És ez igaz, akár tőlünk kapjátok, akár egy arkangyaltól, akár egy felemelkedett mestertől.