top of page
Keresés

Spirituális ajándékaid, képességeid és mesteriséged közeleg

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Mindig kísértést érzünk arra, hogy túllőjünk a célon, hogy túl sok segítséget nyújtsunk az emberiségnek, bár tudjuk, hogy nagyon jól szolgál benneteket, ha szemtől szembe néztek a kihívásaitokkal, és hozzáférhettek mindahhoz, amire belülről van szükségetek. Tudjuk, hogy ez az utazás, amin vagytok, gyakran úgy tűnik, mintha túl hosszú lenne, és túl sok fordulatot tartalmazna, és nagyon együtt érzünk veletek, amikor látjuk, hogy küzdötök ott a Földön. De azt is észrevettük mostanában, hogy mennyi erőt merítettetek az előző életetekből, és az integrációs munka, amit véghezvittetek, teljesen lenyűgöző látvány.


Látjátok, minden alkalommal, amikor hozzáfértek egy múltbéli emlékhez, vagy feldolgoztok egy múltbéli traumát, tudatában vagytok egy másik aspektusotoknak, és ez az aspektusotok valami nagyon pozitív dolgot tud hozzátenni. Amit mostanában láttunk a Földön, az a számtalan módja annak, ahogyan képesek voltatok hozzáférni ahhoz, hogy többet tudjatok megragadni abból, aki voltatok azokban az életekben, amikor képesek voltatok elég messzire vinni a tudatosságotokat a harmadik dimenzióban.


Mindenkinek ott a Földön, még azoknak is, akik még nem ébredtek fel, voltak olyan előző életeik, ahol elsajátították a gondolataikat, az érzelmeiket, vagy a világotok energiáit. Mindannyian mesterek voltatok, és most itt a tökéletes alkalom, hogy hozzáférjetek azokhoz az életekhez, azokhoz az ajándékokhoz és képességekhez, amelyeket már elértetek önmagatoknak azokban a korábbi verzióiban. Most néhányan azt gondoljátok, hogy ezek az életek valójában egyidejű életek, és valójában nem léteznek a "múltban", és igazatok lenne. Így tudtok hozzáférni ezekhez a térben/időben valahol máshol létező más változataitokhoz.


És mellesleg, ti is segítitek őket azzal, amit megéltek és amivé váltok ott, a fizikai testetekben ebben az életben. Ne becsüljétek alá magatokat vagy az általatok elvégzett munkát. Ez jelentős, és segítetek az egész emberiségnek és önmagatok ezen előző életbeli verzióinak azzal, hogy szembenéztek a kihívásokkal, hogy befelé mentek, hogy feldolgozzátok, amit fel kell dolgoznotok. Ez egy hosszú és fáradságos utazás, mert nagyon sok darabot kell összeszednetek magatokból, és be kell hoznotok abba az egészbe, akik vagytok. És pontosan ezt látjuk, amit csináltok, és ezért vagyunk annyira izgatottak amiatt, amihez hozzáférhettek.


Olyan mesteri képességekhez, spirituális ajándékokhoz és adottságokhoz férhettek hozzá, amelyek úgy tűnik, hogy messze elérhetetlenek onnan, ahol most álltok, spirituális evolúciótoknak ezen a pontján, ebben az életben, de valójában nagyon is elérhetőek számotokra. És látjuk, hogy mindannyian minden egyes nap hozzáfértek ezekhez, és tudjuk, hogy képesek lesztek megteremteni azokat a nagy változásokat, amelyeket látni akartok a világotokban és a személyes életetekben. Tudjuk ezt, mert látjuk ezeket az idővonalakat előttetek, és onnan, ahol most vagytok, már jó úton vagytok.


Izgalmas idők ezek azok számára, akik ébren vannak, és elvégezték a munkát, amit feltétlenül elhatároztak, hogy ebben az életükben elvégeznek. Gratulálunk nektek, és azért vagyunk itt, hogy mindannyiótoknak átadjuk a gratulációkat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page