top of page
Keresés

Spirituális ajándékaid, képességeid és mesteriséged közeleg

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Mindig kísértést érzünk arra, hogy túllőjünk a célon, hogy túl sok segítséget nyújtsunk az emberiségnek, bár tudjuk, hogy nagyon jól szolgál benneteket, ha szemtől szembe néztek a kihívásaitokkal, és hozzáférhettek mindahhoz, amire belülről van szükségetek. Tudjuk, hogy ez az utazás, amin vagytok, gyakran úgy tűnik, mintha túl hosszú lenne, és túl sok fordulatot tartalmazna, és nagyon együtt érzünk veletek, amikor látjuk, hogy küzdötök ott a Földön. De azt is észrevettük mostanában, hogy mennyi erőt merítettetek az előző életetekből, és az integrációs munka, amit véghezvittetek, teljesen lenyűgöző látvány.


Látjátok, minden alkalommal, amikor hozzáfértek egy múltbéli emlékhez, vagy feldolgoztok egy múltbéli traumát, tudatában vagytok egy másik aspektusotoknak, és ez az aspektusotok valami nagyon pozitív dolgot tud hozzátenni. Amit mostanában láttunk a Földön, az a számtalan módja annak, ahogyan képesek voltatok hozzáférni ahhoz, hogy többet tudjatok megragadni abból, aki voltatok azokban az életekben, amikor képesek voltatok elég messzire vinni a tudatosságotokat a harmadik dimenzióban.


Mindenkinek ott a Földön, még azoknak is, akik még nem ébredtek fel, voltak olyan előző életeik, ahol elsajátították a gondolataikat, az érzelmeiket, vagy a világotok energiáit. Mindannyian mesterek voltatok, és most itt a tökéletes alkalom, hogy hozzáférjetek azokhoz az életekhez, azokhoz az ajándékokhoz és képességekhez, amelyeket már elértetek önmagatoknak azokban a korábbi verzióiban. Most néhányan azt gondoljátok, hogy ezek az életek valójában egyidejű életek, és valójában nem léteznek a "múltban", és igazatok lenne. Így tudtok hozzáférni ezekhez a térben/időben valahol máshol létező más változataitokhoz.


És mellesleg, ti is segítitek őket azzal, amit megéltek és amivé váltok ott, a fizikai testetekben ebben az életben. Ne becsüljétek alá magatokat vagy az általatok elvégzett munkát. Ez jelentős, és segítetek az egész emberiségnek és önmagatok ezen előző életbeli verzióinak azzal, hogy szembenéztek a kihívásokkal, hogy befelé mentek, hogy feldolgozzátok, amit fel kell dolgoznotok. Ez egy hosszú és fáradságos utazás, mert nagyon sok darabot kell összeszednetek magatokból, és be kell hoznotok abba az egészbe, akik vagytok. És pontosan ezt látjuk, amit csináltok, és ezért vagyunk annyira izgatottak amiatt, amihez hozzáférhettek.


Olyan mesteri képességekhez, spirituális ajándékokhoz és adottságokhoz férhettek hozzá, amelyek úgy tűnik, hogy messze elérhetetlenek onnan, ahol most álltok, spirituális evolúciótoknak ezen a pontján, ebben az életben, de valójában nagyon is elérhetőek számotokra. És látjuk, hogy mindannyian minden egyes nap hozzáfértek ezekhez, és tudjuk, hogy képesek lesztek megteremteni azokat a nagy változásokat, amelyeket látni akartok a világotokban és a személyes életetekben. Tudjuk ezt, mert látjuk ezeket az idővonalakat előttetek, és onnan, ahol most vagytok, már jó úton vagytok.