top of page
Keresés

Senki sem lélektelen háttérszínész

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Mi egy kollektív tudatosság vagyunk, de valaha egyéneknek tekintettek minket, ahogy ti is egyéneknek tekintitek magatokat. Ez azt jelenti, hogy egyszerre több különböző perspektíva is működhet a kollektíván belül, és ezt mindenféle diszharmónia nélkül, az általános rezgésünk bármilyen csökkenése nélkül megtehetjük. Valójában a nézőpontok sokféleségét erősségnek tekintjük. A dolgok egyidejűleg sok különböző szemszögből való meglátása lehetővé teszi számotokra, hogy válasszatok, és ezt teszitek ott a Földön, mint egyének.


Azt választjátok, hogy egy bizonyos ideig megtartotok egy perspektívát, mert fel akarjátok fedezni annak a perspektívának a csínját-bínját. Ha képesek vagytok úgy látni valaki más perspektíváját, mint ami az emberi kollektív tudatosság hatalmát és erejét kölcsönzi, még akkor is, ha az a tiétek szöges ellentéte, akkor már most elkezdhettek egységes kollektívaként működni, ahelyett, hogy később. Nem igazán akartok egységességet.


Nem igazán akarjátok, hogy mindannyian egyetértsetek mindenben, mert akkor stagnálnátok a növekedésetekben, és ez nem történhet meg. Annak érdekében, hogy spirituálisan növekedjetek, annak kell történnie, hogy megtaláljátok az elfogadást. Az elfogadás az ellenállás ellentéte, és az elfogadás lehetővé teszi a változás bekövetkezését. Ez az első lépés a változás lehetővé tételében.


Ti és mi mindannyian Forrásenergia Lények vagyunk, akik a Forrást jelentő egység minden különböző aspektusát felfedezzük. És így mindannyiunknak meg kell engednünk, hogy önmagunk minden aspektusa pontosan az legyen, ami, hogy választhassunk. Te választhatod meg, hogy mi a te perspektívád, és nem kell senki más perspektíváját veszélyesnek látnod. Csak mosolyoghatsz és bólogathatsz, és tudhatod, hogy az a személy, aki ezt a perspektívát kínálja, azt a bizonyos valóságot, a világban való létezésnek azt a bizonyos módját kutatja.


Az egyik legnagyobb probléma, ami most a Földön van, az, hogy úgy érzitek, hogy mindannyian egyet kell értsetek egy statikus valóságban. Nem kell ezt tennetek. Olyan sok valóság van, amit mindannyian felfedezhettek, és persze bele fogtok botlani valakibe, aki az ő valóságát fedezi fel, miközben ti a sajátotokat fedezitek fel, és elgondolkodtok azon, hogy vajon tévedtek-e? Azon fogtok tűnődni, hogy vajon tévedtek-e, hogy egyáltalán más valóságot fedeztek fel, mint valaki más, vagy mint sokan mások, akikkel egykor mindenben egyetértettetek.


Kérlek, ne aggódjatok amiatt, hogy mások mit gondolnak, vagy hogyan választják a valóság vagy az információ feldolgozását. Ez egy olyan terület, ahol nagyon önző lehetsz, csak addig, amíg felismered, hogy vannak más emberek is, és ezek az emberek valódiak, és valódi érzéseik vannak. Soha ne feltételezd, hogy valaki más csak azért van a valóságodban, hogy szerepet játsszon és lelketlen háttérszínész legyen.


Feltételezd, hogy mindenki és minden a Forrás, mert ez minden valóságban így van. Ez az egyik olyan igazság, amely meghaladja a teremtési képességeteket. Semmi sincs a Forráson kívül, és ez azt jelenti, hogy te vagy a Forrás. És ennek elég erőt adónak kellene lennie számotokra ahhoz, hogy hagyjátok, hogy mindenki más megteremtse azt a valóságot, amit meg akar teremteni, és aztán éljetek benne. Ha így tesztek, az nem csak számotokra lesz felszabadító, de segít abban is, hogy mindenféle beavatkozás nélkül úgy teremtsétek meg a valóságotokat, ahogyan azt meg akarjátok tapasztalni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page