top of page
Keresés

Reméljük, hogy ezt is belevetted az ébredésedbe

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon szoros kapcsolatban állunk mindannyiótokkal, ahogyan ti is mindannyian szoros kapcsolatban álltok egymással ott a Földön. Tudjuk, hogy látjátok az embereket odakint a világban, akik olyan dolgokat tesznek és mondanak, amelyek felzaklatnak benneteket, és azt gondoljátok, hogy kizárt, hogy kapcsolatban lehettek azzal a személlyel vagy embercsoporttal, de ti igenis kapcsolatban vagytok. A Földön az elkülönülés illúziója él bennetek, ami lehetőséget adott nektek bizonyos tapasztalatokra, amelyeket csak ebben az illúzióban élhettetek át, de nagyon reméljük, hogy a felébredési folyamatotok része volt annak a tudata, hogy semmi és senki sem létezik rajtatok kívül.


Valójában mindannyian olyan dolgokat mondanak és tesznek, amelyek még inkább ösztönözni fogják tudatosságotok fejlődését, ha megengeditek a tágulást abból, aminek tanúi vagytok. Csak el kell döntened, hogy bármi is idegesít téged abban a pillanatban, az azért teszi, mert az a célja, hogy megnyomja ezeket a gombokat. Arra vagytok hivatottak, hogy feltétel nélkül szeressetek, hogy megbocsássatok és együttérzéssel viseltessetek minden más ember iránt, függetlenül attól, hogy kik azok, és függetlenül attól, hogy mit tettek.


Nem arra vagytok hivatottak, hogy ítélkezzetek, féljetek és vonalakat húzzatok a homokba, de az emberiségnek már oly régóta ez a módja. Ha egyszer felismeritek, hogy az emberek odakint a világban mindannyian a ti aspektusaitokat képviselik, akkor elkezdhetitek látni a lehetőségeket számotokra. Amit valójában tenni akartok, az az, hogy egész és teljes emberré váljatok, és ezt nem tudjátok megtenni úgy, hogy egyidejűleg elítélitek önmagatok egy aspektusát. Ezért kell mindezt elengednetek, és mindenkit úgy elfogadnotok, ahogy van, és ezért is van az, hogy mindezt úgy tapasztaljátok meg, ahogy van. Azért teremtettétek úgy, ahogy ez most van, hogy megtapasztalhassátok a növekedést.


Nincs növekedés, ha mindenki mindig szerethető. Akkor nincs mozgás az ítélkezéstől és az elítéléstől az elfogadás és a feltétel nélküli szeretet felé. És ha nincs mozgás, akkor mi értelme volt annak, hogy becsapjátok magatokat azzal kapcsolatban, hogy kik is vagytok valójában, és felveszitek az elkülönülés illúzióját, nemcsak a többi embertől, hanem a Forrástól is... Meg akarjátok tapasztalni, hogy kik és mik vagytok valójában, zsigeri módon, ami azt jelenti, hogy érezni akarjátok. Többet akartok tenni annál, minthogy csak azt mondjátok, hogy tudjátok, hogy egy szeretetből és fényből álló Forrásenergia Lény vagytok.


Tényleg át akarjátok élni ezt a tapasztalatot, és a világ összes embere megadja nektek a lehetőséget, de el kell fogadnotok. Meg kell ragadnotok és élnetek vele, és el kell döntenetek, hogy kik vagytok valójában, kik akartok lenni, és mivé akartok válni. Higgyetek nekünk, amikor azt mondjuk, hogy mindig van még több. Mindig lesz több szeretet és több fény, több terjeszkedés és több növekedés. És még azután is, hogy befejeztétek a tudatossági változást, nem fogtok végezni. Lesz még több, amit megtapasztalhattok és amibe belenőhettek, mert a Forrás tágul. És így természetesen ti is tágultok. Ez a mozgás onnan, ahol vagytok, oda, ahová tartotok, ez az az utazás, amit mindannyian aláírtatok, és ez az egyetlen utazás, ami valóban létezik.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page