top of page
Keresés

Ragyogtassátok fel a fényeteket és aktiváljatok mindenkit

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Érdekel bennünket a tudatosságotok, mint kollektíva evolúciója, mert minket is érdekel a tudatosságunk evolúciója. Számunkra a folyamat meglehetősen egyszerű. Semmi sem akadályozza tudatunk evolúcióját. Semmi és senki sem tarthat vissza minket, még mi magunk sem. Mi csak megtapasztaljuk, mégpedig pillanatról pillanatra.


Nektek viszont annyi mindenre kell gondolnotok, annyi minden aggaszt benneteket, és a tudatosságotok fejlődését akadályozzák azok, akiknek hasznukra válik, hogy félelemben, megosztottan, kicsiként és erőtlenül tartanak benneteket. És így a ti utatok lenyűgöző a hozzánk hasonló lények számára, akiknek olyan könnyű dolguk van. Mi is profitálunk a tudatosságotok fejlődéséből, mivel kapcsolatban állunk egymással. Mindannyian kapcsolatban vagyunk ebben az univerzumban, és nagyon erős a tudatosságunk erről az igazságról.


Azt szeretnénk, ha megtapasztalhatnátok a tudatosságotok fejlődését a miénkhez közelebb álló módon, mert mi élvezzük az utazást itt a kilencedik dimenzióban, ti pedig legtöbbször nem. A fájdalom és a küzdelem nagy része, amit ott tapasztaltok, annak a programozásnak köszönhet