top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

Ragyogtassátok fel a fényeteket és aktiváljatok mindenkit

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Érdekel bennünket a tudatosságotok, mint kollektíva evolúciója, mert minket is érdekel a tudatosságunk evolúciója. Számunkra a folyamat meglehetősen egyszerű. Semmi sem akadályozza tudatunk evolúcióját. Semmi és senki sem tarthat vissza minket, még mi magunk sem. Mi csak megtapasztaljuk, mégpedig pillanatról pillanatra.


Nektek viszont annyi mindenre kell gondolnotok, annyi minden aggaszt benneteket, és a tudatosságotok fejlődését akadályozzák azok, akiknek hasznukra válik, hogy félelemben, megosztottan, kicsiként és erőtlenül tartanak benneteket. És így a ti utatok lenyűgöző a hozzánk hasonló lények számára, akiknek olyan könnyű dolguk van. Mi is profitálunk a tudatosságotok fejlődéséből, mivel kapcsolatban állunk egymással. Mindannyian kapcsolatban vagyunk ebben az univerzumban, és nagyon erős a tudatosságunk erről az igazságról.


Azt szeretnénk, ha megtapasztalhatnátok a tudatosságotok fejlődését a miénkhez közelebb álló módon, mert mi élvezzük az utazást itt a kilencedik dimenzióban, ti pedig legtöbbször nem. A fájdalom és a küzdelem nagy része, amit ott tapasztaltok, annak a programozásnak köszönhető, amit hiedelmeitekként elfogadtatok, és ez olyasmi, amiben mi szeretnénk segíteni nektek. Az egyik legsúlyosabb hiedelem, amit mindannyian magatokkal cipeltek, az az, hogy valamit tennetek kellene most, amit nem tesztek. Hajlamosak vagytok arra összpontosítani, ami nem történik az életetekben, és hajlamosak vagytok nagyon szigorúan megítélni magatokat azért, amit nem értetek el.


Amikor tudjátok, hogy van egy célotok magatok számára, az még rosszabb, mint amikor csak az az érzésetek, hogy tennetek kellene valamit, amit nem tesztek. Ez olyasvalami, amit rosszabbnak éreztek. Ez nem eredendően rosszabb. Csak így élitek meg. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek. Azért vagyunk itt, hogy emlékeztessünk mindannyiótokat, hogy a fény egyetlen feladata az, hogy ragyogjon. Az egyetlen dolog, amire összpontosítanotok kell, hogy megtaláljátok a bennetek lévő fényt, és olyan fényesen ragyogtassátok, amennyire csak tudjátok.


Már látjuk, hogy az elmétek ezen dolgozik. Azt fogjátok mondani nekünk: "De nem tudom, mi az, amit tennem kellene, hogyan ragyogtassam fel azt a fényt?". Az igazság az, hogy a fényetek ragyogása nem a cselekvésről szól. Ez egy érzés. Ez egy rezgés. Ez olyasvalami, amit a középpontodból, a legbelsőbb lényedből árasztasz ki, és csak annyit kell tenned ahhoz, hogy felragyogtasd ezt a fényt, hogy oda összpontosítasz. Koncentráljatok magatokban arra az igazságra, hogy Forrásenergia Lények vagytok. És felébredt lélekként megtehetitek ezt, és érezhetitek, ahogy a Forrás szeretete és fénye átáramlik rajtatok. És amikor ezt teszitek, mások is érzik ezt. Mások is érzékelik ezt az igazságot. Ekkor olyanná váltok, aki aktiválja a körülöttük lévőket és a kollektíva többi részét, és ez elég.


Az, hogy ti vagytok a fény, hogy tudjátok, hogy ti vagytok a fény, és aztán ragyogtatjátok a fényeteket, elég, ha minden napra és erre az egész életre napirendre tűzitek. Kérlek, engedjétek el magatokat. Ez az, amiért jöttetek. Minden más csak a fény kifejeződése, amit éreztek, és ez a pillanatban természetesen jön majd számotokra, ezért egy pillanatig se aggódjatok emiatt, hogy mi az, és hogy megteszitek-e.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page