top of page
Keresés

Oszlasd el minden problémádat

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Nagyon érdekel bennünket, hogy az ember hogyan válik megvilágosodottá ott a Földön. Érdekel bennünket az a folyamat, amelynek le kell zajlania ahhoz, hogy ez megtörténjen. Sokan hallottatok már az ego halálának gondolatáról, a lélek sötét éjszakájáról, hogy úgy mondjam. Mások, akiknek függőségük volt, felismerik a mélypontra jutás erejét, és sok felébredés történt a kétségbeesés gödréből, de nem kell, hogy így legyen.


Nem kell arra számítanotok, hogy az életetek egy lefelé tartó spirálban fog haladni ahhoz, hogy elérjétek a megvilágosodást, és reméljük, hogy azt választjátok, hogy egyszerűen csak a józan gyakorlatokat választjátok, amiről tudjátok, hogy szükséges ahhoz, hogy megnyíljatok a magasabb frekvenciájú energiák előtt, és hagyjátok, hogy átalakuljatok általuk. Más szóval, ha napi meditációs gyakorlatotok van, és hajlandóak vagytok magatokba nézni, hogy meghatározzátok, mi az, amin változtatnotok kell, akkor a megvilágosodásotok egy fokozatosan felfelé ívelő spirál lehet, amely nem tartalmazza a kétségbeesés gödrének semmilyen látszatát.


Nos, az, hogy melyik utat választjátok, nagymértékben meghatározásra kerül, mielőtt a fizikai testetekbe születtek, és ezt képesek vagyunk felismerni. Különböző lelkek különböző tapasztalatokat akarnak szerezni, és különböző utakat akarnak bejárni, de végső soron minden út visszavezet a Forráshoz. És minél hamarabb felismeritek ezt, annál hamarabb erősítitek fel a vágyaitokat, hogy még inkább a Forrásenergiához hasonlóvá váljatok. Mindannyian képesek vagytok arra, hogy minden nap leüljetek és megérezzétek, mi az, ami végtelen és örökkévaló bennetek, és amikor ezt teszitek, közelebb kerültök a megvilágosodás definíciójához. A megvilágosodás definíciója az a pillanat, amikor felismeritek, hogy a fény mindig is bennetek volt, és ez a Forrás.


A feltétel nélküli szeretet az, ami a fizikai járműveteket hajtja, ami valóságokat teremt, és amit akkor éreztek, amikor a legjobb és legmagasabb rendű énetekként működtök. Ezért azt javasoljuk, hogy legalább naponta egyszer menjetek befelé, és érezzétek meg azt a végtelen és örök szeretetet, ami az igazsága annak, hogy kik vagytok, és ami az igazsága annak, ami a Forrás. És ha ezt teszitek, minden más probléma, ami az életetekben van, fel fog oldódni. Részben azért fognak feloldódni, mert nem fogtok annyit gondolni rájuk, másrészt pedig azért, mert összehangolódtok a teremtő lényetekkel.


Elkezditek majd szeretettel teremteni a valóságotokat, a harag, a félelem vagy a szomorúság helyett. És ez az, amikor a dolgok valóban elkezdenek megváltozni körülöttetek, de ami még fontosabb, a változás bennetek kezdődik. És sokkal jobban tudjátok élvezni ezt az életet, ha felismeritek, hogy több vagytok, mint egy játékos, egy szereplő benne. Ti vagytok a teremtői, és a saját hasznotokra teremtitek. Azért teremtitek, hogy többet tapasztalhassatok abból, akik valójában vagytok, és amikor megvilágosodtatok, másokat is olyannak láttok, amilyenek valójában. És ez izgalmas, mert akkor kezdődhet el igazán a móka a Földön.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page