top of page
Keresés

Nem mindenki fogja ezt megkapni, de te megkaphatod

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetített csatornája.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Egyedülálló energetikai közvetítést ajánlunk nektek, hogy együtt haladjunk mindazokkal a szavakkal, amelyek ebben a csatornázott közvetítésben elhangzanak. Tudjuk, hogy néhányatok érzi az energiákat, és tudjuk, hogy néhányatok csak a szavakkal és azzal foglalkozik, amit azok közvetítenek. Arra szeretnénk bátorítani titeket, hogy inkább arra összpontosítsatok, hogy érezzétek, hogy mi az, amire a figyelmeteket irányítjátok, ahelyett, hogy csak az elméteket kérdeznétek, hogy igaznak vagy valóságosnak tűnik-e számotokra. Ha csak az alapján szentelitek a figyelmeteket valaminek, hogy érdekes-e vagy sem, akkor azon kaphatjátok magatokat, hogy sokféle irányba összpontosítotok, amelyek közül nem mindegyik szolgálna titeket a végén.


Ezért arra kérünk benneteket, hogy figyeljetek az energia átvitelére, ami most történik, és arra is kérünk benneteket, hogy ugyanezt tegyétek, amikor bármire fókuszáltok, akár van köze a spirituális utatokhoz, akár nincs. Minden energia rezgés, és ez magában foglal minden embert, minden tanítást, minden nézőpontot, minden bölcsességet, minden gondolatot. Minden energia rezgő energia, és egy bizonyos frekvencián rezeg. Ez a frekvencia vagy azt szolgálja, hogy megfeleljen nektek, vagy nem. Tehát figyeljetek arra, hogy mit éreztek, amikor valamire fókuszáltok, függetlenül attól, hogy mi az, mert ez az érzés mindent elárul, amit tudnotok kell.


'Akarok vagy szükségem van-e még ebből?' Ez a kérdés. 'Tetszik, ahogyan érzem magam, amikor erre fókuszálok?' Kérdezzétek meg magatoktól ezt gyakrabban. Ne dőljetek be az elme csapdájába, amely azt mondja: "Ez logikusnak tűnik nekem. Úgy tűnik, hogy ez igaz lehet. Ez érdekes, ezért továbbra is figyelmet szentelek neki'. Eközben a legtöbb ember figyelmen kívül hagy mindent, amit az érzelmi reakciója mond nekik arra, amire a figyelmét fordítja, és ez nem túl jó ötlet. Azzá válsz, amire összpontosítasz. Győződj meg róla, hogy arra összpontosítasz, amivé válni akarsz. Arra koncentrálj, amiből többet akarsz, és soha ne arra koncentrálj, amit ki akarsz irtani.


Először is, ilyen dolog nem létezik. Semmit sem lehet kiirtani, mert mindez a Forrásban létezik, és a Forrás nem megy sehová, ahogy semmi sem, ami a Forrásban létezik. Akár most is hozzászokhatsz mindenhez úgy, ahogy van, mert mindig is létezni fog. Muszáj minden sarkon találkoznod vele? Nem. Ha minden sarkon szeretnél vele találkozni, akkor továbbra is szentelj neki figyelmet. Továbbra is arra összpontosíts, amiből többet szeretnél látni és megtapasztalni. Ez az egyetlen módja annak, hogy tudatos és szándékos életet éljetek teremtő lényként itt a Földön. És ez vagytok ti; ti mindannyian folyamatosan teremtitek az egészet, akár tudatában vagytok ennek, akár nem. Tehát akár tudatosan is tehetitek.


Most pedig térjünk vissza hozzánk. Amit energetikailag felajánlunk nektek, az az, amiről tudjuk, hogy szükségetek van rá, de nem mindenki tudja befogadni, és nem mindenki akarja befogadni. De sokkal valószínűbb, hogy befogadjátok, ha tudjátok, hogy ott van, és ha ráhangolódtok arra, amit küldünk, és ráéreztek arra, hogy ezek az energiák hogyan érződnek a testetekben, akkor egészen biztosak vagyunk benne, hogy többet akartok belőlük. Szolgálni akarunk, és segíteni akarunk, és meghallgatjuk minden imátokat.


Halljuk minden kéréseteket. Tehát tudjuk, hogy mit akartok, és ráérzünk arra, hogy mire van szükségetek, és kifőzünk valamit itt fent a kilencedik dimenzióban, és aztán továbbítjuk. Néha az itteni csatornát használjuk a közvetítéshez, néha pedig közvetlenül hozzátok küldjük. Bárhogy is legyen, ott van nektek, ha akarjátok, és mi soha nem fogjuk abbahagyni a szállítást, mert amíg ti felemelkedtek és mi is felemelkedünk, addig lesz még több, amit kaphattok tőlünk, és mi szeretjük ezt a kapcsolatot, ami köztünk van. Nagyon szeretjük.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élvezzük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page