top of page
Keresés

Nem mindenki fogja ezt megkapni, de te megkaphatod

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetített csatornája.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Egyedülálló energetikai közvetítést ajánlunk nektek, hogy együtt haladjunk mindazokkal a szavakkal, amelyek ebben a csatornázott közvetítésben elhangzanak. Tudjuk, hogy néhányatok érzi az energiákat, és tudjuk, hogy néhányatok csak a szavakkal és azzal foglalkozik, amit azok közvetítenek. Arra szeretnénk bátorítani titeket, hogy inkább arra összpontosítsatok, hogy érezzétek, hogy mi az, amire a figyelmeteket irányítjátok, ahelyett, hogy csak az elméteket kérdeznétek, hogy igaznak vagy valóságosnak tűnik-e számotokra. Ha csak az alapján szentelitek a figyelmeteket valaminek, hogy érdekes-e vagy sem, akkor azon kaphatjátok magatokat, hogy sokféle irányba összpontosítotok, amelyek közül nem mindegyik szolgálna titeket a végén.


Ezért arra kérünk benneteket, hogy figyeljetek az energia átvitelére, ami most történik, és arra is kérünk benneteket, hogy ugyanezt tegyétek, amikor bármire fókuszáltok, akár van köze a spirituális utatokhoz, akár nincs. Minden energia rezgés, és ez magában foglal minden embert, minden tanítást, minden nézőpontot, minden bölcsességet, minden gondolatot. Minden energia rezgő energia, és egy bizonyos frekvencián rezeg. Ez a frekvencia vagy azt szolgálja, hogy megfeleljen nektek, vagy nem. Tehát figyeljetek arra, hogy mit éreztek, amikor valamire fókuszáltok, függetlenül attól, hogy mi az, mert ez az érzés mindent elárul, amit tudnotok kell.


'Akarok vagy szükségem van-e még ebből?' Ez a kérdés. 'Tetszik, ahogyan érzem magam, amikor erre fókuszálok?' Kérdezzétek meg magatoktól ezt gyakrabban. Ne dőljetek be az elme csapdájába, amely azt mondja: "Ez logikusnak tűnik nekem. Úgy tűnik, hogy ez igaz lehet. Ez érdekes, ezért továbbra is figyelmet szentelek neki'. Eközben a legtöbb ember figyelmen kívül hagy mindent, amit az érzelmi reakciója mond nekik arra, amire a figyelmét fordítja, és ez nem túl jó ötlet. Azzá válsz, amire összpontosítasz. Győződj meg róla, hogy arra összpontosítasz, amivé válni akarsz. Arra koncentrálj, amiből többet akarsz, és soha ne arra koncentrálj, amit ki akarsz irtani.


Először is, ilyen dolog nem létezik. Semmit sem lehet kiirtani, mert mindez a Forrásban létezik, és a Forrás nem megy sehová, ahogy semmi sem, ami a Forrásban létezik. Akár most is hozzászokhatsz mindenhez úgy, ahogy van, mert mindig is létezni fog. Muszáj minden sarkon találkoznod vele? Nem. Ha minden sarkon szeretnél vele találkozni, akkor továbbra is szentelj neki figyelmet. Továbbra is arra összpontosíts, amiből többet szeretnél látni és megtapasztalni. Ez az egyetlen módja annak, hogy tudatos és szándékos életet éljetek teremtő lényként itt a Földön. És ez vagytok ti; ti mindannyian folyamatosan teremtitek az egészet, akár tudatában vagytok ennek, akár nem. Tehát akár tudatosan is tehetitek.


Most pedig térjünk vissza hozzánk. Amit energetikailag felajánlunk nektek, az az, amiről tudjuk, hogy szükségetek van rá, de nem mindenki tudja befogadni, és nem mindenki akarja befogadni. De sokkal valószínűbb, hogy befogadjátok, ha tudjátok, hogy ott van, és ha ráhangolódtok arra, amit küldünk, és ráéreztek arra, hogy ezek az energiák hogyan érződnek a testetekben, akkor egészen biztosak vagyunk benne, hogy többet akartok belőlük. Szolgálni akarunk, és segíteni akarunk, és meghallgatjuk minden imátokat.


Halljuk minden kéréseteket. Tehát tudjuk, hogy mit akartok, és ráérzünk arra, hogy mire van szükségetek, és kifőzünk valamit itt fent a kilencedik dimenzióban, és aztán továbbítjuk. Néha az itteni csatornát használjuk a közvet