top of page
Keresés

Hozzáférés a spirituális ajándékaidhoz és képességeidhez

∞A Fény Andromédai Tanácsa, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi vagyunk a Fény Andromédai Tanácsa, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy kapcsolatba léphetünk veletek.



Csodálatosan jól csináljátok, függetlenül attól, hogy most éppen hol vagytok a bolygón, függetlenül attól, hogy úgy tűnik, hogy hogyan is álltok ott az életetekben. Olyan életet éltek, amelynek van értelme, van értéke, és ezt az értéket nem mindig lehet számszerűsíteni, vagy akár csak elismerni mások által. Ezért képesnek kell lennetek és hajlandónak kell lennetek arra, hogy elismerjétek magatokat. Még annyi ajándék van bennetek, amit fel kell fedeznetek, és amikor meglátjátok, hogy valaki másnak olyan ajándéka van, ami nektek még nincs, akkor fel kell ismernetek, hogy azért van az életetekben vagy a tudatosságotokban, hogy inspiráljon benneteket, hogy megmutassa nektek, mi lehetséges.

 

Nos, a spirituális ajándékok és képességek időbe telhet, amíg gyümölcsözővé válnak. Felbukkanhatnak a felszínre, de sokkal tovább tarthat, mint szeretnéd, hogy a felszínre kerüljenek. Tisztában vagytok a vágyaitokkal, és tisztában vagytok az idővel is, és az idő tudatossága néha akadályozhat benneteket, mert megvan a saját időkeretetek, amelyben szerintetek helyénvaló, hogy egy vágy megnyilvánuljon a valóságotokban. De soha nem tudhatjátok, hogy mi a nagyobb kép, és ezért kell bíznotok és hinnetek abban, hogy bármi is az, amit meg szeretnétek tapasztalni az életetekben, el fog jönni hozzátok, és ez különösen igaz a spirituális ajándékokra és képességekre.

 

Annyival több van bennetek most is, mint amennyit el tudtok képzelni, és nem kell erősen próbálkoznotok, hogy elérjétek őket, hogy a felszínre bukkanjanak számotokra. Valójában azonban éppen az ellenkezője igaz. El kell lazulnotok, és hagynotok kell, hogy a felszínre jöjjenek. Gyakran ez azt jelenti, hogy egyszerűen csak önmagatok vagytok, és hűek vagytok önmagatokhoz. Ez azt jelenti, hogy örömteli és szabad életet éltek, és szeretnénk figyelmeztetni titeket, hogy ne higgyétek azt, hogy az életetek addig nem kezdődik el igazán, amíg legalább az egyik spirituális ajándékotokhoz nem férhettek hozzá, mert ez nem igaz.

 

Már most is teljes és kielégítő életet élhettek, bárhol is vagytok, bármit is csináltok, ha meghozzátok ezt a döntést. Megveregethetitek a vállatokat, csak azért, mert ott vagytok és van egy élettapasztalatotok a Földön, vagy lehordhatjátok magatokat, és az ujjatokkal hmutogathattok magatokra és megkérdezhetitek magatoktól, hogy miért nem robbantak még ki bennetek azok az ajándékok és képességek, amelyekről tudtok, és amelyekről mások megmutatták nektek, hogy lehetségesek. Melyiket érzitek jobbnak? Ezt a kérdést fel kell tennetek magatoknak, mert ez egy fontos kérdés, és mindig is fontos kérdés lesz.

 

Kövessétek a jó érzések áramlását, hogy még több jó érzésű dolgot tapasztalhassatok meg odakint a valóságotokban. De ha arra vártok, hogy minden jó dolog előbb megjelenjen, ahhoz, hogy örömteli életet élhessetek, nos, akkor visszafelé haladtok. Gondoljatok egy gyerekre, aki egy bottal, vagy egy dobozzal, vagy egy kővel szórakozik, és látni fogjátok, mi lehetséges számotokra az életetekben. Ugyanolyan könnyen elégedettek lehettek a tudatos légzés képességével, mint valamilyen spirituális ajándékkal vagy képességgel, amihez még nem férhettek hozzá.

 

És amikor lenyűgöz benneteket az a képességetek, hogy becsukjátok a szemeteket és tudatosan lélegeztek, meglátjátok, mennyi mindent ki tudtok hozni ebből az egyszerű tapasztalatból. Lehet, hogy egyszerű, de mélyreható, és megváltoztathatja az életet. És minél többet csináljátok, annál többet fogtok felfedezni abból a szempontból, hogy mi minden lehetséges számotokra. A kis lépések megtétele, egyenként, egy sokkal hosszabb utazáshoz vezet, és el fog vezetni titeket mindenhez, amit akartok, ha bíztok abban, hogy csak annyi kell hozzá, hogy folytassátok. De ha azt hiszitek, hogy ezeket az óriási lépéseket kell megtennetek, és hogy egyik óriási lépést a másik után kell megtennetek, akkor megrekedtek, és várni fogtok az első óriási lépésre.

 

Tegyetek magatoknak egy szívességet, ha több spirituális adottságotokhoz és képességetekhez szeretnétek hozzáférni. Csak hangolódjatok rá arra, ami a szívetekben zajlik, és tegyétek ezt gyakran, és tegyétek ezt, ameddig csak tudjátok. Megígérjük nektek, hogy minden, amit akartok, benne van abban a térben, és tudjuk, hogy mindegyikőtöknek megvan a képessége arra, hogy oda összpontosítson, de ezt először magatoknak kell megmutatnotok. Egyre több és több embert látunk, aki ezt teszi, és látjuk az eredményeket az életükben, és azt szeretnénk, ha mindannyian, akik megkapjátok tőlünk ezt az üzenetet, szintén megtapasztalnák ezeket a csodálatos eredményeket.

 

Mi vagyunk a Fény Andromédai Tanácsa, és örömmel szolgálunk benneteket ezen a módon."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page