top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

Mit tehet most a felébredett kollektíva

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon örülünk, hogy látjuk, milyen sokan ültök nyugodtan, pihentek, és megnyíltok a november 11-i energiák előtt. Tudjuk, hogy most a lehető legjobb helyen vagytok ahhoz, hogy befogadjátok, mivel vártátok, hogy több energia áramoljon hozzátok, és mivel kollektívaként többet kértek, mint valaha a történelmetekben, és ez azért van, mert most olyan sokan vagytok a bolygón. Nem vagytok a túlnépesedés állapotában. Ennyi emberre van szükségetek ahhoz, hogy a kollektív tudatosságban olyan típusú változást hozzatok létre, amelyben részt vesztek azáltal, hogy a tudatosságotokat a harmadik dimenziós frekvenciatartományból az ötödik dimenziós frekvenciatartományba helyezitek át.


Sok-sok egyénre van szükségetek, akik leföldelik a magasabb frekvenciájú energiákat, és ez most megvan. Sok egyénre van szükségetek, akik folyamatosan ébredeznek, és ez is megvan. Türelemre is szükségetek van, mert néhányan közületek már évtizedek óta ébren vannak, és ennyi ideje várnak a hatalmas változásokra. Még azok is, akik csak most ébredtek fel, most egyik jóslattal a másik után találkoznak az Eseményről, a Váltásról, a sötétség napjairól, a tömeges letartóztatásokról, a teljes nyilvánosságról és az összes többi jóslatról, ami az emberek blogjaiba, weboldalaira és videóiba bekerül.


Az emberek tényleg azt akarják, hogy a dolgok megváltozzanak ott a Földön, de ez egy lassú folyamat lesz, és olyan, amihez az embereknek sokkal inkább önvizsgálatra van szükségük, mint arra a tudásra, hogy mi fog történni legközelebb és mikor, és ki fogja azt megrendezni. Annyi ilyet láttunk már a spirituális közösségben, hogy feltételezhetnénk, hogy mostanra az emberek elengedik azt az elképzelést, hogy valami rajtuk kívül történik, ami mindent megváltoztat. Mi mindig visszavezetünk benneteket az alapokhoz, és ezekben az alapokban, amelyek közé tartozik a meditáció, a földelés, a természettel való kapcsolat, a folyadékpótlás és így tovább, segítséget kaptok. A megfelelő időben és a megfelelő szinten kaptok segítséget.


Nem akarjátok, hogy mindezek a változások egyszerre történjenek, aminek számos oka van, és a legtöbb ok az, hogy a legtöbb ember még nem áll készen. Nektek, mint a felébredt kollektívának pedig türelmesnek kell lennetek embertársaitokkal, és a tőletek telhető legjobbat kell tennetek, hogy élvezzétek az utazást, és kivívjátok az ötödik dimenziós élet kis területét, és ezt meg lehet tenni. Sokan vannak közületek, akik kapják ezeket az üzeneteket, akik ezt meg is teszik. Ti most élitek az ötödik dimenziós életeteket. Több adottságotokhoz és képességetekhez férhettek hozzá. Manifesztáltok, és magasabb dimenziós csoportokhoz és lényekhez kapcsolódtok.


Tudjuk, hogy minden rendben lesz ott a Földön, és ezt nem csak azért tudjuk, mert látunk lefelé az idővonalakon, hanem mindannyiótok miatt is, akik hajlandóak várni, és akik hajlandóak bízni abban, hogy az út, amelyen jártok, az helyes. És ismétlem, ez egy nagy része annak, amiről a november 11-i energiák szólnak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page