top of page
Keresés

Mit kérdezzünk az Akasha Feljegyzésektől: 26 minta kérdés

"Milyen kérdéseket tehetek fel az Akasha olvasás során?" - ezt gyakran hallom új ügyfelektől. Spirituális modalitásként az Akasha olvasás különbözik más eszközöktől, mint például a Tarottól, a rúnáktól vagy akár az ingától. Ez azt jelenti, hogy a feljegyzések nagyon specifikus kérdésekre alkalmasak.

Gondoljunk a kérdésekre úgy, mint portálokra. A megfelelő kérdés megnyithatja az ajtót új perspektívákhoz, az önmagad és az életed szemléletmódjához, valamint a kihívásaid és problémáid lehetséges megoldásaihoz. Ezért van az, hogy a felhatalmazó, nyílt végű, önmagadra összpontosító kérdések feltevése a következő szintre emelheti az Akasha Feljegyzésekkel való munkádat.


Ebben a cikkben megtudhatod:

- mik is azok az Akasha Feljegyzések, hogyan működnek, és mire számíthatsz egy olvasástól

- hogyan fogalmazd meg a saját kérdéseidet egy hasznos, részletes útmutató segítségével

- 26 mintakérdés, amit feltehetsz az Akasha Feljegyzéseknek, akár saját magad lépsz be, akár olvasáson veszel részt


Mik azok az Akasha Feljegyzések?


Az Akasha Feljegyzések a lelked időn és téren átívelő utazásáról (más szóval a lelked evolúciós útjáról vagy lélekösvényéről) szóló információk raktára vagy archívuma. Az Akasha tartalmazza lelked gondolatainak, tetteinek, tapasztalatainak és traumáinak "feljegyzését" ebben az életben és minden korábbi életben. Az Akashához való hozzáférés az információk lekérdezése érdekében segíthet a régi minták, sebek, szokások, hitrendszerek és traumák gyógyításában.Mi található az Akasha Feljegyzésekben?


A Feljegyzéseket úgy képzelheted el, mint egy hatalmas könyvtárat, amelyben az egyes könyvek az egyes lelkek archívumát képviselik. A Feljegyzéseken keresztül bármilyen elképzelhető témáról és kérdésről információt nyerhetünk. Ehhez olyan kérdéseket kell feltennünk, amelyek önközpontúak (vagyis önmagunkra és nem másra összpontosítanak) és nyílt végűek.