top of page
Keresés

Mit fogsz mondani, miután felemelkedtél

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


A világ összes idejét arra fordítottuk, hogy megszabaduljunk a korlátozás kötöttségétől, a kötöttségtől, amely a jelenlegi dimenziónkban tart minket. És ezt a lassú, megfontolt, módszeres módon tesszük, mert annyira élvezzük az utazást, és az utolsó cseppig érezni akarjuk a felszabadulás minden egyes pillanatát, amikor elengedjük mindazt, ami szükséges ahhoz, hogy ebben a dimenzióban tartson minket. A mód, ahogyan ti váltotok, hasonló, de abban is különbözik, hogy a legtöbb ember nem ugyanolyan szándékos módon választja a rétegek leválasztását, mint mi.


Ehelyett sokan közületek úgy érzik, hogy csapdába estek a dimenziójukban, vagy érzelmileg, vagy életük más aspektusaiban megrekedtek, és mi megértjük, hogy ez mennyire frusztráló lehet, mert napról napra, sőt pillanatról pillanatra tanúi vagyunk annak, hogy megpróbáltok kiszabadulni. De ha be tudtok rendezkedni, és minden nap azt a szándékot tűzitek ki magatok elé, hogy élvezni fogjátok az utazást, akkor mindent magatokhoz ölelhettek, ami csak elétek tárul.


Minden kis kihívást, amivel szembenézel, egy olyan lény szemével láthatsz, aki élvezi a kihívásokat, és ha élvezed a növekedést, akkor élvezed a kihívásokat. Mindannyiótok számára fontos, hogy felfedezzetek valamit az életről ott a Földön és konkrétan a ti életetekről, hogy ti is élvezhessétek a megkönnyebbülést, ha a legapróbb előrelépés is történik az utatokon.


Amikor rájöttök, hogy mindent ti hoztatok létre, hogy minden az életetekben olyan dolog, amit ti döntöttetek el, hogy vállalni fogtok, az segíthet. És ha el tudod engedni azt a gondolatot, hogy csapdába estél, vagy elakadtál, vagy büntetésben vagy, akkor láthatod, hogy mennyi minden van számodra a jelenlegi élettapasztalatodban, és elkezdheted észrevenni a földi élet apró dolgait, amelyekért érdemes kitartani. Tudjuk, hogy ez nehéz, és hogy a legtöbb ember életének folyamán egyszer vagy máskor úgy dönt, hogy szeretne elmenni, de látjuk a győzelmeket is, és látjuk a fejlődést, és észrevesszük, hogy mindannyian egyre jobbak vagytok emberként.


És azt szeretnénk, ha ugyanolyan örömöt éreznétek, mint mi a rétegek fokozatos lehámozásában, mert mindennek a végén képesek lesztek majd visszatekinteni a felemelkedésetekre, és azt mondani magatoknak: "Ezt én csináltam!". Nehéz volt; nem volt sok jutalom az út során, mégis kitartottam és megcsináltam. És ez valami olyasmi lesz, ami miatt nagyon jól fogjátok érezni magatokat, ha egyszer már szilárdan az ötödik dimenzióban vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page