top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

Milyen lesz számodra az ötödik dimenzió

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon izgatottan várjuk, hogy mit fogtok kezdeni azokkal az energiákkal, amelyek eljutottak hozzátok, és hogyan fogjátok felhasználni őket arra, hogy jobb rendszereket hozzatok létre ott a világotokon. Sokan közületek, akik ébren vagytok, tudják, hogy a jelenlegi rendszerek nem működnek mindenkinek, sőt a legtöbb embernek nem, és részt akartok venni az új rendszerek megteremtésében, amelyek a tudatosságotok megváltozásával a helyükre kerülnek. Szeretnénk, ha megértenétek, hogy ötödik dimenziós lényekként nem lesz szükségetek ezekre a rendszerekre.


Nem lesz szükségetek oktatási rendszerre, mert mindenki képes lesz hozzáférni bármihez, amihez csak akar, amikor csak akar, kortól függetlenül, és számítógép vagy internetkapcsolat nélkül. Egyszerűen csak le fogjátok tölteni, amit csak le akartok tölteni, közvetlenül a magasabb elmétekbe. Nem lesz szükségetek gazdasági rendszerre, mert azonnali manifesztálók lesztek. Tehát nem lesz szükség semmiféle cserére. Ne próbáljátok ezt most az elmétekkel kitalálni, mert az elmétek korlátozott, és korlátozásokkal fog előállni. Nem lesz szükségetek kormányokra, mert képesek lesztek kormányozni magatokat. Nem lesz szükségetek határokra, és akkor miért lenne szükségetek kormányra?


Béke lesz; nem lesz háború. Nem lesznek kereskedelmi megállapodások; minden a rezgés szerint fog folyni. Minden úgy fog történni, mintha a szinkronicitás lenne a nap szabálya, és ez így is lesz, és meg fogtok lepődni, hogy ötödik dimenziós lényekként mennyi mindenre nincs szükségetek. Ezért azt tanácsolnánk, hogy inkább arra összpontosítsatok, hogy ötödik dimenziós lények legyetek, hogy az ötödik dimenziós energiákba földelődjetek, és hogy tisztítsátok meg azt, amit a csakráitokból ki kell tisztítanotok a felemelkedés érdekében, ahelyett, hogy a tönkrement rendszereitekre összpontosítanátok és panaszkodnátok azokról, és arról, hogy kinek mit kell tennie velük kapcsolatban.


Nem ez a feladatotok; a feladatotok az, hogy az énetekben dolgozzatok, ahol minden hatalom a tiétek, és a mostban, ahol olyan rezgést tudtok felkínálni, amely különbözik attól, amit az előző pillanatban felkínáltatok. Nem kell ennél bonyolultabbnak lennie. Ami a földönkívüliekkel való kapcsolataidat illeti, mindezt a pillanatban fogod kitalálni. Ismétlem, a rezgés diktál majd mindent, és így azok, akik készen állnak a több kapcsolatra, meg fogják kapni. Akik több kapcsolatot akarnak, azok meg fogják kapni; akik utazni akarnak, azok képesek lesznek rá, függetlenül attól, hogy hová akarnak menni. Ne próbáljátok most mindent elrendezni, és ne gondoljátok, hogy mindent ki kell találnotok, mielőtt mindez megtörténhet, mert nem kell, és mert nem is tudtok.


Amit megtehettek, az az, hogy gondoskodtok magatokról és azokról, akik körülöttetek vannak, és akiknek szükségük van arra, amit jelenleg nyújtani tudtok. Segíthettek emelni a tudatosság szintjét ott a bolygón, és nem kell aggódnotok amiatt, hogy mások mit tesznek vagy nem tesznek. Nem kell feltételeznetek, hogy bárki más teremt a valóságotokban, mert nem így van. És egy megerősödött életet élhetsz, miközben lépésről lépésre haladsz tovább az ötödik dimenzió felé.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comentarios


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page