top of page
Keresés

Milyen lesz számodra az ötödik dimenzió

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Nagyon izgatottan várjuk, hogy mit fogtok kezdeni azokkal az energiákkal, amelyek eljutottak hozzátok, és hogyan fogjátok felhasználni őket arra, hogy jobb rendszereket hozzatok létre ott a világotokon. Sokan közületek, akik ébren vagytok, tudják, hogy a jelenlegi rendszerek nem működnek mindenkinek, sőt a legtöbb embernek nem, és részt akartok venni az új rendszerek megteremtésében, amelyek a tudatosságotok megváltozásával a helyükre kerülnek. Szeretnénk, ha megértenétek, hogy ötödik dimenziós lényekként nem lesz szükségetek ezekre a rendszerekre.


Nem lesz szükségetek oktatási rendszerre, mert mindenki képes lesz hozzáférni bármihez, amihez csak akar, amikor csak akar, kortól függetlenül, és számítógép vagy internetkapcsolat nélkül. Egyszerűen csak le fogjátok tölteni, amit csak le akartok tölteni, közvetlenül a magasabb elmétekbe. Nem lesz szükségetek gazdasági rendszerre, mert azonnali manifesztálók lesztek. Tehát nem lesz szükség semmiféle cserére. Ne próbáljátok ezt most az elmétekkel kitalálni, mert az elmétek korlátozott, és korlátozásokkal fog előállni. Nem lesz szükségetek kormányokra, mert képesek lesztek kormányozni magatokat. Nem lesz szükségetek határokra, és akkor miért lenne szükségetek kormányra?


Béke lesz; nem lesz háború. Nem lesznek kereskedelmi megállapodások; minden a rezgés szerint fog folyni. Minden úgy fog történni, mintha