top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

Mi van, ha a harmadik szemed nincs tágra nyitva?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Folyamatosan nyomon követjük a fejlődéseteket ott a Föld bolygón, miközben fenntartjuk magunkban a türelem érzését, mivel megértjük, hogy milyen nehéz az, amit ti valójában tesztek. És tudjuk, hogy a valódi növekedés és fejlődés nem megy egyik napról a másikra. Időbe telik, és tudjuk, hogy mindig a jó irányba mozogtok, ezért amikor benézünk hozzátok, azzal az elvárással tesszük, hogy észrevegyünk némi fejlődést, és képesek leszünk együtt építeni ezt a fejlődést.


Észre fogjuk venni, hogy mi az, ami működik, és ezzel a lendülettel haladunk, ahelyett, hogy megpróbálnánk arra kényszeríteni, hogy abba az irányba növekedjetek és terjeszkedjetek, amerre mi szeretnénk, ha növekednétek és terjeszkednétek. Javasoljuk, hogy ezt tegyétek magatokkal is. Azt javasoljuk, hogy legyetek türelmesek magatokkal, és hogy egyszerre tartsátok meg azt a tudatot, hogy valójában a helyes irányba mozogtok, és azt is tanácsoljuk, hogy továbbra is azzal az energiával áramoljatok, ami a leggyorsabban mozgat benneteket abba az irányba, amerre végül is menni akartok.


Tegyük fel, hogy szeretnétek fejleszteni a spirituális adottságaitokat és képességeiteket, és észreveszitek, hogy érzitek az energiát a kezetekben, és némi sikerrel dolgoztok az emberekkel energiagyógyítóként, de azt is észreveszitek, hogy még nem sikerült felszabadítanotok a tisztánlátó képességeiteket. Ahelyett, hogy azon siránkoznátok, hogy nincs tágra nyitott harmadik szemetek, azt javasoljuk, hogy inkább haladjatok a számotokra könnyebben áramló energiák áramlásával. Azt javasoljuk, hogy támaszkodjatok azokra az adottságokra, amelyek már megmutatkoznak, azokra a dolgokra, amelyek működnek nektek, azokra a képességekre, amelyekben magabiztosnak érzitek magatokat.


És tudjátok, hogy minden más a legmegfelelőbb időzítéssel fog jönni. Nem kell semmit sem a helyére erőltetnetek az utatokon, de bíznotok kell abban, hogy minden halad előre számotokra, mert ez így is van. És most, hogy tudjátok, hogy segítünk nektek azokon a területeken, ahol a legnagyobb előrelépést látjuk, talán nagyobb valószínűséggel használjátok majd azt a lendületet, ami megvan, hogy továbbra is abba az irányba áramolhassatok, ami a legkönnyebben halad számotokra.


A harmadik dimenzióból a negyedik dimenzión keresztül az ötödik dimenzióba való átmenet tapasztalata már így is elég nehéz. Nem kell megnehezítenetek magatoknak. Mi, és a hozzánk hasonlók, mindig arra törekszünk, hogy megkönnyítsük számotokra, és ezt meg is tudjuk tenni, különösen, ha segítetek nekünk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a kapcsolatot veletek".

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page