top of page
Keresés

Miért választottad a világegyetem legnehezebb útját?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon érdekel bennünket az emberiség felemelkedése, mert ti segítetek nekünk olyan tapasztalatokhoz jutni, amiket nélkületek másképp nem tudnánk megszerezni. Nagyon élvezzük, hogy tanúi lehetünk az utatoknak, és részt is veszünk benne, mint azok a segítők, akik vagyunk. Szeretnénk, ha mindannyian tudnátok, hogy minden rendben lesz. Szeretnénk, ha felismernétek, hogy valójában ti álmodjátok ezt a valóságot a létezésbe, és arra is meghívunk benneteket, hogy gondoljátok végig, milyen monumentális teljesítmény ez.


Most a lehető legnehezebb utat választjátok, és ez azt jelenti, hogy mesterek vagytok. Csak a mesterek vállalnak ilyen kihívásokat, mint amilyeneket ti tesztek. Mindannyian megkapjátok a segítségünket, mert felismerjük ezt, mert szeretünk benneteket, és mert úgy látjuk, hogy ti vagytok azok, akik a legtöbb lehetőséget teremtik a kiterjedésre ebben az univerzumban. Ez izgalmas, ha belegondoltok, mert minden, amit ott tapasztaltok, azt okozza, hogy az univerzum több lehetőséget kínál minden lénynek benne.


És a jövőben valamikor meg fogjátok tapasztalni mindazt, amit ti teremtettetek. Szeretnénk segíteni nektek abban, hogy minél előbb megtapasztaljátok, amit teremtettetek, ezért ez a mi célunk is. Szeretnénk, ha élveznétek az utazást, és szeretnénk, ha bele tudnátok nyugodni tudatosságotok tágulásába, de azt is szeretnénk, ha élveznétek az alkotásaitokat, amelyekről néha úgy érezhetitek, hogy néhányatok számára a távoli jövőben vannak. Ezek a ti teremtéseitek már most is együtt élnek veletek, és amikor már hisztek abban, hogy megkapjátok őket, akkor folytathatjátok a vállalkozásotokat. Akkor nyugodtan élhetitek az életeteket anélkül, hogy aggódnátok amiatt, hogy ezek a megnyilvánulások eljutnak-e hozzátok vagy sem.


Valóban ti vagytok a vezetőülésben, hiszen ez a ti teremtésetek; rajtatok múlik, hogy milyen életet éltek. Igen, van karma, és igen, vannak szerződések, de azok közületek, akik most megkapják ezt a közvetítést, elég hosszú ideje élnek ahhoz, hogy a karmájuk nagy részét megtisztították, és a legtöbb szerződésüket, ha nem is mindet, de már teljesítették. Ezért, mint negyedik dimenziós lények, ti vagytok azok, akik meghatározzák, hogy mit tapasztaljatok meg legközelebb azáltal, hogy hogyan éreztek, hogyan vibráltok, mire fókuszáltok, és miben hisztek.


Az egyik üzenet, amit nem tudunk eléggé hangsúlyozni, hogy azt akarjuk, hogy higgyetek magatokban, és fogadjátok el a magasabb birodalmakból érkező segítséget is, mert ez a segítség nem azért jön, mert mi azt gondoljuk, hogy nem tudjátok egyedül megcsinálni. A segítség azért jön, mert mi élvezzük a segítségnyújtást, és mert valahonnan jönnie kell, amikor kéritek, A segítség fogadása végül is egy megnyilvánulás; ez a ti teremtésetek. Ez egy együttműködés, egy lehetőség számunkra, hogy kapcsolatba lépjünk veletek, és egy lehetőség számotokra, hogy kapcsolatba lépjetek velünk és sok más lénnyel a magasabb dimenziós birodalmakban. Ez közelebb hoz minket, mint egy univerzális családot, és mindannyiunkat közelebb hozva az egész univerzumot közelebb hozza a Forráshoz, mivel valóban mindannyian egy Lény vagyunk, úgy teszünk, mintha nem lennénk azok, és mindent a tapasztalás érdekében találunk ki.