top of page
Keresés

Miért alszanak az életedben a fel nem ébredt emberek

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon örülünk annak, hogy tanúi lehetünk annak, hogy mindannyian ilyen szépen haladtok a végső cél felé, hogy ötödik dimenziós önmagatokká váljatok. Tudjuk, hogy némelyikőtök tudatosabban teszi ezt, mint mások, és csak azt szeretnénk, ha mindannyian tudnátok, hogy ott vagytok, példát mutatva az emberiség többi részének, hogy pontosan hogyan kell ezt csinálni és helyesen csinálni.


Megkapjátok az ébrenlét előnyeit, és ez olyasvalami, amit erre az életre terveztetek magatoknak. Azok, akik még alszanak, úgy döntöttek, hogy egy kicsit tovább alszanak, mert ki akartak játszani néhány harmadik dimenziós típusú életkörülményt, és tudták, hogy aludniuk kell ahhoz, hogy ezek a körülmények kiváltó hatásúak legyenek.


Amikor úgy tűnik, hogy valaki az életetekben egyszerűen nem fogadja el az "igazságot", vagy a ti igazságotokat, emlékezzetek arra, hogy semmi sem romlott el. Ők nem egyszerűen csak rosszul döntenek abban a pillanatban, hanem egy bizonyos típusú tapasztalatra törekszenek, amit csak úgy tudnak megtapasztalni, ha alszanak, és ez így van rendjén. Azért vagytok ott, hogy hagyjátok, hogy minden úgy legyen, ahogy van, és hogy együtt érezzetek azokkal, akik szenvednek, és persze