top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

Miért alszanak az életedben a fel nem ébredt emberek

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján keresztül


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon örülünk annak, hogy tanúi lehetünk annak, hogy mindannyian ilyen szépen haladtok a végső cél felé, hogy ötödik dimenziós önmagatokká váljatok. Tudjuk, hogy némelyikőtök tudatosabban teszi ezt, mint mások, és csak azt szeretnénk, ha mindannyian tudnátok, hogy ott vagytok, példát mutatva az emberiség többi részének, hogy pontosan hogyan kell ezt csinálni és helyesen csinálni.


Megkapjátok az ébrenlét előnyeit, és ez olyasvalami, amit erre az életre terveztetek magatoknak. Azok, akik még alszanak, úgy döntöttek, hogy egy kicsit tovább alszanak, mert ki akartak játszani néhány harmadik dimenziós típusú életkörülményt, és tudták, hogy aludniuk kell ahhoz, hogy ezek a körülmények kiváltó hatásúak legyenek.


Amikor úgy tűnik, hogy valaki az életetekben egyszerűen nem fogadja el az "igazságot", vagy a ti igazságotokat, emlékezzetek arra, hogy semmi sem romlott el. Ők nem egyszerűen csak rosszul döntenek abban a pillanatban, hanem egy bizonyos típusú tapasztalatra törekszenek, amit csak úgy tudnak megtapasztalni, ha alszanak, és ez így van rendjén. Azért vagytok ott, hogy hagyjátok, hogy minden úgy legyen, ahogy van, és hogy együtt érezzetek azokkal, akik szenvednek, és persze, hogy segítsetek azoknak, akik segítséget kérnek tőletek.


És ahogy már sokszor elmondtuk, azok, akik most alszanak, fel fognak ébredni, és tudni fogják, hogy tőled kell segítséget kérniük. A ti feladatotok tehát az, hogy továbbra is az legyetek, akik vagytok. Világítsátok tovább a fényeteket, és ne féljetek attól, hogy mások legyetek, mint mindenki más, különösen, ha a családotokról van szó.


A családotoknak szüksége van valakire a csoportban, aki példát mutat a többieknek, hogyan lehet nyitott szívetek, hogyan legyetek érzékenyek és együttérzőek, és hogyan legyetek tudatában az érzéseiteknek, a gondolataitoknak és a meggyőződéseiteknek. Elmondhatjátok valakinek, hogy ő is Forrásenergia, és mindenki más és minden más is az, de ha nem áll készen arra, hogy ezt meghallja, akkor legalább elültettétek a magot.


Számotokra tökéletesen rendben van, ha elengeditek és hagyjátok, hogy mindenki más azt a drámát élje, amit ők választanak, míg ti boldogan éltek, amíg meg nem haltok, és továbbra is külditek a meghívásokat az emberiség többi részének az örömötökkel, a békétekkel, a szeretetetekkel és a kreativitásotokkal. Ezeket akarjátok sugározni, és ezek azok az energiák, amelyek magukhoz vonzzák a fel nem ébredteket, amikor készen állnak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page