top of page
Keresés

Mennyi időbe telik, amíg a fel nem ébredtek felébrednek

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Nagyon örülünk annak a haladásnak, amit az emberiség már június hónapban elért, és nagyon várjuk, hogy lássuk, mit fogtok tenni, ahogy továbbhaladtok a történelmeteknek ebből a nagyon fontos időszakából. Tudjuk, hogy ott mindenki a legjobbat teszi, amit a körülményekhez képest tud, és azt is tudjuk, hogy egyeseknek nem volt könnyű kitörni a kondicionálásból és a programozásból, amit megtapasztaltak, amely a genetikai vonaluk által tapasztalt problémákon felül jön. Most rámutatunk, hogy ott sok mindent kell leküzdenetek, mert azt akarjuk, hogy megértsétek, hogy úgy tűnhet, hogy a dolgok nem mennek olyan jól ott a Földön, miközben ugyanakkor exponenciálisan növekedhettek.


Ez nem egy egyik vagy a másik típusú helyzet. Mindkettő egyszerre történik, mert mindenki a fejlődésének más-más szakaszában van. És azok közületek, akik már egy ideje csinálják ezt, tudják, hogy sok igazán fontos munka, amit végeztek, rengeteg időt vesz igénybe. Ahogy az energiák tovább gyorsítják a dolgokat a Földön, természetesen egyre kevesebb időbe fog telni, hogy elérjétek azokat az eredményeket, amiket ti akartok magatoknak, és amiket mindenki akar magának, amikor felébred. És így, várakozással tekinthettek ennek elébe.


Nem kell azt feltételeznetek, hogy mindenki, aki most alszik, évtizedekre van attól, hogy eljusson oda, ahol ti vagytok, mert minden változik, és minden a jobb irányba változik. Minden gyorsabban halad, és ez jó dolog, mert sok tennivalótok van még ott a Földön, és sok segítséget kaptok. Most az emberiség is gyarapodik. A népességetek növekszik, és növekszik, és növekszik, és ez azt jelenti, hogy mindig több segítség van úton a fizikai felé. Több lélek fordítja figyelmét a Földre, mint valaha, és ez nagyon jó dolog. Lehetőségetek van arra, hogy mindezen tényezők miatt sokkal gyorsabban tegyetek óriási lépéseket, mint korábban bármikor, és most lehetőségetek van arra, hogy meglovagoljátok a júniusi energiák hullámát, és hagyjátok, hogy azok a tudatosságotok következő szintjére vigyenek benneteket.


Ne feledjétek, hogy mindig felfelé ívelő spirálban vagytok, és egyre több embert visztek magatokkal, mert hajlandóak vagytok példát mutatni, elvégezni a munkát magatokon, és egyre több szeretetet és örömöt terjeszteni magatok körül. Amire nagyon fontos emlékeznetek mindannyiótoknak, akik ébren vagytok, hogy amikor valaki messze mögöttetek van az utatokon, akkor együttérzésre és megbocsátásra van szüksége a tévedéseiért. Ebben az időben nincs helye az ítélkezésnek és az elítélésnek, nem akkor, amikor ilyen rövid idő alatt ilyen sokat tesztek.


Felébredt lényekként azt is megértitek, hogy ha valami nem jó érzés, akkor az nem jó nektek. És így, ahogy jobban odafigyeltek arra az érzelmi reakcióra, amit a testetekben kaptok, mindig a lehető legjobb idővonalra irányíthatjátok magatokat, és elengedhetitek a régi, harmadik dimenziós módszereket, és átölelhetitek az ötödik dimenzió birodalmát. Ez az, amiért most ott vagytok, hogy megnyíljatok, és megnyugodhattok abban a tudatban, hogy soha nem voltatok még közelebb, mint most, ebben a pillanatban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."