top of page
Keresés

Legyél lelkes a felemelkedés nagy tervével kapcsolatban

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon érdekel bennünket az összes lény tudatosságának fejlődése az egész galaxisban és az univerzumban. Nem csak az emberiségre összpontosítunk ott a Földön, hanem inkább képesek vagyunk összehasonlítani a ti utazásotokat, mint kollektívát, sok más lény utazásával, akik szintén tudatváltáson mennek keresztül


Élvezzük azt a folyamatot, amikor elemezzük, hogy egyeseknél mi és miért működik, és megállapítottuk, hogy azok a lények, akik most a legjobban teljesítenek, azok, akik felismerték, hogy valami nagy dolog történik. Ez a buzgalom rezgése az, ami segíti azokat, akik a galaxis más részein ébren vannak, és megfigyelésünk szerint sok olyan buzgalom, ami a felébredt kollektívában volt bennetek, csökkent a jelenlegi körülmények miatt, amiket most éltek.


A buzgalom nem ugyanaz, mint a szükséglet. Amikor elegetek van a földi életből, és kétségbeesésetekben felemelitek a kezeteket, és azt várjátok, hogy a váltás megmentsen benneteket, vagy mindent jobbá tegyen, az nem buzgalom. Mindent a felemelkedés nagyszerű tervének részeként akartok látni, és úgy akarjátok látni magatokat, mint akik aktív szerepet vállalnak a felemelkedés élményének szándékos megteremtésében.


Természetesen ülhettek nyugodtan és kényelmesen, tudva, hogy minden a legjobbra fog alakulni, számotokra és az egész emberiség számára, de szerepet akartok játszani. Azt akartátok, hogy ez olyasvalami legyen, amitől úgy érezhetitek magatokat, mint akik részben felelősek az emberi kollektív tudatosság felemelkedéséért. Hozzájárulhattok és hozzá is járultok az emberiség tudatosságának elmozdulásához, és nem kell olyasmit tennetek, ami emberek milliárdjait érinti ahhoz, hogy hatása legyen. De amikor elengeded a kétségbeesést, és amikor feldolgozod a félelmeidet és a haragodat, akkor egyénként elég nagy hatást gyakorolhatsz ahhoz, hogy az emberiséget visszavezesd a buzgalomnak abba a nagyon hasznos állapotába.


A tudatosságotok kitágulása és fejlődése olyasmi, amiben nagyon jól érezhetitek magatokat. Ez olyasmi, ami miatt izgatottnak és lelkesnek kell lennetek. És ez most és mindig is az emberek kezében van és volt, függetlenül attól, hogy rajtatok kívül bárki mit tesz. Ti rendelkeztek a hatalommal. Ti vagytok azok, és több támogatást kaptok az egész galaxisban, mint valaha. Hagyjátok, hogy a buzgalom ismét áradjon.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."