top of page
Keresés

Küldetésed az emberiség, a Föld és az Univerzum megmentésére

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Teljesen el vagyunk ragadtatva, hogy látjuk, hogy ilyen sokan ráhangolódtok a galaktikus energiákra és felismeritek, hogy olyan történelmetek van, ami messze túlmutat az ottani földi életeteken. Tudjuk, hogy a Föld egy kihívásokkal teli hely az inkarnációhoz, és tudjuk, hogy sokan közületek, akik ezeket a közvetítéseket kapjátok, tudják, hogy kizárólag azzal a céllal inkarnálódtatok, hogy segítsétek a Föld embereit. Nagy kihívás lehet mindannyiótok számára, hogy ott maradjatok, hogy fizikai testetekben legyetek. És ezért mondjuk nektek gyakran, hogy nincs semmi, amit tennetek kellene, de van oka annak, hogy miért éreztek így. Azért éreztek így, mert tudjátok, hogy küldetésetek van, és mert miután jó ideig emberként éltetek, beprogramozódtatok abba a meggyőződésbe, hogy a küldetésekhez cselekedetekre van szükség.


A ti küldetésetek azonban egyedi, mert azért vagytok ott, hogy egy bizonyos rezgést tartsatok. Azért vagytok ott, hogy lehorgonyozzatok bizonyos energiákban, például a galaktikus energiákban, és sok minden, amit tesztek, azután fog megtörténni és világossá válni, miután először hivatalosan kapcsolatba léptetek a földönkívüli lényekkel. Sok szempontból azért vagytok ott, hogy megfigyeljétek, hogy megismerjétek a földi életet, ahogyan az van, és hogy megpróbáljatok beilleszkedni. Ez nem volt könnyű, de a nyereség hatalmas. Nemcsak segítitek az emberiséget a fejlődésben és a felemelkedésben, hanem megmentitek az emberiséget az önpusztítástól is. Tudjuk, hogy ez egy kicsit nagyképűen hangzik, de gondoljatok bele, hogy az emberiségnek elég nukleáris fegyvere van ahhoz, hogy a Földön minden életet megsemmisítsen. Ez egy olyan zavar, amelynek az egész galaxisban, az egész univerzumban és az összes univerzumban lennének következményei, mert mindannyian kapcsolatban vagyunk egymással.


Ti vagytok azok a bátrak, akik elvállaltátok azt a hatalmas feladatot, hogy felemeljétek az ottani tudatosságot. Azért vagytok ott, hogy a félelmet, ami annyira elterjedt, szeretettel, örömmel, szabadsággal és izgalommal ellensúlyozzátok. Azért vagytok ott, hogy békét hozzatok egy háború sújtotta bolygóra. Ez egy magasztos küldetés, ha valaha is volt ilyen, és ismétlem, a kisujjatokat sem kell mozdítanotok, hogy segítsetek megmenteni az emberiséget önmagától. De ahhoz, hogy teljesíteni tudjátok küldetéseteket, gondoskodnotok kell magatokról, és ez néha azt jelenti, hogy inkább magatokba fordultok, mint kifelé. Ez néha azt jelenti, hogy egyfajta elszigeteltségben kell élnetek, és mindenképpen azt jelenti, hogy felülemelkedtek azon, hogy vitába keveredjetek más emberekkel, akik a félelmet hirdetik, akik azt terjesztik.


Az érzékenységetek egy szupererő, és az embertársaitok iránti együttérzésetek az, ami végső soron megmenti őket. Tegyetek meg mindent, hogy pozitívak maradjatok, és tartsátok fel az állatok, és ne hagyjátok magatokat beszippantani a bizonyításba, hogy megmutassátok másoknak, hogy tévednek. Ne feledjétek, hogy ők azok, akiket meg kell mentenetek, és ez néha azt jelenti, hogy nagyon gyengéden kell bánnotok velük, és tudnotok kell, hogy végül meg fognak térni, ha csak fenntartjátok a magas rezgéseteket, amennyire csak tudjátok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page