top of page
Keresés

Készen állsz arra, hogy ne várakozz a Med bed-ekre (Medbeds) tovább?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Teljesen biztosak vagyunk abban, hogy felemelkedtek, és hogy minden, amit tapasztaltok, a felemelkedésetek része. Semmi sem csak kellemetlenség. Semmit sem szabad akadályként tekinteni, vagy olyasvalaminek, ami csak az utatokba áll. Minden értetek történik, és miattatok történik. Az is pontos, ha azt mondjuk, hogy minden bennetek történik.


Tehát minden, amit akadályként tapasztaltok, arra szolgál, hogy spirituálisan növekedjetek. Először is, létrehoztok egy akadályt vagy buktatót, aztán megtaláljátok magatokban az erőt, hogy átmenjetek rajta, vagy megkerüljétek, vagy áthaladjatok rajta, de mindig továbblépjetek. Mindig túlteszitek magatokat bármilyen kihíváson, amit magatok elé állítotok, és ez mindenkire igaz, függetlenül attól, hogy most hogyan tűnik nektek. Lehet, hogy úgy tűnik, mintha valami feneketlen gödörbe keveredtél volna, de mindig van egy alja. Mindig van folytatása a Forrásenergia rajtatok keresztül történő terjeszkedésének.


És így időnként csak emlékeztetnetek kell magatokat arra az egyszerű igazságra, hogy "Ez átmeneti, és engem szolgál", függetlenül attól, hogy mivel álltok szemben, függetlenül attól, hogy min mentek keresztül éppen. Megvan a képességetek arra, hogy ellazuljatok és belélegezzétek magatokat bármibe, ami történik, és amikor gyakoroljátok ezt a képességet, akkor megkapjátok a pozitív eredményeket, amiket akartok. Továbbléphettek; a felemelkedésetek következő szintjére léphettek. És mindig lesznek kihívások. Az ötödik dimenzióban is lesznek kihívások, mert még nem fejeztétek be a felemelkedést.


Tovább fogtok felemelkedni az ötödik dimenzióból a hatodikba, a hetedikbe és így tovább. Ki akarjátok nyújtani magatokat; ezért jöttetek a Földre, ahol tudtátok, hogy számtalan kihívással kell majd szembenéznetek. Készen álltok minderre. Tudtátok, hogy mesterek vagytok, amikor jelentkeztetek egy sor földi inkarnációra. És igen, mindenki kiveszi a részét a felemelkedésből, és ebbe ti is beletartoztok. Ahhoz, hogy szerepet játszhassatok, nektek önmagatoknak kell lennetek. Ez azt jelenti, hogy az önmagatokhoz való hűség egy újabb módja annak, hogy egy gigantikus lépést tegyetek előre az ötödik dimenziós ti, az ötödik dimenziós Föld felé vezető úton.


Legyetek hűek önmagatokhoz, és legyetek hűek az érzéseitekhez, és ezzel mindenki másnak is engedélyt adtok, hogy ugyanezt tegye, és elkezdtek egy olyan világban élni, ahol mindenki ugyanezt teszi, és elkezditek látni a felemelkedő társadalom több jelét. Minden veletek kezdődik; ti vagytok a mester és a teremtő, és minden elképzelhető eszköz bennetek van. Ezért mondjuk, hogy ne várjatok tovább az orvoságyakra. (Medbeds) Ne várjatok többé semmiféle mentőövre, és fogadjátok el a kihívást, amit magatok elé állítottatok. Lássátok úgy, mint egy lehetőséget arra, hogy még többé váljatok önmagatokból, mert ez az, ami, és azért tettétek oda, mert pontosan tudtátok, hogy mire van szükségetek ahhoz, hogy a tudatosságotok következő szintjére lépjetek.


Készen álltok erre? Ha igennel válaszoltok, akkor ismétlem, nem kell várnotok semmire vagy senkire. Csak nézzetek körül az életetekben, a benne lévő emberekben, a világban, mert ezek mind pontosan azt tartalmazzák, amire szükségetek van ahhoz, hogy felemelkedjetek a következő szintre. És ezt már sokszor elmondtuk, de itt meg kell ismételni. Ti vagytok azok, akiknek vezetniük kell az utat, mert beleegyeztetek, hogy elsőként ébredtek fel, és megmutatjátok a többieknek az utat. Nem úgy kell megmutatnotok nekik, hogy felálltok egy szónoki páholyba és prédikáltok. Mutassátok meg nekik úgy, hogy először megteszitek, és akkor sok ragyogó történetet tudtok majd elmesélni nekik, és higgyétek el nekünk, amikor azt mondjuk, hogy lesz közönségetek ezekre a történetekre.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page