top of page
Keresés

Kulcsok a mi gyönyörű univerzumunkhoz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Hajlamosak vagyunk arra, hogy a pozitívumot keressük egy személyben, egy helyzetben, egy eseményben, sőt még a saját történelmünkben is. Ahogy visszatekintünk a fizikai formában leélt életünkre, hajlamosak vagyunk azt látni, hogy minden pozitív volt az élettapasztalatainkban. Néha az, hogy nem kapjátok meg azt, amit akartok, a lehető legjobb kimenetele egy helyzetnek, de ezt nagyon nehéz lehet meglátni, amikor épp a helyzet közepén álltok, és még érzelmileg is fájdalmat okoz nektek a helyzet. De aztán egy évvel később visszatekintve rájöhettek, hogy amit akartatok, az nem volt olyan jó, mint amit végül kaptatok.


Erre azonban nehéz emlékezni egy csalódást okozó élmény pillanatában. Remélhetőleg elég földi tapasztalattal felismeritek majd, hogy amikor nem kaptok meg valamit, amit akartok, az lehet, hogy a legfőbb javatokat szolgálja, és azt is jelentheti, hogy valami sokkal, de sokkal jobb jön, valami olyasmi, amit el sem tudtatok volna képzelni. Az egyik legrosszabb módja a fizikai elmétek használatának az, ha ragaszkodtok hozzá. A képzeletetek egy csodálatos eszköz, mert oly sok irányba irányíthat benneteket, de amikor az elmétekkel rögzültök valamire, és ragaszkodtok hozzá, akkor valójában megpróbáltok túljárni a Felsőbb Énetek eszén.


Ha bízni tudtok abban, hogy a Felsőbb Énetek mindig tudja, mi a legjobb, és végül mindig azt hozza el nektek, amit akartok, és azt is, amiről nem is tudtátok, hogy akarjátok, akkor elkezdhettek boldogan élni, és akkor elkezdhetitek értékelni a pillanatot, amiben vagytok, még akkor is, ha nem ezt a pillanatot választottátok volna magatoknak. Legyetek rugalmasak, és tudjátok, hogy minden valamilyen módon titeket szolgál. Minden, ami az életetekben van, és minden, ami nincs az életetekben, valójában pozitív, de a pozitívumokat kell keresni. És ezt azután tehetitek meg, miután lezajlott a kirohanásotok, a dühkitörésetek amiatt, hogy nem kaptátok meg, amit akartatok. Megengedett, hogy megtapasztaljátok ezeket az intenzív érzelmeket.


És abban is egészen biztosak vagyunk, hogy ezek az érzelmek titeket szolgálnak. Tehát ha csak egy kicsit is el tudjátok terelgetni az elméteket, hogy felismerjétek, hogy amit épp tapasztaltok, az úgy tökéletes, ahogy van, és valamilyen módon titeket szolgál, akkor a tiétek lesz a kulcs ehhez a mi gyönyörű univerzumunkhoz.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page