top of page
Keresés

Kiválasztott voltál, mielőtt megszülettél

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Minket választott ki a galaxis összes többi kilencedik dimenziós kollektívája, hogy mi legyünk azok, akik bejelentjük mindannyiótoknak, hogy titeket választottak ki arra, hogy ti legyetek azok, akik egy olyan mozgalom élére álltok ott a Földön, amely a társadalmatok felrázását fogja eredményezni. Ezt nem tüntetésekkel fogjátok elérni, és nem fogjátok ezt tulajdonok megrongálásával elérni. Még csak nem is úgy fogjátok ezt megtenni, hogy posztoljátok, vagy videókat készítetek az internetre. Egy olyan mozgalom élére fogtok állni, amely alapjaiban fogja megrázni a rendszereteket azáltal, hogy egy felébredt kollektívaként összefogtok egy szebb holnapról alkotott elképzelésetekkel.


Nem azért vagytok ott, hogy egyszerűen csak panaszkodjatok a földi élet egyenlőtlenségeiről, és arról, hogy a társadalom milyen igazságtalanul úgy van berendezkedve, hogy a keveseknek kedvezzen. Ti vagytok azok, akiket már születésetek előtt kiválasztottak, hogy előremutassatok és elég tudatossággal rendelkezzetek ahhoz, hogy lássátok, hogy vannak problémák a társadalmatokban, és hogy olyan megoldásokkal álljatok elő, amelyeknek semmi közük a meglévő rendszerek lerombolásához. A megoldásaitok abból a képességetekből fognak fakadni, hogy összpontosítani tudtok, mégpedig azzal a szándékkal, hogy olyan társadalmat hozzatok létre, amely mindenki számára működik.


Tudjuk, hogy sokan közületek kisebb léptékben már megpróbálták ezt megtenni egy szándékos közösség létrehozásával, de az egész emberiségre vonatkozó jövőképetek az, ami igazán számít ebben a törekvésben. És mivel mindannyiótokat ismerjük, akik ezt a közvetítést kapjátok, szeretnénk, ha tudnátok, hogy rátok, mint egyénre, és a kollektívára is utalunk, amelynek részei vagytok, és amely a felébredt lelkekből áll. Most nincs itt az ideje, hogy azt gondoljátok magatokban, hogy "mindenki más, aki megkapja az üzenetet, viselni fogja a súlyt és elvégzi a fókuszálást".


Mi arra hívunk benneteket, mint a kollégáink által kiválasztottakat, hogy ezt megvalósítsátok, és azt akarjuk, hogy érezzétek, hogy megvan az erőtök, hogy ezt megtegyétek, egyszerűen azzal, hogy megtartjátok ezt a szándékot, összpontosítotok és fenntartjátok annak a vágynak a rezgését, hogy mindenki számára jobb társadalmat teremtsetek. Az a célunk, és mindig is az volt a célunk, hogy erőt adjunk nektek, hogy hangsúlyozzuk az erősségeiteket, a képességeiteket, és azt a tudatot, hogy ti vagytok azok, akik az emberiséget oly sok sarkalatos módon vezetni fogják. Még mindig van időtök ott a negyedik dimenzióban, hogy véghezvigyétek azokat a hatalmas változásokat, amelyeket látni szeretnétek.


Ezért kérlek, ne várjatok arra, hogy valami vagy valaki majd gondoskodik róla helyettetek, hanem inkább feszítsétek meg azokat az izmokat, amelyekkel rendelkeztek, azokat az izmokat, amelyek jogot és engedélyt adnak nektek arra, hogy egész világokat, egész csillagrendszereket és egész galaxisokat teremtsetek. És mutassátok meg mindannyiunknak itt a kilencedik dimenzióban, akik figyelik, hogy mire vagytok képesek, egy kis összpontosítással és figyelemmel, hogy mit szeretnétek látni rajtatok kívül abban a társadalomban, amelynek a részei vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page