top of page
Keresés

Kezdjétek el most és élvezzétek az 5D-be vezető út hátralévő részét

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mindig a legjobbat adjuk nektek magunkból. Csak úgy akarunk megjelenni nektek, ahogy a legjobbat nyújtjuk abból, akik és amik vagyunk, és tudjuk, hogy vannak bizonyos korlátozások, amelyek a dimenziónkba vannak beépítve, és amelyek csak egy bizonyos frekvencián engedik meg, hogy ott legyünk, de mi elfogadjuk ezt, és következetesen elérjük azt a legmagasabb frekvenciát, ami számunkra lehetséges. Tudjuk, hogy mindannyian képesek vagytok ugyanerre. Megtalálhatjátok azt a legmagasabb frekvenciát, ami elérhető számotokra a dimenziótokban, és a lehető legjobb énetekként jelenhettek meg a világban, és nem kell ezt tennetek, de megtehetitek.

Amikor ezt teszitek, jobban érzitek magatokat, nem csak azért, mert többet tesztek a társadalomért vagy azért, akivel kapcsolatba kerültök, hanem azért, mert a lehető legmagasabb frekvenciájú állapotban lenni egyszerűen jobb érzés. Folyamatosan megmutatják nektek, ha nem a lehető legjobb rezgést kínáljátok. Ezek a tükröződések egyre tisztábbak és hangosabbak lesznek, és nem fogjátok tudni figyelmen kívül hagyni őket, és ez így lett beállítva, hogy mindannyian tanulhassatok. A legjobban úgy tanulsz, ha cselekszel, és ahogy figyelsz, egyre több ilyen visszajelzést kapsz, mielőtt az olyasmit hozna létre az életedben, amit aztán nem akarsz megtapasztalni.

Mindannyiótoknak megvannak a céljai; megvannak azok a dolgok, amelyekre törekedtek, és azt javasoljuk, hogy a prioritási listátok élére azt tegyétek, hogy "önmagam legmagasabb rezgésű változata vagyok". Akkor nem kell kitalálnotok, hogy mit kell tennetek annak érdekében, hogy szolgáljatok. Nem kell kitalálnod, hogy mi a hivatásod, mi a célod, mert ahogy önmagadnak az a változata vagy, aminek mindig is lenned kellett volna, és amire a sors által hivatott vagy, segítesz. Már az is óriási segítség embertársaidnak, hogy ott vagy és magas rezgést kínálsz. Csatlakozhattok hozzánk, hogy segítsük az emberiséget a gyógyulásban és a felemelkedésben. És ami még fontosabb, segíthetsz abban, hogy önmagad legjobb változata legyél önmagad számára.


Akkor kezdhetitek el igazán élvezni az életet; élvezhetitek az utazást, az ötödik dimenzióba vezető út hátralévő részét. Azt akarjuk, hogy zökkenőmentes legyen számotokra. Azt akarjuk, hogy könnyű legyen, és tele legyen izgalmas lehetőségekkel és élményekkel, de végső soron tudjuk, hogy ez csak rajtad múlik. Rajtatok múlik, hogy szabad akaratotokat használjátok-e arra, hogy a legmagasabb rezgésszámú állapotban legyetek, amiben csak lehet, miközben még mindig a negyedik dimenzióban tevékenykedtek, és várjátok a lehetőséget, hogy az ötödik dimenzióba léphessetek. És tudjátok, hogy ez el fog jönni, és fel akartok majd készülni. Képesek lesztek arra is, hogy sokaknak segítsetek, ha már most elkezditek ezt a gyakorlatot.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page