top of page
Keresés

Kérdezd az Akashát! - 2. rész

Küldd el a kérdésedet ezen a héten, és jövő héten megkapod rá a választ az Akashából! :) Ha van olyan kérdésed, ami esetleg másokat is érdekelhet, küldd meg a feher.katalin77@gmail.com email címre.


Az e heti videóban megválaszolt kérdések:

1. Hogyan/ miből lehet felismerni azt, ha valakivel nagyobb volumenű karmikus feladatunk van? Hogyan ismerem fel a tanulni valót és honnan tudom, mikor teljesült a karma? Mikor kell tovább engednünk egymást?


2. Dimenzióváltás a valóságban.... Tényleg bármelyik pillanatban az ötödik dimenzióban ébredhetunk, ahogy azt sok spiri oldal szajkózza? Ha nem, akkor mi az igazság?


3. Hogyan lehet mérni a fejlődést? Miből lehet tudni, ha az ember jó úton jár


4. A keleti irányzatok világában is van ennyi hamis tanító? Ha nem, akkor mi okozza ezt? És hogyan lehetne átültetni ezt a nyugati gyakorlatba is?


5. Mi kell ahhoz, hogy a jelenlegi spirituális piac összeomoljon a hamis, pénzsóvár guruk súlya alatt?? Mit tehetünk, hogy ez gyorsabban megtörténjen?


6. Mi áll a fizikai betegségek hátterében? Hogyan lehetséges a gyógyulás? Mi a gyógyulási folyamat spirituális háttere? Milyen eszközök szükségesek a valódi gyógyulási folyamathoz?