top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

Jóslatok a közelgő napfogyatkozásról

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

 


Mi mindig a tudatosság egy újabb szintjéhez közeledünk itt a kilencedik dimenzióban, és ti is így tesztek ott a negyedikben. Számotokra minden előre lépés egy lépést jelent a rezgésetek és a tudatosságotok szintje szempontjából. Soha nem kell aggódnotok a visszafejlődés, a visszaesés vagy a stagnálás miatt, mert mindig fejlődtök minden egyes lélegzetvétellel. Most pedig meg akarjátok érteni, hogy a fejlődéseteknek nem kell fájdalommal és szenvedéssel járnia, ahogyan nem kell káoszt és kataklizmákat is magában foglalnia.

 

Meg akarjátok érteni, hogy ti vagytok ott, hogy meghatározzátok, hogyan fejlődtök spirituálisan. Meditációval nagyon gyorsan fejlődhettek, de úgy is fejlődhettek, hogy olyasmit csináltok, amit szerettek. Növekedhettek spirituálisan azáltal, hogy szerelembe estek. Most persze kihívásokat állítotok magatok elé, de ezek a kihívások azért vannak, hogy emlékeztessenek benneteket arra, hogy milyen erősek vagytok, milyen hatalmasak vagytok, mennyire vagytok képesek bármit legyőzni. És ez igaz, mert Forrásenergia Lények vagytok, és nem kevesebb.

 

Ezért, mint Forrásenergia Lények, arra kérünk benneteket, hogy teremtsétek meg spirituális fejlődésetek tapasztalatait, és tudjátok, hogy semmi rajtatok kívüli nem határozza meg, hogy spirituálisan fejlődtök-e vagy sem. Kihasználhattok egy napfogyatkozást, teliholdat, napéjegyenlőséget, napfordulót vagy bármilyen más eseményt, hogy jobban ráhangolódjatok az energiákra, amelyek mindig segítenek nektek növekedni és terjeszkedni, de nem kell megvárnotok, amíg valami történik, hogy megtapasztaljátok önmagatok spirituális felemelkedését. Eldönthetitek, hogy még ma a felsőbb énetekké váltok, mert az erre irányuló vágyatok olyan erős, és az ellenállásotok e cél elérésével szemben elenyésző vagy nem létezik.

 

Azért mondjuk ezt neked, mert nem akarjuk, hogy mindig úgy érezzétek, hogy meg kell várnotok a következő előrejelzést, hogy elmondja nektek, hogy most már itt az ideje, hogy a tudatosságotok következő szintjére lépjetek. Azt sem akarjuk, hogy azt gondoljátok, hogy el kell mennetek valami távoli helyre, és ott növényi gyógyszereket kell szednetek ahhoz, hogy spirituálisan fejlődjetek. Azért tudtok spirituálisan növekedni, mert úgy döntötök, hogy felébredt lélekként ezt akarjátok tenni. És ismétlem, senki sem állíthat meg téged, és nem kell várnotok semmire vagy senkire ahhoz, hogy megtegyétek a következő hatalmas lépést előre magatokért.

 

Mindig jó várni valamit, például egy napfogyatkozást vagy más eseményt, ami az égbolton fog történni, mert ez ad valamit, amire várhattok és ami miatt izgatottá válhattok. Végső soron ti fogjátok meghatározni, hogy milyen élményt jelent számotokra ez az esemény. És bár sokan mások azt mondhatják nektek, hogy erről vagy arról szól, nektek magatoknak kell eldöntenetek, hogy mit szeretnétek, hogy ez számotokra erről vagy arról szóljon. És ígérjük nektek, hogy a tudatosság minden fejlődését, ami a rendelkezésetekre áll, abban a pillanatban, amikor úgy döntötök, hogy ezt teszitek, magatokévá tehetitek.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page