• Fehér Katalin

Igazodjatok a Forráshoz és a Fény erőihez

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Akkor vagyunk a legjobb formánkban, amikor mindannyiótoknak segítünk, akik ott vagytok fizikai formában a Föld bolygón. Jobban igazodunk a Forrásenergia perspektívájához és napirendjéhez, amikor az emberiségnek segítünk. Tudjuk, hogy akkor vagyunk összhangban, amikor szolgálunk, és érezzük, hogy több Forrásenergia áramlik át rajtunk. Sokkal élőbbnek érezzük magunkat.


Mindannyian átélhetitek ugyanezt az élményt, ha bárkinek segítetek a Földön, legyen az emberi, növényi, állati vagy ásványi formában. Amikor még arra is törekszünk, hogy szolgálatot tegyünk, akkor a Forráshoz igazodunk, és a Forrás energiájából többhez jutunk hozzá. Ezért ne állítsátok meg a Forrásenergia áramlását azzal, hogy azon siránkoztok, hogy nem tudtok többet tenni, vagy hogy nem tudjátok, mit kell tennetek egy adott helyzetben. Maradjatok a Forrás áramlásában azzal, hogy továbbra is arra a tényre összpontosítotok, hogy segíteni akartok, és tudjátok, hogy igazodhattok hozzánk, igazodhattok Földanyához, igazodhattok a Naphoz, igazodhattok a Forráshoz, vagy igazodhattok bármilyen számú kollektívához, tanácshoz, vagy akár egyéni lényekhez, akik magasabb dimenziójúak és segíteni akarnak.


Nem kell mindent kitalálnotok, és ez az, ami sokakat közületek kiborít. Néhányan feladják, mielőtt még elkezdenék ezt a szolgálatra való törekvést, az emberi elme korlátai miatt, olyan korlátok miatt, amelyek azt mondják nektek, hogy csak egy ember vagytok, és olyan gondolatok miatt, mint például: "Hogyan tudnám valaha is elérni azt a hatást, amit egyetlen, magányos emberi lényként szeretnék elérni?". Soha nem vagytok egyedül, és mindig jobban összehangolódtok a fény erőivel, ha fenntartjátok a segítésre irányuló vágyatokat és szándékotokat.


Tudjuk, hogy minden lehetőséget megragadsz, hogy megtegyél minden tőled telhetőt, ezért nem aggódunk a hatékonyságod vagy a hatótávolság miatt, amellyel a fényt terjeszteni tudod. Mi jobban értjük, hogyan működik a földi sík, mint szinte minden ember, mert mi látjuk azt, amit ti fizikai szemetekkel nem láthattok. Mi érzékeljük azt, amit a legtöbben nem tudnak érzékelni, és érezzük azt a hatást, amit az emberi kollektív tudatosságra gyakoroltok minden időben, még akkor is, amikor alszotok. Ezért arra kérünk benneteket, hogy bízzatok bennünk, amikor azt mondjuk, hogy nagyon sok jót tesztek és nagyon sok fejlődést értek el. A rácsokkal, a ley-vonalakkal, az energiával dolgoztok, ami a Földanyán keresztül, azon keresztül és körülötte fut, és a munka, amit csináltok, gyönyörű.


Csak el kell engednetek azt a mentalitást, amely azt mondja, hogy a cselekedeteitek erőteljesebbek és hatékonyabbak; ugyanis az igazság az, hogy a tudatosságotok erőteljesebb és hatékonyabb, nem pedig a cselekedet. Most is, mindig is a ti tudatosságotok volt, és mindig is a ti tudatosságotok lesz az, ami azt a változást okozza, amit a Föld bolygón szeretnétek elérni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."