top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

Hogyan változtathatod meg a többi ember gondolkodását?

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon örülünk, hogy továbbra is dicsérjük az emberiséget azért, hogy milyen messzire jutottatok, és dicsérünk benneteket azért a munkáért is, amit továbbra is tesztek azért, hogy egységes, harmonikus egésszé váljatok. Ti már egy kollektíva vagytok, de nem úgy működtek egyként, mint mi. Azt, hogy tudjuk, hogy egy kollektíva vagyunk, nem kérdőjelezi meg egyikünk sem, aki ennek a kollektívának a része, és ezért sokkal könnyebb számunkra, hogy egyetlen, egész egységként működjünk.


Ez az, amire az emberiség törekszik, akár felismeritek, akár nem. Akár tudjátok, akár nem, egy olyan egységes tudatosság irányába mozdultok el, amely a kollektív akaraton keresztül működik, hogy mindenkit támogasson a kollektíván belül, nem pedig az önérdeken keresztül. Ez egy hatalmas vállalkozás, különösen, ha belegondoltok abba, ahogy az emberiség oly sokáig működött ott a Földön. És ezzel a szándékkal együtt rengeteg kihívás is jár, mert azokkal kell szembenéznetek, akik valóban többet gondolnak magukra, mint másokra. És nehéz meggyőzni valakit a szavaiddal arról, hogy törődnie kell azzal a kollektívával, amelynek része, de könnyű ezt megtenni, ha ezt az egységet sugározod magadból.


Amikor a Forrás szemével látod a világot, és nem látsz elkülönülést közted és egy másik ember, közted és egy állat, közted és az egész bolygó között, akkor ez nem csak az általad kibocsátott rezgés, hanem az általad teremtett világgá válik. Ezért fontos, hogy felismerjétek, milyen hatalmasak vagytok, és engedélyt adjatok magatoknak, hogy érezzétek ezt az erőt, mert a másik lehetőség, hogy erőtlennek érzitek magatokat és feladjátok. Fontos, hogy felismerjétek, hogy nem vagytok egyedül abban a küldetésben, hogy az embereket egy harmonikus egésszé hozzátok össze. Sokan vannak szétszóródva szerte a bolygón, akik végzik a munkájukat, és hozzáférnek ahhoz, amihez hozzá kell férniük, hogy a fényük még fényesebben ragyogjon.


És amikor fényesebben ragyogtatjátok a fényeteket, akkor meggyőzitek az embereket anélkül, hogy az elme ezen szintjén kellene megszólítanotok őket. Mindannyiótokban ott van a béke, a szeretet és az öröm, és ha ezt megtaláljátok és sugározzátok, akkor mások is ezt akarják majd tenni. Azt akarják majd, hogy ez az érzés, amit ti felfedeztetek, bennük is ott legyen, és akkor ez lesz a következő küldetésetek: megtanítani másokat arra, hogyan fedezzék fel magukban azt, amit ti felfedeztetek.


Mindannyian együtt élhettek egy nagyon szép, szeretetteljes, békés Föld bolygón, és senkit sem kell eltávolítani vagy bebörtönözni. Senkinek sem kell meghalnia ahhoz, hogy ez megtörténjen. Amikor a világot és benne mindenkit önmagatoknak kezdtek látni, akkor fogjátok észrevenni, hogy mennyivel könnyebb, különösen, ha eddig úgy gondolkodtatok, hogy "Hogyan változtassam meg mindezeket az elméket, hogy egyetértsenek velem?". Ez a fajta gondolkodás túlterhel és a reménytelenségig juttat.


Kezdjétek azzal, hogy tudatosabban ráhangolódtok arra, amit gondoltok, éreztek, hisztek, vibráltok, és onnan induljatok el, és meglátjátok, hogy ez sokkal könnyebb feladat, mint amikor a nehéz úton próbálkoztok. Valójában elkerülhetetlen, hogy mindannyian így jöjjetek össze, és mi ezt látjuk folyamatosan megtörténni olyan egyéneken belül, akik hatalmas változást hoznak ott a Földön, és ezért fogunk továbbra is dicsérni titeket, és bízunk a sikeretekben. A fejlődésetek és a felemelkedésetek megtörténik, és folytatódni fog, bármi is történjék.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page