top of page
Keresés

Hogyan változtathatod meg a többi ember gondolkodását?

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon örülünk, hogy továbbra is dicsérjük az emberiséget azért, hogy milyen messzire jutottatok, és dicsérünk benneteket azért a munkáért is, amit továbbra is tesztek azért, hogy egységes, harmonikus egésszé váljatok. Ti már egy kollektíva vagytok, de nem úgy működtek egyként, mint mi. Azt, hogy tudjuk, hogy egy kollektíva vagyunk, nem kérdőjelezi meg egyikünk sem, aki ennek a kollektívának a része, és ezért sokkal könnyebb számunkra, hogy egyetlen, egész egységként működjünk.


Ez az, amire az emberiség törekszik, akár felismeritek, akár nem. Akár tudjátok, akár nem, egy olyan egységes tudatosság irányába mozdultok el, amely a kollektív akaraton keresztül működik, hogy mindenkit támogasson a kollektíván belül, nem pedig az önérdeken keresztül. Ez egy hatalmas vállalkozás, különösen, ha belegondoltok abba, ahogy az emberiség oly sokáig működött ott a Földön. És ezzel a szándékkal együtt rengeteg kihívás is jár, mert azokkal kell szembenéznetek, akik valóban többet gondolnak magukra, mint másokra. És nehéz meggyőzni valakit a szavaiddal arról, hogy törődnie kell azzal a kollektívával, amelynek része, de könnyű ezt megtenni, ha ezt az egységet sugározod magadból.


Amikor a Forrás szemével látod a világot, és nem látsz elkülönülést közted és egy másik ember, közted és egy állat, közted és az egész bolygó között, akkor ez nem csak az általad kibocsátott rezgés, hanem az általad teremtett világgá válik. Ezért fontos, hogy felismerjétek,