top of page
Keresés

Hogyan talålkozz a törzseddel és a lélektårsaddal

∞A 9D Arkturiai TanĂĄcs, Daniel Scranton ĂĄltal közvetĂ­tve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs. Örömmel kapcsolĂłdunk mindannyiĂłtokhoz.


ElĂ©g rĂ©gĂłta megfigyelĂŒnk benneteket a lineĂĄris idƑtökben ahhoz, hogy kialakĂ­tsunk egyfajta vonzalmat a furcsasĂĄgaitok Ă©s sajĂĄtossĂĄgaitok irĂĄnt. Mindig is szĂłrakoztattok minket, Ă©s azzal is, ami egyedi bennetek. MindegyikƑtökben van valami, ami a maga furcsasĂĄgĂĄban lĂĄtvĂĄnyos. Ebben az idƑben segĂ­tetek egymĂĄsnak abban, hogy jobban Ă©rezzĂ©tek magatokat a kĂŒlöncsĂ©geitekben, ha nyitottabbak Ă©s nyĂ­ltabbak vagytok azzal, hogy kik is vagytok valĂłjĂĄban.


És ez talĂĄn nem tƱnik nagy dolognak azok szĂĄmĂĄra, akik ezt teszik. De egy olyan idƑszakban, amikor az emberek "tetszĂ©snyilvĂĄnĂ­tĂĄsai", "megosztĂĄsai" Ă©s pozitĂ­v kommentjei annyira csĂĄbĂ­tĂłak, hogy az ember elveszik bennĂŒk, azok, akik hajlandĂłak mindent kiadni magukbĂłl Ă©s azok lenni, akik Ƒk valĂłjĂĄban, sokaknak segĂ­tenek abban, hogy kevĂ©sbĂ© Ă©rezzĂ©k magukat kĂ­vĂŒlĂĄllĂłnak Ă©s inkĂĄbb egy olyan embernek, aki egy törzshöz tartozik. LĂĄtjuk, hogy most csoportokban jöttök össze, olyan csoportokban, amelyek közös Ă©rdeklƑdĂ©st mutatnak valami teljesen abnormĂĄlis irĂĄnt, vagy legalĂĄbbis olyasmi irĂĄnt, ami a legtöbb embert egyĂĄltalĂĄn nem Ă©rdekli. És bĂĄr az, hogy valĂłdi önmagatok vagytok, nem fog nektek sok "kedvelĂ©st" szerezni a közössĂ©gi mĂ©diĂĄban, sokan közĂŒletek Ășgy talĂĄljĂĄk, hogy ez az egyetlen mĂłdja annak, hogy igazĂĄn elĂ©gedettek legyetek az Ă©letetekben.


Most ott vagytok a negyedik dimenziĂłban, kivĂĄrva az idƑtöket, vĂĄrva, hogy az eltolĂłdĂĄs befejezƑdjön, hogy nagyobb szabadsĂĄgot kaphassatok, hogy jĂĄtszhassatok a földönkĂ­vĂŒli barĂĄtaitokkal Ă©s szomszĂ©daitokkal, Ă©s hogy elutazhassatok a galaxis tĂĄvoli rĂ©szeibe. És mivel jelenleg ebben az ĂĄtmeneti dimenziĂłban vagytok, nagy kihĂ­vĂĄst jelenthet megtalĂĄlni a helyeteket, megtalĂĄlni, hogy hova illeszkedtek be.


EzĂ©rt arra kĂ©rĂŒnk benneteket, hogy legyetek minĂ©l hangosabban Ă©s bĂŒszkĂ©bbek arra, ami mĂĄssĂĄ tesz benneteket, Ă©s hagyjĂĄtok, hogy a zsetonok oda hulljanak, ahova akarnak, mert azĂ©rt vagyunk itt, hogy elmondjuk nektek, hogy amikor hƱek vagytok önmagatokhoz, akkor vagytok a legszerethetƑbbek. Ekkor van a legnagyobb esĂ©lyetek arra, hogy talĂĄlkoztok valakivel, akirƑl kiderĂŒl, hogy Ă©letetek szerelme lesz. Nem Ășgy, hogy megprĂłbĂĄltok olyanok lenni, amilyennek szerintetek az illetƑ szeretnĂ©, hogy legyetek, vagy amilyennek szerintetek a lakossĂĄg nagy rĂ©sze vonzĂłdik hozzĂĄtok.


LĂ©gy önmagad, Ă©s meg fogod talĂĄlni a törzsedet, talĂĄlkozni fogsz Ă©leted szerelmĂ©vel, Ă©s sokkal elĂ©gedettebb leszel az Ă©leteddel, mint valaha is voltĂĄl azokban az idƑkben, amikor megprĂłbĂĄltĂĄl beilleszkedni. Ez olyasvalami, amit minden egyes nap lĂĄtunk, Ă©s nagyon izgatottan vĂĄrjuk, hogy egyre többen Ă©s többen bĂșjjatok ki a burokbĂłl.


Mi vagyunk az Arkturiai TanĂĄcs, Ă©s Ă©lvezzĂŒk, hogy kapcsolatba kerĂŒltĂŒnk veletek."

0 hozzĂĄszĂłlĂĄs

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerƱsítésének szentelem ebben az erƑteljes evolúciós idƑszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvrƑl, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

​

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik Ƒket.

​

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

​

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

​

Kryon a közvetítések hitelességérƑl

bottom of page