top of page
Keresés

Hogyan szeressük önmagunkat

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Annyi tiszteletet és csodálatot érzünk mindannyiótok iránt ott a Földön, de annyi szeretetet is érzünk, és ezt a szeretetet érezzük irántatok létezésünk minden pillanatában. Arra képeztük magunkat, hogy szívközpontúak legyünk, hogy arra összpontosítsunk, hogy mit érzünk, és hogy szeretettel legyünk önmagunkkal és másokkal szemben is. Most már nem fizikai lények vagyunk, de valaha volt testünk, és volt szívünk, és akkor kezdtük el a felkészülést, amikor még volt szívünk, de a fókusz ugyanaz. A középpontotokra akartok összpontosítani, hogy hozzáférjetek ahhoz a szeretethez, ami valójában vagytok. Keresni akartok valakit vagy valamit, ami emlékeztet benneteket erre a szeretetre, majd elvonjátok róla vagy arról a figyelmeteket, hogy jobban érdekeljen benneteket a bennetek lévő szeretet érzése.


Most már tudjuk, hogy sokan közületek tisztában vannak az önszeretet fontosságával, de azt is tudjuk, hogy a legtöbben nem értitek, hogyan lehet ezt elérni. Más szóval, ha nem tettetek semmit, vagy nem voltatok semmi olyasmi, ami méltó lenne erre a szeretetre, hogyan tudnátok azt megadni magatoknak? Azzal akarjátok kezdeni, hogy megértitek, hogy szeretetteljesek voltatok-e önmagatokkal vagy sem, és ez azzal kezdődik, hogy figyelmet fordítotok az önbeszédetekre, a gondolataitokra, a szavaitokra és még a viselkedésetekre is. Ha hibát követtek el valaminek a megcsinálása közben, mennyire vagytok szigorúak magatokkal? Ha állandóan olyan dolgokat tesztek, amiket nem akartok, akkor valóban tisztelitek-e magatokat és szeretettel vagytok-e magatok iránt? Észre tudjátok venni, milyen típusú gondolatokat gondoltok magatokról, és ezek milyen érzéseket keltenek bennetek?


Valahol az egyik csakrátokban fogjátok érezni az üresség érzését, ha nem vagytok szeretetteljesek magatokkal, mert nem vagytok összhangban valódi énetekkel, ami a szeretet, ami a Forrás, és ami természetesen szeret benneteket. Tehát ahogy észreveszitek, hogy szeretettel vagytok-e önmagatokkal, vagy sem, akkor egy döntés előtt álltok. Fel kell tennetek magatoknak a kérdést, hogy továbbra is így akarjátok-e érezni magatokat, vagy inkább önkorrekciót hajtotok végre. Mindig helyettesíthetitek azt a gondolatot, amelyik nem kelt bennetek jó érzést, egy olyannal, amelyik jó érzést kelt bennetek.


Mindig összpontosíthattok valamire önmagatokkal kapcsolatban, amit legalább elfogadhatónak találtok, és egy időre levehetitek magatokról a mikroszkópot, és elmehettek azt csinálni, amit szerettek csinálni, elmehettek azokkal az emberekkel lenni, akikkel szerettek együtt lenni, vagy elmehettek megsimogatni azt az állatot, amelyről tudjátok, hogy feltétel nélkül szeret benneteket. Ha egyszer a szívetek nyitott bármi vagy bárki felé, az nyitva áll előttetek is. Tehát foghatjátok ezt a lencsét, és magatokra fordíthatjátok, ha már elindítottátok a labdát azáltal, hogy aktiváljátok a bennetek lévő szeretetet a fókuszálással, azzal, hogy azt teszitek, amit szerettek csinálni, vagy azzal, hogy azokkal az emberekkel vagytok, akikkel szerettek együtt lenni.


Arra is odafigyelhettek, hogyan tekintetek másokra, és hogy szeretetteljesen viselkedtek-e velük. Ha keményen és kritikusan viselkedtek valaki mással, akkor nagy az esélye, hogy ezt a szemüveget valamikor visszafordítjátok magatokra, és ugyanolyan keményen és kritikusan fogtok viselkedni magatokkal szemben. Ezért a legjobb módja annak, hogy több önszeretetet gyakoroljunk, az, hogy szeretetté váljunk.


Minden reggel, amikor felébredtek, kérdezzétek meg magatoktól, hogy mi szeretnétek lenni ma, és azokon a napokon, amikor a szeretetet választjátok, szándékozzatok magatokra is gondolni, és ez mindent megváltoztat majd. Ha most nincs senki az életetekben, aki szeretettel, figyelemmel és dicsérettel árasztana el benneteket, akkor emlékezzetek arra, hogy a Forrás szeret benneteket, emlékezzetek arra, hogy ti vagytok a szeretet, és emlékezzetek arra, hogy ezt a szeretetet megtalálhatjátok magatokban, még akkor is, ha soha semmi említésre méltót nem tettetek, még akkor is, ha úgy érzitek, hogy nem váltatok azzá, akivé ebben az életben válni akartatok. Az vagy, aki vagy, és eljutottál idáig, hogy elég éber legyél ahhoz, hogy befogadd ezt az üzenetet, és szeretheted magadat ott, ahol vagy, bárhol is legyen az.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veled való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page