top of page
Keresés

Hogyan növekedik a lelked

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Felmentjük magunkat az ítélkezés alól amiatt, ahol jelenleg spirituálisan tartunk. Tudjuk, hogy spirituálisan nagyon messzire jutottunk attól, ahol egykor voltunk, és visszatekintve a fejlődésünkre, nagyon jól érezzük magunkat, hogy ilyen messzire jutottunk a kevésbé fejlett állapotunktól. De lehetőségünk van arra is, hogy azt válasszuk, hogy rosszul érezzük magunkat amiatt, hogy nem voltunk olyan fejlettek, mint most, amikor fizikai formában voltunk, amikor alacsonyabb dimenziókban voltunk, és nektek is lehetőségetek van arra, hogy ezt tegyétek magatokkal.


Úgy kell döntenetek, hogy megnézitek, kik vagytok most, és örüljetek annak, hogy ilyen messzire jutottatok, ahelyett, hogy szégyellnétek, hogy kik voltatok valaha, vagy mit tettetek a múltban, és ez visszanyúlik az előző életetekre is. Senki sem volt szent az összes előző életében, és ennek így is kell lennie ahhoz, hogy egy lélek növekedni tudjon. Képesnek kell lennetek megbocsátani magatoknak azért, amit tettetek és akik voltatok, és ez megkönnyíti számotokra azt is, hogy megbocsássatok másoknak azért, akik ők most és amit tesznek.


Azzal, hogy sokféle előző életet éltetek, sokkal több hozzáférést kaptok az együttérzéshez, a tapasztalatokhoz, az érzelmekhez, olyan dolgokhoz, amiket egy életben nem tudnátok mind megtapasztalni. Ezért van mindannyiótoknak ilyen sokféle előző élete, amiből építkezhettek. Ezért lehetséges számotokra, hogy egyetlen életen belül a felsőbb énetekké váljatok. Az összes korábbi tapasztalatotokból, az összes előző életetekből származó aspektusotokból merítetek. Ezek mind hozzájárulnak ahhoz, akik most vagytok, és ez egy jó dolog, még akkor is, ha nem voltatok mindig jó emberek minden egyes előző életetekben, vagy ebben az életben minden egyes pillanatban.


Arra kérünk benneteket, hogy mindig azt az utat válasszátok, amelyik jobban szolgál titeket, és ez az út az, hogy elengeditek a ragaszkodásotokat ahhoz, hogy kik voltatok valaha, és mit tettetek, és elfogadjátok a növekedést azokból a tapasztalatokból. Fogadjátok el mindezt, mert ez mind arra való, hogy segítsen nektek, és legyetek büszkék arra, hogy fejlődtetek, hogy ilyen messzire jutottatok onnan, ahol egykor voltatok. Minden, amit megtapasztaltok, választásotok szerint történik, még azok az életek is, ahol szörnyű dolgokat tettetek. A lelketek akarta azokat a tapasztalatokat, és a lelketek jobban tudja, mint az ítélkező egótok. Amikor el tudjátok engedni az önbírálatot, akkor el tudjátok engedni a másokkal kapcsolatos ítélkezéseteket is, ami nagyon felszabadító, és a tudatosság egyre magasabb és magasabb szintjeire visz benneteket.


Bízz bennünk, mert mi már voltunk ott, ahol ti vagytok, és tudjuk a legkönnyebb utat, hogy eljussatok oda, ahová tartotok. Ez az elengedés, a megbocsátás és az együttérzés útja önmagatok és mások iránt.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

1188 Budapest, Póth irén u. 87/a

+36 20 928 65 21

feher.katalin77@gmail.com
® Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma Fehér Katalin szellemi tulajdonát képezi és engedély nélkül nem használható fel.

© Since 2019-2023 by feherkatalin.com

bottom of page