top of page
Keresés

Hogyan lehet több segítséget kapni tőlünk és segíteni másoknak

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Készen állunk és várjuk a kéréseiteket. Szeretünk mindannyiótokról közvetlenül hallani, és amikor hangosan kimondjátok ezeket a kéréseket, a kéréseitekbe árasztott energiát nemcsak mi érezzük, hanem mindenki más is, aki a segítőitek. Az univerzum jól reagál a hangokra, és amikor hangosan kimondtok valamit, hangot teremtetek. Szó szerint kibocsátotok valamit az univerzumba, ami tovább és tovább fog terjedni.


Most, amikor a kéréseitekkel kapcsolatba léptek velünk, figyeljétek meg, hogy érzitek-e az energiánkat, a jelenlétünket, mert ha igen, akkor tudjátok, hogy rezgéseteket olyan pontra, olyan frekvenciára emeltétek, ahol ez számotokra lehetséges. Ha alacsonyabb rezgésszámú állapotban vagytok, és kérést intéztek hozzánk, a vezetőitekhez, az univerzumhoz, az nem olyan hatékony, mint amikor első lépésként megemelitek a rezgésszámotokat, majd hangosan kifejezitek a kívánságotokat.


Most, ahogy egyénként előrehaladtok, észre fogjátok venni, hogy fontos számotokra, hogy mások is megkapják, amire vágynak. És amikor ez a vágyatok mások számára is megvan, akkor összehangolódtok az összes segítővel, akik az egész univerzumban léteznek, mert ez az ő céljuk is. Minden segítő célja, hogy minél több embernek segítsenek. És mivel egy kollektíva tagjai vagytok, bármit, amit a kollektívának kívántok, azt magatoknak is kívánjátok.


Az emberiség kollektívájának tagjai vagytok. Az is fontos számotokra, hogy felismerjétek, hogy mindig segíthettek másoknak, hogy emeljék a rezgésüket. Ezt úgy tehetitek meg, hogy példát mutattok, pozitív és magas rezgést bocsátotok ki. Ezt azzal teszitek, hogy törődtök azzal, hogy mások hogyan érzik magukat. Amikor együttérző füllel hallgatsz, hajlamos vagy megemelni annak a személynek a rezgését, akit hallgatsz, mert erre van szüksége abban a pillanatban.


Amikor magasabb rezgésszintű állapotból élitek az életeteket, hajlamosak vagytok másokat is magatokhoz vonzani, akik rezgésszintetek alatt vannak, és akiknek a legnagyobb hasznára válik, ha a közeletekben lehetnek, vagy ha meghallgatják, amit mondani akartok. Ez egy gyönyörű időszak mindannyiótok számára, hogy az emberiség vezetőiként tekintsetek magatokra, mint akiknek megvannak az eszközeik és a tudásuk, hogy eljussanak ezekbe a magasabb rezgésszintű állapotokba. És ismétlem, amikor ezt megteszitek, összehangolódtok velünk és sok mással az egész univerzumban, akik magasabb rezgésűek, és akik segíteni akarnak az egész emberiségnek.


Ez a felemelkedés nem az elkülönülésrő