top of page
Keresés

Hogyan lehet több segítséget kapni tőlünk és segíteni másoknak

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Készen állunk és várjuk a kéréseiteket. Szeretünk mindannyiótokról közvetlenül hallani, és amikor hangosan kimondjátok ezeket a kéréseket, a kéréseitekbe árasztott energiát nemcsak mi érezzük, hanem mindenki más is, aki a segítőitek. Az univerzum jól reagál a hangokra, és amikor hangosan kimondtok valamit, hangot teremtetek. Szó szerint kibocsátotok valamit az univerzumba, ami tovább és tovább fog terjedni.


Most, amikor a kéréseitekkel kapcsolatba léptek velünk, figyeljétek meg, hogy érzitek-e az energiánkat, a jelenlétünket, mert ha igen, akkor tudjátok, hogy rezgéseteket olyan pontra, olyan frekvenciára emeltétek, ahol ez számotokra lehetséges. Ha alacsonyabb rezgésszámú állapotban vagytok, és kérést intéztek hozzánk, a vezetőitekhez, az univerzumhoz, az nem olyan hatékony, mint amikor első lépésként megemelitek a rezgésszámotokat, majd hangosan kifejezitek a kívánságotokat.


Most, ahogy egyénként előrehaladtok, észre fogjátok venni, hogy fontos számotokra, hogy mások is megkapják, amire vágynak. És amikor ez a vágyatok mások számára is megvan, akkor összehangolódtok az összes segítővel, akik az egész univerzumban léteznek, mert ez az ő céljuk is. Minden segítő célja, hogy minél több embernek segítsenek. És mivel egy kollektíva tagjai vagytok, bármit, amit a kollektívának kívántok, azt magatoknak is kívánjátok.


Az emberiség kollektívájának tagjai vagytok. Az is fontos számotokra, hogy felismerjétek, hogy mindig segíthettek másoknak, hogy emeljék a rezgésüket. Ezt úgy tehetitek meg, hogy példát mutattok, pozitív és magas rezgést bocsátotok ki. Ezt azzal teszitek, hogy törődtök azzal, hogy mások hogyan érzik magukat. Amikor együttérző füllel hallgatsz, hajlamos vagy megemelni annak a személynek a rezgését, akit hallgatsz, mert erre van szüksége abban a pillanatban.


Amikor magasabb rezgésszintű állapotból élitek az életeteket, hajlamosak vagytok másokat is magatokhoz vonzani, akik rezgésszintetek alatt vannak, és akiknek a legnagyobb hasznára válik, ha a közeletekben lehetnek, vagy ha meghallgatják, amit mondani akartok. Ez egy gyönyörű időszak mindannyiótok számára, hogy az emberiség vezetőiként tekintsetek magatokra, mint akiknek megvannak az eszközeik és a tudásuk, hogy eljussanak ezekbe a magasabb rezgésszintű állapotokba. És ismétlem, amikor ezt megteszitek, összehangolódtok velünk és sok mással az egész univerzumban, akik magasabb rezgésűek, és akik segíteni akarnak az egész emberiségnek.


Ez a felemelkedés nem az elkülönülésről vagy a megszüntetésről szól; ez az integrációról és az együttműködésről szól. Minél inkább összefogtok embertársaitokkal, és minél több pozitív szándékotok van mindenki számára, annál könnyebb lesz a felemelkedés folyamata mindenki számára. Nem egyedül csináljátok ezt; mindenki, aki veletek van, szintén segítő. És még ha úgy is segítenek nektek, hogy a gombjaitokat nyomogatják, akkor is segítenek nektek. Néha tudnotok kell, hogy vannak nyomkodható gombjaitok, hogy tudjatok tenni valamit ellenük.


Szeretni vágytok minden helyzetben, és akkor is, amikor minden emberrel együtt vagytok, nem csak azokkal, akiket könnyű szeretni. Ez is egy magasabb rezgésszámú állapotban fog tartani; olyan példa leszel, amilyenné szeretnél válni mások számára, és olyan vezető leszel, amilyen tudod, hogy valójában vagy az emberi kollektív tudatosság rezgésének felemelkedési mozgalmában. Ez az általános rezgés tovább emelkedik, és ti mindannyian, akik a Felébredt Kollektíva tagjai vagytok, hatalmas részét képezitek ennek. És amikor ez a célotok, akkor nagyon sok segítség érkezik hozzátok minden irányból.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comentários


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page