top of page
Keresés

Hogyan kerülhetjük el a végzet és a sötétség jövőjét

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindig előadjuk elméleteinket arról, hogy mi fog történni legközelebb mindannyiótok számára ott a Föld bolygón, amikor összekapcsolódunk más tanácsokkal, kollektívákkal és föderációkkal a galaxis és az univerzum minden részéből. Nem tudjuk, hogy mit fogtok tenni a szabad akaratotokkal, és senki más sem tudja. És ha azt mondják nektek, hogy tudják, akkor arra törekszenek, hogy irányítsanak benneteket. Bárki, aki érti, hogyan működik ez az univerzum, tudja, hogy ti teremthetitek meg a jelen, a jövő, sőt még a múlt megtapasztalását is, különösen akkor, amikor ébren vagytok. Ezért találjuk olyan nyugtalanítónak, hogy oly sok felébredt lélek hangolódik egy adott tanítóra, hogy megmondják neki, mi fog történni legközelebb.


Sokkal inkább azt szeretnénk, ha mindezek az egyének összejönnének, és nem arról döntenének, hogy mi fog történni legközelebb az emberiséggel, hanem arról, hogy milyen érzéssel, milyen rezgéssel szeretnétek együtt lenni az idővonalon. És így az emberek nem vitatkoznának azon, hogy melyik forgatókönyv a legjobb. És még ha az emberek meg is tudnak állapodni a legjobb forgatókönyvben, akkor is hajlamosak vagytok azt hinni, hogy meg kell állapodnotok abban, hogyan juthatnátok el oda, és ez sok viszályt, sok felesleges vitát és harcot okoz.


Ha ehelyett össze tudnátok jönni, és azt mondanátok: "Egy örömteli, békés idővonalat akarunk megtapasztalni", és mindannyian ezekre a rezgésekre tudnátok összpontosítani, akkor eljuthatnátok oda, és meglepődnétek azon, amit megtapasztalnátok. De az mindig valami jó lenne, valami vágyott, valami, ami talán túlmutatna azon, amit korlátozott elmétekkel el tudtok képzelni.


Most már tudjuk, hogy összejönni az összes többi felébredt lélekkel, és meghozni ezt a döntést, nagy feladat, és tudjuk, hogy néhányatok számára szinte lehetetlennek bizonyult, hogy találjon olyan spirituálisan felébredt embereket, akikkel együtt teremthet. Azok, akik találnak néhány hasonlóan gondolkodó lelket, akikkel együtt tudnak alkotni, kérjük, találkozzanak velük, és beszéljék meg, milyen lenne az emberiség számára az ideális idővonal. Azok, akik nem találnak senkit, akivel összekapcsolódhatnának és harmonizálhatnának, azt javasoljuk, hogy tegyék ezt egyedül. Mutassátok meg, hogy egyénként milyen erősek vagytok.


Nagyon fontos, hogy ne adjatok oda többet a hatalmatokból, még azoknak az egyéneknek sem, akik úgy tűnik, mintha azt akarnák, amit ti akartok. Ott a Földön senki sem tud mindent, és ahogy mi is épp most vallottuk be nektek, mi sem tudunk mindent. Nem is tudnánk, mert ebben a pillanatban és a következőben valami váratlan dolgot teremthetsz. Ti választhattok, mi pedig segítünk nektek, bármit is választotok.


Soha nem ítélnénk el, ha valami mást választanál, mint amit mi javasolunk. Mi csak azt szeretnénk, hogy boldogok és felhatalmazottak legyetek, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy felemelkedtek. Azt is nagyon szeretnénk, ha kiterjesztenétek magatokat másokra, hogy felajánljátok nekik ezt a lehetőséget, hogy visszavegyék a hatalmukat a rájuk bízott végzetes és borús forgatókönyvektől.


A tudatosság bármely szintje fölé emelkedhettek és fogtok is emelkedni, ami most a Földön van, és nem kell aggódnotok amiatt, hogy mi mások napirendje, mert nem ők teremtik a valóságotokat. Ti teszitek, és sokkal hatékonyabbak vagytok a valóságotok megteremtésében, ha erőteljes számban gyűltök össze azzal az azonos céllal, hogy felemeljétek az emberiség tudatosságát, és mindenkit elvigyetek egy örömteli utazásra az ötödik dimenzióba. Ez az, amiért mindannyian ott vagytok, és mindannyian választhatjátok meg, hogyan akarjátok ezt tenni. És ti folyamatosan választotok, és ennek így is kell lennie.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page