top of page
Keresés

Hogyan fogsz eljutni az Új 5D Földre

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon felbátorítanak bennünket azok a jelek, amelyeket a javulás jeleinek látunk ott a világotokban. Észrevettük, hogy sokan közületek elengeditek a torzítás és illúzió újabb és újabb rétegeit, és végre elérkeztek annak a lényegéhez, hogy kik vagytok, mint a mágia lényei, a szeretet lényei, az öröm, a fény és a nevetés lényei. Azzal teremtitek meg az ötödik dimenziós Földet, ami bennetek van.


Amikor egy újabb réteget távolítotok el abból, ami már jó ideje nem szolgál benneteket, eljuttok a maghoz, a szívközpontotokhoz, a ti aspektusotokhoz, amely annyira készen áll arra, hogy összerakja az összes darabot, és hogy ez a teljes én visszatükröződjön rátok, mint a világ, amelyben éltek. Tudjuk, hogy könnyebb kifelé nézni önmagatokból, és a hibáztató játékot játszani. Tudjuk, hogy ezt már megtettétek, és tudjuk, hogy már belefáradtatok abba, hogy ujjal mutogassatok és az öklötöket rázzátok.


Érezzük, hogy elég sokan vagytok ott a Földön, akik hajlandók megtenni azt, amiről tudjátok, hogy meg kell tennetek ahhoz, hogy megteremtsétek és benépesítsétek az ötödik dimenziós földi tapasztalatot. El fogtok jutni a létezésnek erre a síkjára, mert hajlandóak vagytok felismerni, hogy bármi és bárki, ami rajtatok kívül van, az bennetek is van. És amikor képesek lesztek békét kötni a különböző energiákkal, amelyek odakint és bennetek is vannak, akkor elkezdhetitek felismerni a jeleket, amelyek azt jelzik, hogy egy új nap köszönt rátok.


Egy mozgalom részesei vagytok, és ez a mozgalom egy új korszak, a megvilágosodás korszakának társ-teremtéséről szól, és ezt úgy fogjátok elérni, hogy magatokban összpontosítotok arra, amiről tudjátok, hogy a magotokban van, arra, ami minden illúzión túl van. Néhányan a világotokban az illúziót "Mátrix"-ként emlegetik, és mi megértjük, hogy miért teszik ezt. De mi nem sci-firől beszélünk, amikor az univerzumotok mechanikájáról beszélünk nektek. A történetetekben nincsenek gonosztevők. Ti vagytok, mint Forrásenergia Lények, akik tapasztalatokat hoztok létre magatoknak.


És ha meg akarjátok teremteni azt a gyönyörű, új, ötödik dimenziós Földet, akkor befelé kell mennetek. Meg kell találnotok a fényt, az örömöt, a nevetést és a szeretetet, mert ezek azok a színek, amelyekkel az új Föld portréját meg akarjátok festeni. Megvan a képességetek, hogy ezt most azonnal megtegyétek, és senki és semmi nem tarthat vissza benneteket.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."