top of page
Keresés

Hogyan fogja a felébredt kollektíva vezetni az emberiséget

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.



Nagyon le vagyunk nyűgözve mindannyiótoktól, akik képesek vagytok felülemelkedni a bolygótokon jelenleg létező viszálykodáson, amely az egymástól eltérő nézőpontú csoportokba tartozó emberek között van. A gyűlölet és a gyűlöletbeszéd fölé emelkedni olyan nagyon szükséges ahhoz, hogy embertársaitokat a tudatosság egy magasabb szintjére vigyétek. Nem számít, hogy mi a probléma, nem számít, hogy milyen kérdéssel álltok szemben bármikor a Földön, a megoldáshoz mindig azok férnek hozzá, akik a tudatosság magasabb szintjét birtokolják. És ezért ébernek kell lennetek, hogy ne hagyjátok magatokat beszippantani vitákba, veszekedésekbe, emberek támadásába csak azért, mert más a nézőpontotok, mint az övék.


Most itt az ideje, hogy a szeretetet válasszátok a megosztottság helyett, és a spirituális növekedést válasszátok a megfelelő emberek megfelelő pozícióba juttatása helyett, hogy olyan törvényeket fogadhassanak el, amelyek jobban tetszenek nektek. Azt akarjátok, hogy az emberek jók legyenek egymáshoz, szeressék és tiszteljék egymást, és ne azért, mert büntetést szabnak ki rájuk, ha nem így tesznek. Azt akarjátok, hogy az emberek kedvesek legyenek, mert a kedvesség az, ami a szívükben van, és az egyetlen módja annak, hogy a kedvesség valakinek a szívébe kerüljön, az, hogy kedvességet terjesszünk. A spirituális meggyőződésed és a politikai meggyőződésed, az ideológiai meggyőződésed így foglalható össze: "A kedvesség fontos, és ezt szeretném elősegíteni."


Nem feltétlenül fogsz azonnali eredményeket látni, ha ezzel a filozófiával mész ki a világba, ha a fejedben újra és újra gyakorolod a "Kedves leszek" mantrát, de végül látni fogod a változást. És függetlenül attól, hogy hol állsz a hitedet illetően, mindenki számára nyilvánvalónak kellene lennie a bolygón, hogy a változás nem csak elkerülhetetlen, de a változás jó is. A változás el fog juttatni benneteket oda, ahová társadalomként, emberi kollektívaként el akartok jutni. Ezért fogunk továbbra is arra buzdítani benneteket, hogy emelkedjetek e fölé, és tekintsetek magatokra úgy, mint akik a változás létrehozói, hogy változást érjetek el pusztán azzal, hogy nem vagytok hajlandóak kapcsolatba kerülni valakivel, aki a meggyőződésetek miatt vagy más okból kiabál veletek.


Mindenki együtt élhet most a Földön, miközben különböző nézőpontokat képvisel, és a béke világában élhet. Ez lehetséges. Csak amikor fenyegetve érzitek magatokat attól, amit valaki más hisz, akkor válik kevésbé valószínűvé, hogy megtaláljátok azt a békét a Földön, amit olyan gyönyörű lenne megtapasztalni, és gyönyörű lesz megtapasztalni, amikor megtörténik.


Ahogy már sokszor elmondtuk, a felébredt kollektívában lévők azért vannak, hogy vezessék az emberiséget, de nem úgy, hogy mindenkinek azt mondják, hogy "Ezek itt a helyes hiedelmek, és ha csatlakozol hozzám az én kis szektámban, akkor megmenthetjük az emberiséget". Ehelyett szeretetet és kedvességet, együttérzést és megbocsátást ajánlotok fel mindenkinek, és meglátjátok, hogy ez hogyan hoz össze benneteket, és meglátjátok, hogy a tudatosság szintjének emelése az emberi kollektíván belül automatikusan megoldja az összes problémát anélkül, hogy bárkinek is harcolnia kellene bárki mással. Itt az ideje, hogy felemelkedjetek és feljebb emelkedjetek, mert ki más tenné ezt meg, ha nem ti?


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

1188 Budapest, Póth irén u. 87/a

+36 20 928 65 21

feher.katalin77@gmail.com
® Minden jog fenntartva! A weboldal tartalma Fehér Katalin szellemi tulajdonát képezi és engedély nélkül nem használható fel.

© Since 2019-2023 by feherkatalin.com

bottom of page