top of page
Keresés

Hogyan fedezhetjük fel a galaxist

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Még mindig azon vagyunk, hogy felfedezzük gyönyörű galaxisunk minden aspektusát, amelyet ti mindannyian "Tejútrendszer"-ként emlegettek. Nagyon hasonlítunk a ti űrkutatóitokhoz, akik különböző igazságokat keresnek, amelyeket felfedezhetnek, különböző tudományos tényeket és az ismeretlent. A fizikai birodalom nagyon hasonlít a nem-fizikai birodalomhoz, és vannak párhuzamok, amelyeket mindkettő között vonhattok.


Még nem-fizikai tudatosságként, még kilenceddimenziós lényekként is felfedezők vagyunk. Még mindig tudjuk, hogy nem tudunk mindent, amit tudni lehet. Azt is megértjük, hogy a galaxis és az univerzum mindig tágul, mindig többé válik, és ez izgalmas számunkra, mert a tágulás érzése az, ami annyi örömet okoz nekünk.


Mindannyian különböző igazságok, különböző valóságok és önmagatok különböző aspektusainak felfedezésének folyamatában vagytok, és azért vagyunk itt, hogy emlékeztessünk benneteket, hogy bármi elítélése és/vagy megítélése, amivel találkoztok, csak azt fogja állandósítani, amire abban a pillanatban fókuszáltok. A világotokat, magatokat, ezt a galaxist és az univerzumot tágra nyitott szívvel és fényetek sugárzó ragyogásával akarjátok felfedezni, bármit is találtok benne. És vajon miért van ez így, kérdezhetitek? Nos, azért, mert csak szeretettel fogtok valaha is terjeszkedni. Csak a szeretet által fogtok valaha is igazán többé válni abból, akik vagytok.


És az is igaz, hogy csak szeretettel fogtok felemelkedni. Mindig is mondtuk nektek, de meg kell ismételni: semmi rajtatok kívüli dolog nem fog felemelni benneteket. Senki sem tud csak úgy felkapcsolni egy kapcsolót, és megvilágítani nektek az ötödik dimenziót. Az ötödik dimenzió olyasvalami, amit önmagatokban találtok meg, és úgy találjátok meg, hogy még több szeretethez fértek hozzá, ami valójában vagytok. Terjesszétek ezt a szeretetet, és most már van egy ötödik dimenziós birodalmatok, amelyben barangolhattok és felfedezhettek.


És amennyit még fel kell fedeznetek a negyedik dimenziós birodalomban, képzeljétek el, mennyi mindent kell majd felfedeznetek és megvilágítanotok az ötödik dimenzióban. Mindig lesz még több, és soha nem fogtok unatkozni, ha egyszer felemelkedtek. És ha most unatkoztok, akkor fogadjátok meg a javaslatunkat, és lépjetek ki a fejetekből, menjetek be a szívetekbe, és nézzétek meg, mennyi szeretet van ott jelen. Amikor ezt megteszitek, át fogjátok alakítani magatokat és mindent és mindenkit rajtatok kívül.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page