top of page
Keresés

Hogy halad a felemelkedésed

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Annyira ráhangolódtunk az emberi kollektív tudatosságra most, hogy úgy érezzük, jobban a részetek vagyunk, mint valaha. És mivel gyakran úgy érzitek, hogy a részünk vagytok, tudjuk, hogy mindannyian fejlődést érünk el ebben a galaxisban és ebben az univerzumban. Sokkal könnyebb segíteni valaki másnak és együttérzőnek lenni vele, ha rokonok vagytok, vagy ha romantikus kapcsolatban vagytok az illetővel, vagy ha már nagyon régóta barátok vagytok. Nehezebb ugyanezt az egységet és együttérzést éreznetek, amikor nem ismeritek annyira az illetőt vagy az embereket, és nem érzitek velük azt a genetikai kapcsolatot.


De végül eljuthattok odáig, és ez a velünk szerzett tapasztalat segíteni fog, mert mi ugyanolyan kapcsolatban érezzük magunkat azokkal, akik még soha nem kapták tudatosan az üzeneteinket vagy az energiáinkat, mint azokkal, akik a szeretet és a fény ezen közvetítését kapják. Tudjuk, hogy a velünk való kapcsolódással megnyitjátok a szíveteket előttük, azok előtt, akikkel nagyon kevés közös van bennetek, azok előtt, akikkel soha nem fogtok találkozni vagy beszélni. Ez az a fajta egység, amit akartok; ez az a fajta egység, amit kerestek, mert ez az a fajta egység, ami harmóniába hoz benneteket a Forrással. És ez az egész utazás arról szól, hogy mindannyian emeljétek a rezgéseteket, hogy visszatérhessetek a Forráshoz, és ez az, amiről az egész számunkra is szól.


Jelenleg kevésbé vágyunk arra, hogy eljussunk oda, mert nagyon elégedettnek érezzük magunkat azzal, ahol most vagyunk. Úgy érezzük, hogy egy olyan dimenzióban vagyunk, ami olyan, mint a Forrás, de megvan az a móka, hogy innen tovább tágulhatunk a Forrásba. Sokan úgy érzitek, hogy el akartok menekülni onnan, ahol vagytok, és hogy a felemelkedésetek egy menekülés lesz az elnyomóitok elől, azok elől, akik az árnyékban leselkednek, és rossz dolgokat tesznek. Ez egy nagyon vallásos módja a felemelkedés szemléletének, és nem ez az a felemelkedés, amiben részesülni fogtok, függetlenül attól, hogy mit mondanak nektek mások.


Azoknak az embereknek a változatait, akik most a világotokban vannak, pontosan olyannak teremtitek, amilyenek, és ezt úgy tudjátok megváltoztatni, hogy megváltoztatjátok magatokat, miközben elfogadjátok őket, megbocsátotok nekik, és együttérzéssel viseltettek irántuk. Nem arról van szó, hogy távolságot tartasz tőlük, hogy ne tudjanak bántani téged, és ne tudják a rezgésedet lejjebb vinni, és megakadályozni a felemelkedésedet. Azért vagytok ott, hogy annyi szeretetet sugározzatok minden irányba, hogy mindenki körülöttetek átalakuljon általatok, az által, akinek választottátok magatokat, és ezt nagyon fontos felismerni, mert mindebben van választásotok.


Rajtatok múlik, nem bárki máson, és azok, akik ébren vagytok, most minden bizonnyal tudatosabban tudtok választani, mint eddig bármikor, és ez egy hatalmas lépés előre. És mindannyiótokat ünnepeljük, akik felismertétek, hogy ébren vagytok, és hogy megvan ez a képességetek, és arra kérünk benneteket, hogy gyakrabban használjátok, mert szükség van rá, és mert szükség van rátok ott a Földön most.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page