top of page
Keresés

Hazatérés a Szíriuszra, a Plejádokba és az Arktúruszra

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.

Nagyon közel állunk mindannyiótokhoz, akik megnyitották magukat előttünk. Sokan szeretnétek tudni, hogy mi a történelmetek a csillagrendszerünkben és mi a történelmetek velünk, és szeretnénk biztosítani benneteket arról, hogy van jelenetek velünk, van jövőtök velünk és van múltatok velünk, és ugyanez igaz a csillagrendszerünkre is. Úgy fogjátok érezni, mintha hazatérnétek, amikor ebben az életben először látogattok el a csillagrendszerünkbe egy hajón. Sokan közületek így lesznek ezzel, amikor a plejádi rendszerbe, a szíriuszi rendszerbe, az Andromédiai rendszerbe és így tovább, mert olyan történelmetek van, amely évezredeken átívelő, és sokkal messzebbre nyúlik vissza, mint az ottani humanoid élet kezdete a Föld bolygón.


Most kezditek összerakni a saját galaktikus történelmeteket és az összes tapasztalatotokat az egész galaxisban azáltal, hogy összekapcsolódtok a hozzánk hasonló lényekkel és kollektívákkal. Ez egy nagy része annak, amit mi csinálunk, amikor egy csatornázón keresztül jövünk. Meghívunk benneteket, hogy érezzétek a rezonanciát, ami a galaxis más részeiből származó hozzánk hasonlókkal létezik bennetek, és amikor rezonáltok, felismeritek, hogy egy részetek bennünk van, egy részünk bennetek, és észreveszitek, hogy a rendszer, ahonnan jövünk, az otthonotoknak tűnik.


Sokkal nagyobbak és kiterjedtebbek vagytok, mint ahogyan azt korábban elképzeltétek. Sokkal többet kell megtapasztalnotok önmagatokkal kapcsolatban. Annyi mindenre kell emlékeznetek önmagatokkal kapcsolatban. Szeretnénk, ha ezt tudnátok, és az összes többi kollektíva is, akik csatornázókon keresztül érkeznek a világ minden tájáról ebben az időben. Az ébredésetek része az is, hogy ráébredtek arra az igazságra, hogy kik is vagytok valójában, mint galaktikus lények, mint univerzális lények és mint Forrásenergia Lények. Segítünk megvilágítani nektek annak egy aspektusát, hogy kik vagytok, hogy érezzétek ezt és kövessétek ezt a fonalat.


Most rögtön hazamehettek, ha benyúltok a szívetek terébe, és megérzitek az Arcturus jelenlétét, a Plejádok jelenlétét, a Szíriusz jelenlétét. Ez mind ott van bennetek. Napról napra egyre inkább aktiválódik, és egyre több csoport fog jönni, egyre több emberen keresztül, mert sok darabja van a kirakósnak, ami ti vagytok, és mi segítünk nektek felismerni ezt, de nem vagyunk egyedül. Ezért meghívunk benneteket, hogy fedezzétek fel, hogy mások mit hoznak át. Nem vagyunk érdekeltek egy rabságban tartott közönségben.


Tudjuk, hogy ahogy megtapasztaljátok más csillagrendszerekből származó más lényeket, akik más csatornázókon keresztül jönnek, úgy fogjátok megtapasztalni egész éneteket, és ezt akarjuk nektek. Azt akarjuk, hogy most érezzétek a teljességeteket, ahelyett, hogy csak ülnétek, és várnátok a hajók leszállására. Az a nap el fog jönni, de ti most ott vagytok, és arra vagytok hivatottak, hogy a jelen pillanatban éljetek, és ebben a pillanatban sokkal több galaktikus énetekhez férhettek hozzá, ha hozzáférést adtok magatoknak, és mi csak örülünk, hogy segíthetünk ebben a fejlődési folyamatban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page