top of page
Keresés
Szerző képeFehér Katalin

Frissítés: Sok katasztrófát elkerültetek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Nagyon büszkék vagyunk az emberiségre ebben az időben, amiatt, amit el tudtatok kerülni ott a Földön. Úgy vészeltétek át ezt a bolygótok legnehezebb időszakát, hogy a negativitás nem eszkalálódott olyan mértékben, hogy ezt különféle csúnya módokon kellett látnotok visszatükröződni rátok. Az igazság az, hogy a dolgok sokkal rosszabbul is alakulhattak volna a világjárvány idején, és a dolgok sokkal rosszabbra is fordulhattak volna Oroszország ukrajnai inváziójával. A természeti katasztrófák tekintetében is sokkal rosszabbul alakulhattak volna a dolgok. Amikor tehát körülnéztek a világban, és azon tűnődtök, hogyan kerülhettetek ilyen zűrzavarba, higgyétek el nekünk, amikor azt mondjuk, hogy ez semmi ahhoz képest, amit elkerültetek.


Elkerültétek a nagyszabású háborúkat is 9/11 után. Nem akarjuk kisebbíteni az azt az eseményt követő háborúkat, de azt mondjuk, hogy sokkal, de sokkal rosszabbul is alakulhatott volna az emberiség számára. Ez azt jelenti, hogy fejlődésben vagytok. Ez azt jelenti, hogy mindig jobban teljesítetek, mint ahogyan azt egyénileg és kollektíven gondoljátok. Az elmúlt kétszázötven évben nagyon sokat nőttetek és fejlődtetek. Figyelemre méltó, hogy milyen messzire jutottatok. És még az elmúlt huszonöt évben is exponenciálisan nőttetek. Nos, ez azt jelenti, hogy a munkátok befejeződött? Nem, nem jelenti azt. Még rengeteg munkátok van hátra, hogy eljussatok a felemelkedésnek arra a pontjára.


Ez azt is jelenti, hogy ezen a ponton a felemelkedés sokkal jobban megy, mint ahogyan mehetett volna, ha különböző eseményekre másképp reagáltatok volna. Mindannyiótoknak nagyon jól kellene éreznetek magatokat azzal kapcsolatban, ahol most kollektívaként vagytok, és egyénileg tudjuk, hogy túlságosan szigorúak vagytok magatokkal szemben. Tudjuk, hogy sok problémátokra az a válasz, hogy egyszerűen csak meg kell bocsátanotok magatoknak, el kell engednetek a bűntudatot és a szégyent, és tovább kell lépnetek abból, ami miatt rosszul éreztétek magatokat. Ez az egyetlen módja annak, hogy felépíthessétek azt az új világot, amelyet meg akartok tapasztalni. Ez azzal kezdődik, hogy elengeditek mindazt, amit eddig megtapasztaltatok, ami miatt nem éreztétek jól magatokat, beleértve a saját gondolataitokat, szavaitokat és tetteiteket.


Ehelyett keressétek a pozitívumokat. Mindannyian arról beszéltek, hogy olyan hírhálózatot akartok, amely a világban zajló pozitív dolgoknak szenteli magát, de nincs szükségetek arra, hogy ezt valaki más hozza létre. Ti magatok is lehetnétek azok. Terjeszthetitek a jó híreket, kereshetitek a jó híreket, összpontosíthattok a jó hírekre az életetekben és az emberi kollektíva életében. Ez egy csodálatos időszak, hogy elkezdjétek ezt tenni, mert olyan messzire jutottatok, és mert sok minden van, ami miatt jól érezhetitek magatokat, és jól fogjátok érezni magatokat ott, ahol vagytok, ha megváltoztatjátok azt, ahogyan az életetekre és a világ egészére tekintetek.


Ez az utazásotok nagy része, akár hiszitek, akár nem. Megváltoztatjátok a perspektívátokat, megváltoztatjátok azt, ahogyan a dolgokra tekintetek, mindent megváltoztattok, és aztán változtok. A váltás befejeződik, mielőtt észrevennétek, és azok vagytok, akik hajlandóak a dolgok jó oldalát nézni. Ti vagytok a katalizátorok, akik mindezt előidézik, és ti vagytok azok, akik utat mutatnak az emberiség többi részének.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page