top of page
Keresés

Figyelj az Univerzumból jövő jelekre

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elhozzuk nektek ezt a helyzetjelentést, ezt az előrehaladási jelentést. Észrevettük, hogy egyre több és több ember képes befogadni azokat az energiákat, amelyek mindannyiótok szolgálatára érkeznek, mert megragadják a lehetőséget, hogy megnyíljanak és befogadjanak. Az univerzum lehetőséget kínál azoknak, akik készen állnak rá, hogy lelassuljanak, ellazuljanak, kevesebbet tegyenek és többet kapjanak, és látjuk, hogy ezeknek az embereknek a nagy többsége figyel a jelekre.


Mindig hasznotokra válik, ha figyeltek a jelekre, amelyeket az univerzumtól kaptok. Ezeket a jeleket közvetlenül a Felsőbb énetek és a szellemi vezetőitek adják nektek, miközben összességében az egész univerzum és a Forrásenergia hangszereli őket. Amikor az emberek most megkapják ezeket a lehetőségeket, akkor a tanultak miatt felismerik, hogy a szinkronicitásokra fontos odafigyelni; felismerik, hogyan értelmezzék saját személyes jeleiket, az életükben történő dolgokat. És elég ember kapta meg az üzenetet ezen a ponton ahhoz, hogy felismerje, milyen erőteljes dolog nyugodtan ülni, semmit sem csinálni és megnyílni.


Nem azért vagytok ott, hogy minden megtörténjen. Azért vagytok ott, hogy megtapasztaljátok a tudatossági változást. Most persze néha cselekvésre hívnak benneteket; erős késztetést éreztek arra, hogy tegyetek valamit, vagy segítsetek valamilyen módon. De a legtöbbször az a legjobb, ha lazítotok, pihentek, nem dolgoztok olyan keményen vagy gondolkodtok olyan sokat, és hagyjátok, hogy az elmozdulás megtörténjen. Az állandó csinálásból a nem túl sok csinálásba való átmenet egy váltás.


És így, ahogy továbbra is elengeditek azt a szükségletet, hogy mindent magatok csináljatok, és hagyjátok, hogy az univerzális erők vegyék át az irányítást, úgy az utazást is jobban fogjátok élvezni , és egyre több embert látunk, aki ezt teszi. Azt látjuk, hogy egyre többen ismerik fel, hogy a külsőleg megtapasztalható élmények elhalványulnak a belsőleg megtapasztalható élményekhez képest, és ezt nagyon jó felismerni, mert ezek a belső élmények továbbra is elérhetőek lesznek a számotokra. Ez azt jelenti, hogy többet fogtok érezni; többet fogtok kapcsolódni; több spirituális ajándékotokhoz és képességetekhez fogtok hozzáférni. Amitől szeretnénk, ha néhányan el tudnátok távolodni, az az a gondolat, hogy csak ülnétek és azon gondolkodnátok, hogy mit fogtok tenni, vagy mit kellene tennetek.


Ha nincs meg bennetek az az erőteljes impulzus, az az inspiráció, ami belülről jön, hogy tegyetek valamit, akkor ezt tekintsétek az univerzum jelének, hogy most éppen arra vagytok hivatottak, hogy hátradőljetek, lazítsatok, megnyíljatok és fogadjatok. Játsszatok a koronacsakrátok megnyitásával, mert ez egy csodálatos kapu, amelyen keresztül fogadni tudtok. Fordítsatok több figyelmet a légzésetekre, a testetekben való tartózkodásra, és engedjétek el azt az elképzelést, hogy ebben az életben teljesítmények felhalmozására kell törekednetek. Eleget tettetek már ebből az összes előző életetekben együttvéve. Nincs már mit bizonyítanotok, és mindent megnyerhettek azáltal, ha hagyjátok magatokat fokozatosan, könnyedén és örömmel változni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page