top of page
Keresés

Figyelj az Univerzumból jövő jelekre

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottak vagyunk, hogy elhozzuk nektek ezt a helyzetjelentést, ezt az előrehaladási jelentést. Észrevettük, hogy egyre több és több ember képes befogadni azokat az energiákat, amelyek mindannyiótok szolgálatára érkeznek, mert megragadják a lehetőséget, hogy megnyíljanak és befogadjanak. Az univerzum lehetőséget kínál azoknak, akik készen állnak rá, hogy lelassuljanak, ellazuljanak, kevesebbet tegyenek és többet kapjanak, és látjuk, hogy ezeknek az embereknek a nagy többsége figyel a jelekre.


Mindig hasznotokra válik, ha figyeltek a jelekre, amelyeket az univerzumtól kaptok. Ezeket a jeleket közvetlenül a Felsőbb énetek és a szellemi vezetőitek adják nektek, miközben összességében az egész univerzum és a Forrásenergia hangszereli őket. Amikor az emberek most megkapják ezeket a lehetőségeket, akkor a tanultak miatt felismerik, hogy a szinkronicitásokra fontos odafigyelni; felismerik, hogyan értelmezzék saját személyes jeleiket, az életükben történő dolgokat. És elég ember kapta meg az üzenetet ezen a ponton ahhoz, hogy felismerje, milyen erőteljes dolog nyugodtan ülni, semmit sem csinálni és megnyílni.


Nem azért vagytok ott, hogy minden megtörténjen. Azért vagytok ott, hogy megtapasztaljátok a tudatossági változást. Most persze néha cselekvésre hívnak benneteket; erős késztetést éreztek arra, hogy tegyetek valamit, vagy segítsetek valamilyen módon. De a legtöbbször az a legjobb, ha lazítotok, pi