top of page
Keresés

Felébresztjük a halhatatlanságotokat

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésében


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Felébresztjük a tudatosságotokban és a sejtmemóriátokban azt a tudatosságot, hogy képesek voltatok sokkal hosszabb életet élni emberi fizikai testetekben. Voltak emberek, akik több száz évig éltek az ősi múltatokban, és őket nem gépek és gyógyszerek tartották életben. Szükségetek van arra, hogy ezek az emlékek felébredjenek bennetek ahhoz, hogy megtehessétek azt az ugrást előre, amit most tesztek, és mi most arra az ugrásra utalunk, hogy a halandó, szén alapú járművetekből halhatatlan, kristály alapú járművé váljatok.


Jelenleg nagyon sok minden ébred bennetek a tőlünk és az egész galaxisból érkező adásokból. Még azok az energiák is, amelyeket nem emberek közvetítenek, mélyreható hatást gyakorolnak rátok és lényetek számos szintjére. A halhatatlanná válás olyasmi, amit egy képregényből vagy egy sci-fiből várnátok, de ez a következő lépés az emberi evolúcióban, és ennek semmi köze a tudományhoz és a technológiához. Mindennek a tudatossághoz van köze.


Amikor először ébredtetek fel, eléggé meg kellett volna döbbennetek azon, hogy Forrásenergia Lények vagytok. Ez sokkal jelentősebb, mint az, hogy előző életetekben Kleopátra vagy Napóleon voltatok. Az isteniségetek elfogadása azt jelenti, hogy elfogadjátok a halhatatlanságotokat, és megértjük, hogy időbe telik, amíg egy ilyen hit valóban megragad egy olyan emberi lény tudatában, aki a halált látja maga körül, és csodálkozik, hogyan válhat bárki is halhatatlanná valamiféle varázslat nélkül. De ez nem varázslat; ez a tudatosság. Ez egy módja annak, hogy úgy ismerjétek meg magatokat, mint akik túlléptek a fizikain, miközben még mindig megtartják a fizikai formájukat.


Amikor nem úgy tekintetek a fizikalitásotokra, mint az igazi énetekre vagy végső énetekre, akkor könnyebbé válik a testet a lelketek hordozójaként használni, amire mindig is hivatott volt. Mit kell tehát tennetek ahhoz, hogy mindez megtörténjen, mivel biztosak vagyunk benne, hogy legtöbbetek számára ez nagyon csábítónak tűnik. A válasz egyszerű; nem kell semmit sem tennetek, de meg kell változtatnotok az önmagatokról alkotott képeteket, a másokról alkotott képeteket, a valóságról alkotott képeteket. Át kell helyeznetek azt, amit végesnek tudtok, a végtelenbe.


Ha tenni akarsz valamit, akkor végezz egy olyan gyakorlatot, ahol a végtelenség érzését keresed magadban. Keressétek meg valódi örökkévaló természeteteket mint rezgést, és aztán nézzétek meg, ahogyan a saját szemetek előtt átalakultok, mert mindez, amiről beszélünk, elkerülhetetlen, de elfogadhatjátok, és feltehetitek magatokat a gyorsító pályára, vagy megtagadhatjátok, és a lassú és kanyargós utat választhatjátok a halhatatlanságotokhoz vezető úton. Akárhogy is, a végzetetek az, hogy megérkezzetek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."



0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page