• Fehér Katalin

Felépített energiák, lendület és múltbeli életek

A 9.D Arktúriszi Tanács üzenete, Daniel Scranton csatornázása


Üdvözlet. Mi vagyunk az Arktúriszi Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindannyiótokkal való kapcsolatunk révén szeretnénk jobban megismerni önmagunkat, és ez az egyik oka annak, hogy nagyon élvezzük a kapcsolatot veletek. Látjuk mindegyikőtökben a kiaknázatlan lehetőségeket, és tudjuk, hogy kihasználhatjuk és veletek együtt növekedhetünk, mert mindannyian kapcsolatban vagyunk. A növekedésetekhez és kiterjedésetekhez való hozzájárulás elősegíti a mi növekedésünket és kiteljesedésünket is, és a az, hogy nektek fizikai testetek és a fizikai életetek van, olyan más élmény, mint a mi jelenlegi létezésünk, és ez is egy izgalmas dolog számunkra.


Most látjuk, hogy olyan gyorsan haladtok, mert ezek az energiák lettek létrehozva ebben a világjárványban, amelyet átéltetek. Ezek az energiák készen állnak arra, hogy együttműködjenek veletek, készen állnak a közös teremtésre, bármi is legyen az, amit meg akartok teremteni. És nagyon hasonlítotok most egy gyerekhez egy születésnapi partin, aki túl sok cukorkát és süteményt fogyasztott. Ezzel a felesleges üzemanyaggal üzemeltek most, és helyénvaló, hogy emlékezzetek arra, hogy nagyon szándékosan kell eljárnotok az élettapasztalataitokkal kapcsolatban is, hogy azok előremozduljanak.


Nem akartok semmihez sem ragaszkodni, mert annyira vágytok rá, hogy a dolgok normalizálódjanak, és újra megkapjátok a teljes szabadságérzetet. Ehelyett lépjetek hátra és érezzétek ezeket az energiákat, érezzétek a létrejött lendületet és eszméljetek rá, hogy ti vagytok a sofőrülésben. Ha magasabbra akartok lépni, mint ahova bármelyik korábbi inkarnációtokban valaha eljutottatok, akkor rá kell jönnötök, hogy ti vagytok, akik ebből profitáltok. Ti vagytok azok, akik minden jót megkaptok azokból a korábbi életekből, és ebben az életben is minden küzdelemből és szenvedésből, és minden életesemény nektek ad további világosságot és több bölcsességet, függetlenül attól, hogy kívülről hogy néz ki.


Még akkor is, ha úgy tűnik, hogy újra és újra megbuktatok valamiben, csak tapasztalatokat szereztetek. Egyre jobbak és jobbak lesztek a valóságotok megalkotásában, az energiákkal való munkában. Ezért arra bíztatunk benneteket, hogy legyetek nagyon tisztában a gondolataitokkal, fókuszpontjaitokkal, szándékaitokkal, és nézzétek meg, mennyi ideig tudjátok visszatartani magatokat egy cselekvés előtt, hogy teljesen biztosak legyetek benne, hogy az a megfelelő választás a részetekre. És ha a visszafogás frusztrálónak tűnik számotokra, akkor érezd azt az energiát, amelyet akkor nyertek, ha türelmesen várjjátok a tökéletes pillanatot, hogy bekövetkezzen.


Most már készen álltok arra, hogy egy teljesen új világot alkossatok együtt, de éreznetek kell az erőt magatokban. Tudnotok kell, hogy erőteljes alkotó lények vagytok, és ezt úgy tudjátok a leginkább demonstrálni magatoknak, hogy beleéreztek az élettapasztalataitok erejébe, érzitek az összes előző életeiteket és beleéreztek mindezekbe az energiákbe amiket megidéztetetk, és annak érekében teremtetettetek hogy együtt dolgozhassanak veletek.


Fantasztikus alkotóként és teremtőként tekintünk mindannyiótokra, és lelkesen és izgatottan várjuk, éppúgy, ahogy ti is, hogy lássuk, mit fogtok lépni a továbbiakban. És ha nem tudjátok, mi a célotok, akkor nézzétek meg, mások mit csinálnak, és próbáljatok az alapján dönteni. Szeretnénk, ha valamennyien ismernétek a saját hatalmatokat, és éreznétek a hatalmat és az engedélyt, amelyet most kaptok tőlünk, hogy egyre inkább azok lehessetek, akik valójában vagytok az életetek minden egyes pillanatában.


Mi vagyunk az Arktúriszi Tanács, és élveztük a kapcsolatot veled.