top of page
Keresés

Ez a te munkád, a te célod, történjen bármi

∞A 9D Arkturiánus Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Egyszerűen csak élvezzük, ahogy mindannyiótokat növekedni, terjeszkedni, fejlődni és felemelkedni látunk. Olyanok vagyunk, mint a büszke szülők, vagy nagyszülők, akik látják, ahogy megteszitek az első lépéseket. Tudjuk, hogy sokkal könnyebb volt nektek megtenni az első lépéseket, mint mindazzal foglalkozni, amivel az életetekben meg kellett birkóznotok. Tudjuk, hogy az érzéseiteket átérezni nagy feladat. Nagyon nagy kihívás, amit meg kell tennetek. Tudjuk, hogy szeretetnek lenni a gyűlölettel szemben nem könnyű. Tudjuk, hogy nagyon kevés ember van a Földön ebben az időben, aki meg is próbálná, de tudjuk, hogy a népességnek ahhoz a szegmenséhez beszélünk, amely tudja, hogy milyen erőteljes dolog szeretetnek lenni mindazzal szemben, ami ott van a világban, ami a szeretetet, igazából sötétségbe burkolja.


Mi ezt úgy látjuk, mint a munkátokat, a célotokat, függetlenül attól, hogy kik vagytok, függetlenül attól, hogy mivel foglalkoztok. Úgy látjuk, hogy a célotok az, hogy a szeretetet választjátok mindazzal szemben, ami nem ismeri magát szeretetként. Minden a Forrás, és ezért minden a szeretet, függetlenül attól, hogyan néz ki, hogyan cselekszik vagy beszél egy adott pillanatban. A felébredt fénymunkás feladata, hogy meglássa a szeretetet, hogy érezze, hogy a sötétség leplén túlra tekintsen. Ez az, amiért ti ott vagytok. Így segítetek. Ez a leghatékonyabb dolog, amit tehettek, hogy megváltoztassátok magatokat, megváltoztassátok az életeteket és megváltoztassátok a világotokat.


Az egyetlen trükk, ami ebben benne van, hogy néha át kell mennetek a saját sötétségeteken, hogy eljussatok oda, és ez kényelmetlen. Ez nagy feladat; senki sem akarja ezt igazán megtenni, de ez az, amiért ti ott vagytok. Erre jelentkeztetek, és ti vagytok azok, mert ti kapjátok ezt az üzenetet. Még csak nem is mindenki akarja megkapni a hívást, hogy ezt tegye. Természetesen ez az üzenet nem érkezik fényes, csábító csomagolásban. Elmondjuk nektek, hogy nehéz eljutni erre a helyre, és tudjuk, hogy nehéz hajlandónak lenni a szeretetet beborító sötétségre nézni, de azt is tudjuk, hogy nincs ennél kielégítőbb. És a végén mindenki meg fogja tenni, függetlenül attól, hogy hol tart most az útján.


Ti csak történetesen a mozgalom vezetői vagytok, és a mozgalom a szeretet mozgalma. A szeretet mindenkit meggyógyít; a szeretet mindannyiunkat összeköt. És a szeretet az, ami felé mindannyian haladunk; ez az otthonunk. Nem tehetünk mást, mint hogy oda megyünk, mert minden út végső soron a szeretethez vezet, de ha ezt tudjátok, és tudjátok, hogyan irányítsátok magatokat ebbe az irányba, akkor mennyivel könnyebb és simább az út, és mennyivel élvezetesebb. Élvezzük, ahogyan ezt teszitek, és meghívunk benneteket, hogy csatlakozzatok hozzánk, és figyeljétek magatokat és értékeljétek magatokat ezen az úton, és milyen varázslatos és csodálatos utazás ez.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page